Японски бял шоколадов чийзкейк
Източник: Канал 3

Японски бял шоколадов чийзкейк

Японски бял шоколадов чийзкейк

16 Август 2017 г.
до 30 мин

3 яйца

120 гр бял шоколад

120 гр крема сирене

Разделят се белтъците от жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг. Шоколадът се стопява на водна баня, слага се сирене-крема. Размесва се добре с шоколада. Оттегля се от котлона. Слагат се жълтъците и хубаво се разбиват с миксер. Добавят се белтъците и се размесват добре.

Малка кръгла форма с големина 15 см. се покрива с хартия за печене, включително и стените. Сипва се сместа, пече се в предварително затоплена фурна на 180С за 8 минути в ниската част. Температурата се намалява на 150С и печенето продължава 15 минути. Фурната се изключва. Десертът се оставя за 15 минути без да се отваря фурната. Тогава се отваря леко вратичката и сладкишът се оставя докато изстине. Ако се извади, ще спадне. Тогава се нарязва и се сервира.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Шарени кюфтета

16 Май 2018 г.
до 50 минути

Рогчета със сирене

16 Май 2018 г.
до 135 минути

Овчарски тутманик

15 Май 2018 г.
до 65 минути

Картофено руло

14 Май 2018 г.
до 60 минути

Рошечена чорба

11 Май 2018 г.
до 220 минути

Пилешка папазеница

10 Май 2018 г.
до 65 минути