На гости на Ники Сотиров

На гости на Ники Сотиров
Източник: Канал 3

На гости на Ники Сотиров

Ново предаване за лайфстайл и култура стартира в ефира на Канал 3 от 19 февруари. Всяка неделя точно в 13:00 часа актьорът Ники Сотиров ще ви среща с най-известните личности в киното, музиката, операта, балета, театъра, живописта, и литературата.
 
„На гости на Ники Сотиров” е различно от правените до сега формати за “life style” и култура, защото е под формата на "парти". Домакинът ще представя със своя чар, харизма и ерудиция звездите по спонтанен и непринуден начин в уютната атмосфера на своя дом. Гостите ще имат възможността, по време на интересните разговори, да станат, да си направят чай или да се преместят с чаша вино до камината. Да отидат до пианото, където да се случи уникален " jam session", разкриват продуцентите BLEND и NORTH-SOUTH PRODUCTION.
 
"Акцент ще бъде да намерим заедно по-добро решение на наболели проблеми в българската култура. Идеята е да се постигне лека и неангажираща обстановка, в която те да се отпуснат и да говорят спокойно за творчество, проекти или по-лични неща от живота си", сподели известният актьор преди старта на новия си проект.
 
Още в първите броеве ще станем свидетели на незабравими и приятелски срещи между доказани творци от различни генерации и сфери на изкуството - доц. Георги Лозанов, Криско и Спенса, Милена Славова и Васко Гюров от “Ревю” с карикатуриста Кайо, Ники Илиев и Саня Борисова с Люси Дяковска, Елена Петрова и Васил Михайлов с Васил Найденов, Васил Петров и Дони с Иван Яхнаджиев, Графа и Мария Илиева с Янка Рупкина и много други.
 
Не пропускайте „На гости на Ники Сотиров” всяка неделя от 13:00 часа с повторение в петък от 22:30.
 

Предавания