Скандална книга разкри: Хилъри ПРЕБИВАЛА системно Бил Клинтън

Хилъри Клинтън била обсебена от мисълта да стане вицепрезидент още през 1993

Хилъри Клинтън
Източник: БГНЕС

"Хилъри Клинтън има дълга история, що се касае до това да прилага домашно насилие", твърди Роджър Стоун, автор на нова книга с компромати за кандидатката за президент на САЩ. В нея той заявява, че Хилъри редовно хвърляла твърди предмети по съпруга си, драла го е с нокти и го е била до кръв.

Причината - още през 1993 г. Бил срива мечтата на Хилъри да заеме вицепрезидентския пост. Новината не й понесла и г-жа Клинтън се разкрещяла на Бил, използвайки ругатни, които не подхождат да бъдат изричани от дама, камо ли от съпругата на президента, твърди Стоун.

"Тъпо копе*е! Не ме долижавай повече! Стой на 5 метра от мен!", викала президентшата, щом Бил й съобщил, че няма как да се кандидатира за вицепрезидент. В последствие започнали и множеството изневери на Бил Клинтън.

Източници от Белия дом помнят десетки скандали между двамата - натрошените чинии и тряскането на врати било само първа фаза на караниците между двамата. Пред служител на тайните служби Хилъри забила шамар на съпруга си и му оставила червена следа от удара. 

Служители на Белия дом издават, че в момент, когато Хилъри била до леглото на болния си баща, Бил се забавлявал в компанията на Барбара Стрейзънд, за която се твърди, че била негова любовница.

Освен че си позволявала да крещи и да удря съпруга си, г-жа Клинтън предала жестокия си характер и на дъщеря си Челси. Единственото дете на президентската двойка смаяло един от охранителите си със своя груб език. Този случай е описан отделно в книга, издадена от бившия телохранител на президентската щерка. 

"Веднъж Челси говореше по телефона със свой приятел, когато влязох в стаята. Тогава я чух да казва "Добре, трябва да затварям, прасетата са тук". Тогава й казах "Ще ви кажа нещо госпожице, аз съм човекът, който стои пред вас и родителите ви, ако срещу вас летят куршуми." Тогава Челси невъзмутимо ми отговори "Да, но така те наричат мама и татко"

Стоун и друг път е разкривал смайващи истории от живота на семейство Клинтън. В предишната си книга той разказва как Хилъри е подбудила Бил към многобройните му изневери и не само това - озлобен от ужасните отношения със съпругата си, президентът е извършил десетки сексуални посегателства срещу свои служителки. Хилъри разбирала за всяко едно от тях, но правила всичко възможно светът да не научава за случващото се. "Убити домашни любимци, среднощни обаждания, патрони, оставени на предната седалка в колата, заплахи от сорта на "знаем къде детето ти ходи на училище", това били само част от "мерките", които взимали Клинтън, за да накарат жертвите на Бил да замълчат завинаги, твърди Стоун.

Компроматната война срещу Хилъри Клинтън е особено ожесточена в момента. Неслучайно историята за агресивния й характер е публикувана именно в книга на Стоун - той дълги години е бил PR съветник на много политици от Републиканската партия, а към днешна дата е един от приближените на Доналд Тръмп - основен конкурент на Хилъри в предстоящите президентски избори. 

Интерпол издирва Бирмата с червена бюлетина
15:48 | 11 Декември 2018 г.

Издирваният Евлоги Станоев-Бирмата се предаде

15:48 | 11 Декември 2018 г.
Евлоги Станоев - Бирмата се предал и е задържан от полицията, където отишъл днес с адвоката си. Евлоги Станоев бе издирван след като ...
15:41 | 11 Декември 2018 г.

Ето го 18-годишния изнасилвач и убиец от Търновско...

15:41 | 11 Декември 2018 г.
Обещавам да стоя вкъщи, да слушам баща си и когато ме повикат, да ходя да работя, каза с тих глас пред съда 18-годишният Димитър Георгиев...
15:14 | 11 Декември 2018 г.

Крусев: Нито едно решение не е вземано еднолично

15:14 | 11 Декември 2018 г.
"Аз съм спокоен, ръководил съм се единствено от интересите на общината и на града, така че нямам притеснение относно това какво би с...
14:56 | 11 Декември 2018 г.

Европарламентът прие с огромно мнозинство доклада ...

14:56 | 11 Декември 2018 г.
С огромно мнозинство Европейският парламент одобри доклада на българския евродепутат и президент на ПЕС Сергей Станишев и заяви волята на...
Красен Кралев
14:05 | 11 Декември 2018 г.

Красен Кралев откри ледената пързалка "Юнак" (Виде...

14:05 | 11 Декември 2018 г.
Днес министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри ледената пързалка, която е разположена на стадион „Юнак”. Инвестиция...
13:54 | 11 Декември 2018 г.

Българските превозвачи отиват на протест в Брюксел...

13:54 | 11 Декември 2018 г.
Българските превозвачи готвят протест на 10 януари в Брюксел. Това стана ясно след срещата между представители на бранша и министъра на т...

гледай на живо

11.12.2018
 • в момента
  Социална мрежа
 • 16:00
  Новини
 • 16:10
  Социална мрежа
 • 17:00
  Новини