Пилешки гулаш
Източник: Канал 3

Пилешки гулаш

Пилешки гулаш

20 Юни 2019 г.
до 40 мин

400 гр пилешко месо

4 с.л. олио

1 морков

резен целина

1 с.л. сушен магданоз

1 гл. малка лук

2 ск. чесън

400 гр домати

2 ч.л. червен пипер

4 с.л. сметана

1 ч.л. сол

щипка захар 

Пилешкото се нарязва на хапки и се посолява. В теднжера се загрява олио и се запържват за половин минута лук и морков, нарязани на дребно. Поръсват се с червен пипер и се слагат пасирани домати. Добавят се целина, накълцан чесън и пиле. Посляват се и се подправят с щипка захар. На тих огън месото се задушава под капак за 25 минути. Накрая се стопля сметана и на тънка струя се сипва в тенджерата. Разбърква се и се сервира.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Печени кюфтенца с киноа

19 Юли 2019 г.
до 40 мин.

Пиле Качиаторе

18 Юли 2019 г.
до 60 мин.

Кръчмарски кюфтета

18 Юли 2019 г.
до 85 минути

Пиле с ананас

17 Юли 2019 г.
до 65 минути

Лесковчка Мучкалица

15 Юли 2019 г.
до 70 минути