Японски бял шоколадов чийзкейк
Източник: Канал 3

Японски бял шоколадов чийзкейк

Японски бял шоколадов чийзкейк

16 Август 2017 г.
до 30 мин

3 яйца

120 гр бял шоколад

120 гр крема сирене

Разделят се белтъците от жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг. Шоколадът се стопява на водна баня, слага се сирене-крема. Размесва се добре с шоколада. Оттегля се от котлона. Слагат се жълтъците и хубаво се разбиват с миксер. Добавят се белтъците и се размесват добре.

Малка кръгла форма с големина 15 см. се покрива с хартия за печене, включително и стените. Сипва се сместа, пече се в предварително затоплена фурна на 180С за 8 минути в ниската част. Температурата се намалява на 150С и печенето продължава 15 минути. Фурната се изключва. Десертът се оставя за 15 минути без да се отваря фурната. Тогава се отваря леко вратичката и сладкишът се оставя докато изстине. Ако се извади, ще спадне. Тогава се нарязва и се сервира.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Пъстърва с хамон по испански

20 Октомври 2017 г.
до 40 мин

Картофени кюфтенца с еленски бут

18 Октомври 2017 г.
до 30 мин.

Гулаш

16 Октомври 2017 г.
до 40 мин.

Пасирана леща от Измир

14 Октомври 2017 г.
до 80 минути

Пържоли в сос от пачи крак

13 Октомври 2017 г.
до 50 мин