Катми по родопски
Източник: Канал 3

Катми по родопски

Катми по родопски

12 Април 2018 г.
до 35 минути

2 яйца

3/4 ч.ч. брашно - 100 гр.

300 гр. кисело мляко

1 ч.л. сода бикарбонат

1 ч.л. лимонов сок

краве масло за намазване

 

Содата се залива с лимонов сок и разбърква. 

Яйцата се счупват в купа и разбиват с тел.

Добавя се киселото мляко и хубаво се размесва.

Слага се брашно и продължава разбъркването, докато се смесят добре всички продукти.

В намаслен сач се слага от сместа и пекат катми по 2-3 минути от всяка страна.

Намазват се горещи с масло и поднасят със сладко или сирене.

 

вашият коментар


Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме Ви за толерантност и запазване на добрия тон.

Гулаш

18 Октомври 2018 г.
до 40 мин.

Постни сърми с гъби

02 Октомври 2018 г.
до 90 минути

Милинково руло с шунка и кашкавал

27 Септември 2018 г.
до 1 час

Шоколадова торта

07 Септември 2018 г.
до 50 минути

Палачинкова торта

24 Август 2018 г.
до 45 минути