Източник: Канал 3

Пъстърва с ориз

22 Август 2019 г.
до 60 минути
 
3 бр пъстърва
1 глави лук
2  чушки
2-3 моркова
1 к.ч. олио
3-4 домата
1 к.ч. ориз
3-4 стръка магданоз
3-4 стръка целина
сол и черен пипер на вкус
 
Правим прорези на рибата и я осоляваме.
Нарязваме лука, морковите и чушките на кубчета.
В загрято олио запържваме нарязаните зеленчуци.
Добавяме ориз и запържваме до златисто.
Прибавяме настърганите домати.  
Запържваме всички продукти и разбъркваме непрекъсното.
Добавяме нарязаните на дребно магданоз и целина.
Изсипваме запържената смес в тава. Отгоре слагаме осолената риба и върху нея разстиламе останалите смлени домати.
Слагаме ястието да се пече във фурна, загрята на 180 градуса за 30-35 мин.

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Боб с тиква и киноа

21 Февруари 2020 г.
до 75 минути

Родопски клин

20 Февруари 2020 г.
до 75 минути

Картофени кюфтета

19 Февруари 2020 г.
до 45 минути

Китайска салата с гъби

18 Февруари 2020 г.
до 155 минути

Ориз с праз и маслини

17 Февруари 2020 г.
до 65 минути

Питка цвете

14 Февруари 2020 г.
до 140