Скандална книга разкри: Хилъри ПРЕБИВАЛА системно Бил Клинтън

Хилъри Клинтън била обсебена от мисълта да стане вицепрезидент още през 1993

Хилъри Клинтън
Източник: БГНЕС

"Хилъри Клинтън има дълга история, що се касае до това да прилага домашно насилие", твърди Роджър Стоун, автор на нова книга с компромати за кандидатката за президент на САЩ. В нея той заявява, че Хилъри редовно хвърляла твърди предмети по съпруга си, драла го е с нокти и го е била до кръв.

Причината - още през 1993 г. Бил срива мечтата на Хилъри да заеме вицепрезидентския пост. Новината не й понесла и г-жа Клинтън се разкрещяла на Бил, използвайки ругатни, които не подхождат да бъдат изричани от дама, камо ли от съпругата на президента, твърди Стоун.

"Тъпо копе*е! Не ме долижавай повече! Стой на 5 метра от мен!", викала президентшата, щом Бил й съобщил, че няма как да се кандидатира за вицепрезидент. В последствие започнали и множеството изневери на Бил Клинтън.

Източници от Белия дом помнят десетки скандали между двамата - натрошените чинии и тряскането на врати било само първа фаза на караниците между двамата. Пред служител на тайните служби Хилъри забила шамар на съпруга си и му оставила червена следа от удара. 

Служители на Белия дом издават, че в момент, когато Хилъри била до леглото на болния си баща, Бил се забавлявал в компанията на Барбара Стрейзънд, за която се твърди, че била негова любовница.

Освен че си позволявала да крещи и да удря съпруга си, г-жа Клинтън предала жестокия си характер и на дъщеря си Челси. Единственото дете на президентската двойка смаяло един от охранителите си със своя груб език. Този случай е описан отделно в книга, издадена от бившия телохранител на президентската щерка. 

"Веднъж Челси говореше по телефона със свой приятел, когато влязох в стаята. Тогава я чух да казва "Добре, трябва да затварям, прасетата са тук". Тогава й казах "Ще ви кажа нещо госпожице, аз съм човекът, който стои пред вас и родителите ви, ако срещу вас летят куршуми." Тогава Челси невъзмутимо ми отговори "Да, но така те наричат мама и татко"

Стоун и друг път е разкривал смайващи истории от живота на семейство Клинтън. В предишната си книга той разказва как Хилъри е подбудила Бил към многобройните му изневери и не само това - озлобен от ужасните отношения със съпругата си, президентът е извършил десетки сексуални посегателства срещу свои служителки. Хилъри разбирала за всяко едно от тях, но правила всичко възможно светът да не научава за случващото се. "Убити домашни любимци, среднощни обаждания, патрони, оставени на предната седалка в колата, заплахи от сорта на "знаем къде детето ти ходи на училище", това били само част от "мерките", които взимали Клинтън, за да накарат жертвите на Бил да замълчат завинаги, твърди Стоун.

Компроматната война срещу Хилъри Клинтън е особено ожесточена в момента. Неслучайно историята за агресивния й характер е публикувана именно в книга на Стоун - той дълги години е бил PR съветник на много политици от Републиканската партия, а към днешна дата е един от приближените на Доналд Тръмп - основен конкурент на Хилъри в предстоящите президентски избори. 

Лозан Панов се крие два месеца от данъчните
21:37 | 23 Март 2019 г.

Лозан Панов бута КТБ в ръцете на Цветан Василев

21:37 | 23 Март 2019 г.
Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов отново намери начин да помогне на скандалните си състоятелни приятели. То...
21:02 | 23 Март 2019 г.

Румен Радев: Ян Енглерт е посланик на българската ...

21:02 | 23 Март 2019 г.
На церемония в Гербовата зала на "Дондуков“ 2 президентът Румен Радев удостои днес с почетен плакет "Св. св. Кирил и Мето...
20:41 | 23 Март 2019 г.

ТИР катастрофира на "свинския завой" на Е-79 в деф...

20:41 | 23 Март 2019 г.
ТИР "Волво", тип "гондола", превозващ фураж, катастрофира заради несъобразена скорост, разпиля фураж, изваден е от де...
19:45 | 23 Март 2019 г.

Проф. Антоанета Христова: Знае се, че скандалът с ...

19:45 | 23 Март 2019 г.
За съжаление съм сигурна, че скандалите отдавна са подготвени, отлежават и чакат момента да бъдат извадени. Знае се, че този скандал е би...
19:19 | 23 Март 2019 г.

Живко Георгиев: У нас пазарна икономика действа са...

19:19 | 23 Март 2019 г.
Аз лично не съм фен на президентска република в България, защото за нас този модел е още по-рисков от сегашния. За България, при нашата л...
19:05 | 23 Март 2019 г.

Етър продължава с победите (ВИДЕО)

19:05 | 23 Март 2019 г.
Етър победи лидера във Втора лига Царско село с 3:1 в контрола, играна в София. С приятелската среща между двата отбора болярите завъ...