Салчини от
Източник: Канал 3

Салчини от "Кухнята на Звездев"

Салчичи

18 Септември 2019 г.
до 80 мин.

Мас 500гр.

600 гр. Брашно+ 250

2 сл ракия

2 сл оцет

2 сл олио

2 жълтъка

Омесва се тестото, после се слага мас с 250 гр. брашно.

След като се омеси разточваме. Оставя се за 15 минути в хладилника.

Това се повтаря 2 пъти и се остава да отпочине за 15 минути.

Отново се маже с мас и този път се оставя за 30 мин.

Разточва се и се реже на ленти.

Слага се сладко от сливи и се пече на 180 градуса  за 15-  20 мин.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Чорбаджийски сарми

16 Октомври 2019 г.
до 195 минути

Млечна салата от тиквички

14 Октомври 2019 г.
до 35 минути

Бъркана питка със сирене

11 Октомври 2019 г.
до 95 минути

Шоколадова торта

10 Октомври 2019 г.
до 50 минути

Телешко варено

09 Октомври 2019 г.
до 1 час