Японски бял шоколадов чийзкейк
Източник: Канал 3

Японски бял шоколадов чийзкейк

Японски бял шоколадов чийзкейк

16 Август 2017 г.
до 30 мин

3 яйца

120 гр бял шоколад

120 гр крема сирене

Разделят се белтъците от жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг. Шоколадът се стопява на водна баня, слага се сирене-крема. Размесва се добре с шоколада. Оттегля се от котлона. Слагат се жълтъците и хубаво се разбиват с миксер. Добавят се белтъците и се размесват добре.

Малка кръгла форма с големина 15 см. се покрива с хартия за печене, включително и стените. Сипва се сместа, пече се в предварително затоплена фурна на 180С за 8 минути в ниската част. Температурата се намалява на 150С и печенето продължава 15 минути. Фурната се изключва. Десертът се оставя за 15 минути без да се отваря фурната. Тогава се отваря леко вратичката и сладкишът се оставя докато изстине. Ако се извади, ще спадне. Тогава се нарязва и се сервира.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Биг Бургер

08 Декември 2017 г.
до 55 минути

Пиле с фъстъци

08 Декември 2017 г.
до 55 минути

Чорбаджийски сарми

07 Декември 2017 г.
до 195 минути

Ръжено-пшеничен хляб с ленено семе

07 Декември 2017 г.
до 95 минути

Пълнен шаран с кисело зеле и ориз

06 Декември 2017 г.
до 120 минути

Маринована кладница

06 Декември 2017 г.
до 50 минути