Джоланът се нарязва на малки хапки и посолява.
Подправя се със сушен магданоз и смлян черен пипер.
Полива се с 2 с. л. олио, разбърква се добре и е желателно да се остави да престои една нощ.
Маринованият джолан се слага в силно загрято олио да се запържи до златисто за 5 минути.
Изважда се с решетъчна лъжица.
Лукът се реже на полумесеци, а морковът - на дебели колелца.
Чесънът се нарязва на дребно и заедно с лук и моркови се слагат да се запържат за минута в тигана с олиото.
Слага се кафето и се наливат бира и бульон.
Запърженото месо се слага в тигана, заедно с доматено пюре и дафинов лист.
Задушава се 45 минути на тих огън под капак.
Маслото се оставя на стайна температура да омекне и се смесва с 2 ч. л. брашно.
Когато месото е готово се подправя със сос Уорчестър.
Сгъстява се с маслото. Оставя се да къкри минута-две и е готово за сервиране.