Персийска баклава

16 Януари 2020 г.
до 45 минути

Бисквитена торта

14 Януари 2020 г.
до 30 мин.

Телешка чорба

13 Януари 2020 г.
до 80 мин.

Боб по войнишки

10 Януари 2020 г.
до 90 мин.

Пълнени чушки по родопски

09 Януари 2020 г.
до 60 мин

Баница на охлюви

08 Януари 2020 г.
до 50 мин.

Медено сърце

07 Януари 2020 г.
до 60 мин.