Източник: Канал 3

Пъстърва с ориз

22 Август 2019 г.
до 60 минути
 
3 бр пъстърва
1 глави лук
2  чушки
2-3 моркова
1 к.ч. олио
3-4 домата
1 к.ч. ориз
3-4 стръка магданоз
3-4 стръка целина
сол и черен пипер на вкус
 
Правим прорези на рибата и я осоляваме.
Нарязваме лука, морковите и чушките на кубчета.
В загрято олио запържваме нарязаните зеленчуци.
Добавяме ориз и запържваме до златисто.
Прибавяме настърганите домати.  
Запържваме всички продукти и разбъркваме непрекъсното.
Добавяме нарязаните на дребно магданоз и целина.
Изсипваме запържената смес в тава. Отгоре слагаме осолената риба и върху нея разстиламе останалите смлени домати.
Слагаме ястието да се пече във фурна, загрята на 180 градуса за 30-35 мин.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Ябълкова пита

20 Септември 2019 г.
до 40 мин

Млечна баница

19 Септември 2019 г.
до 50 мин.

Салчичи

18 Септември 2019 г.
до 80 мин.

Суши "Хосомаки"

17 Септември 2019 г.
до 20 мин.

Спагети с песто от сушени домати

16 Септември 2019 г.
до 35 минути

Медени ребърца

13 Септември 2019 г.
до 100 мин.