Милена Янинска

Милена Янинска
Източник: Канал 3

Милена Янинска

Милена Янинска

Родена съм в София. Завърших Строителния техникум "Христо Ботев“ и журналистика в Софийски Университет "Св. Климент Охридски“. С журналистика започнах да се занимавам в първи курс. В началото правих разработки и статии в сферата на архитектурата за няколко строителни издания, а по-късно заех позицията на главен редактор на списание "Exterior”.

Следващата ми професионална спирка, където останах 5 години, е ТВ+. Работата си там започнах като водещ на музикално реалити, след това станах репортер и водещ в сутрешния блок на телевизията, а по-късно - автор и водещ на документална поредица със социална насоченост. Две години преди да стана част от екипа на Канал 3, бях и водещ на новините на ТВ+.

През годините като хоби се занимавам с театрална дейност и завърших курс по психодрама. Днес основните ми интереси продължават да са обвързани с живота и съдбите на хората. Обичам да разказвам и да чете истории.

Обичам да пътувам и да срещам с нови лица, да опознавам нови места и да опитвам различни вкусове, аромати и изживявания. Държа на разнообразието в живота и работата си. Надявам се тази страст - моя и на целия екип на "Всяка сутрин“, да се предаде чрез екрана – и на вас.