Часът на кмета

"Часът на кмета” е ежеседмично едночасово актуално предаване за местна политика и градски/общински теми. Предаването е връзка между гражданите и местната управа, като дава възможност на зрителите да зададат своите въпроси пряко към кмета на общината, в която живеят – без тромавата и бавна административна процедура, писмени отговори и мълчаливи съгласия.

"Часът на кмета” обръща представите на гражданите за среща с кмета – приемното време на кметовете се съобразява с гражданите, а не обратно – така кметската приемна е на живо всяка неделя от 20:00ч. в ефира на "Часът на кмета”.

Имате проблем с инфраструктурата; платените зони за паркиране; въпроси относно социални услуги; сигнал до кмета за нередности, замърсявания на улиците, или неремонтирана общинска детска градина? Не ви харесва как хранят детето Ви в училище; или пък общинските съветници не чуват Вашите предложения? А може пък да искате похвалите своя градоначалник – за добрата му работа или за отзивчиво отношение към гражданите? "Часът на кмета” е място за размяна на идеи; място за споделяне на впечатления от работата на градската управа; място за създаване и дискутиране на местни политики и проблеми.

"Часът на кмета” си поставя за цел да изгради трайни връзки между избирателите и кмета; между неправителствените организации и общинските съвети; между гражданите и местната администрация.

"Часът на кмета” е единственото предаване в българския ефир, в което кметът е на Ваше разположение - на живо в ефира на Канал 3.

 

 

Водещ: Бисера Илиева

 


Предавания