Японски бял шоколадов чийзкейк
Източник: Канал 3

Японски бял шоколадов чийзкейк

Японски бял шоколадов чийзкейк

14 Март 2017 г.
до 30 мин

3 яйца

120 гр бял шоколад

120 гр крема сирене

Разделят се белтъците от жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг. Шоколадът се стопява на водна баня, слага се сирене-крема. Размесва се добре с шоколада. Оттегля се от котлона. Слагат се жълтъците и хубаво се разбиват с миксер. Добавят се белтъците и се размесват добре.

Малка кръгла форма с големина 15 см. се покрива с хартия за печене, включително и стените. Сипва се сместа, пече се в предварително затоплена фурна на 180С за 8 минути в ниската част. Температурата се намалява на 150С и печенето продължава 15 минути. Фурната се изключва. Десертът се оставя за 15 минути без да се отваря фурната. Тогава се отваря леко вратичката и сладкишът се оставя докато изстине. Ако се извади, ще спадне. Тогава се нарязва и се сервира.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Шоколадово кексче с лешници

28 Април 2017 г.
до 25 минути

Сочни пържени кюфтета

28 Април 2017 г.
до 30 минути

Бисквитени трюфели

27 Април 2017 г.
до 10 минути

Рошав сладкиш

26 Април 2017 г.
до 35 минути

Катмяна погача

24 Април 2017 г.
до 1 час

Пълнени сухи чушки с кайма и ориз

24 Април 2017 г.
до 1 час и 30 мин