Пилешки гулаш
Източник: Канал 3

Пилешки гулаш

Пилешки гулаш

20 Юни 2019 г.
до 40 мин

400 гр пилешко месо

4 с.л. олио

1 морков

резен целина

1 с.л. сушен магданоз

1 гл. малка лук

2 ск. чесън

400 гр домати

2 ч.л. червен пипер

4 с.л. сметана

1 ч.л. сол

щипка захар 

Пилешкото се нарязва на хапки и се посолява. В теднжера се загрява олио и се запържват за половин минута лук и морков, нарязани на дребно. Поръсват се с червен пипер и се слагат пасирани домати. Добавят се целина, накълцан чесън и пиле. Посляват се и се подправят с щипка захар. На тих огън месото се задушава под капак за 25 минути. Накрая се стопля сметана и на тънка струя се сипва в тенджерата. Разбърква се и се сервира.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Супа от тиква

17 Октомври 2019 г.
до 55 минути

Чорбаджийски сарми

16 Октомври 2019 г.
до 195 минути

Млечна салата от тиквички

14 Октомври 2019 г.
до 35 минути

Бъркана питка със сирене

11 Октомври 2019 г.
до 95 минути

Шоколадова торта

10 Октомври 2019 г.
до 50 минути