Скандална книга разкри: Хилъри ПРЕБИВАЛА системно Бил Клинтън

Хилъри Клинтън била обсебена от мисълта да стане вицепрезидент още през 1993

Хилъри Клинтън
Източник: БГНЕС

"Хилъри Клинтън има дълга история, що се касае до това да прилага домашно насилие", твърди Роджър Стоун, автор на нова книга с компромати за кандидатката за президент на САЩ. В нея той заявява, че Хилъри редовно хвърляла твърди предмети по съпруга си, драла го е с нокти и го е била до кръв.

Причината - още през 1993 г. Бил срива мечтата на Хилъри да заеме вицепрезидентския пост. Новината не й понесла и г-жа Клинтън се разкрещяла на Бил, използвайки ругатни, които не подхождат да бъдат изричани от дама, камо ли от съпругата на президента, твърди Стоун.

"Тъпо копе*е! Не ме долижавай повече! Стой на 5 метра от мен!", викала президентшата, щом Бил й съобщил, че няма как да се кандидатира за вицепрезидент. В последствие започнали и множеството изневери на Бил Клинтън.

Източници от Белия дом помнят десетки скандали между двамата - натрошените чинии и тряскането на врати било само първа фаза на караниците между двамата. Пред служител на тайните служби Хилъри забила шамар на съпруга си и му оставила червена следа от удара. 

Служители на Белия дом издават, че в момент, когато Хилъри била до леглото на болния си баща, Бил се забавлявал в компанията на Барбара Стрейзънд, за която се твърди, че била негова любовница.

Освен че си позволявала да крещи и да удря съпруга си, г-жа Клинтън предала жестокия си характер и на дъщеря си Челси. Единственото дете на президентската двойка смаяло един от охранителите си със своя груб език. Този случай е описан отделно в книга, издадена от бившия телохранител на президентската щерка. 

"Веднъж Челси говореше по телефона със свой приятел, когато влязох в стаята. Тогава я чух да казва "Добре, трябва да затварям, прасетата са тук". Тогава й казах "Ще ви кажа нещо госпожице, аз съм човекът, който стои пред вас и родителите ви, ако срещу вас летят куршуми." Тогава Челси невъзмутимо ми отговори "Да, но така те наричат мама и татко"

Стоун и друг път е разкривал смайващи истории от живота на семейство Клинтън. В предишната си книга той разказва как Хилъри е подбудила Бил към многобройните му изневери и не само това - озлобен от ужасните отношения със съпругата си, президентът е извършил десетки сексуални посегателства срещу свои служителки. Хилъри разбирала за всяко едно от тях, но правила всичко възможно светът да не научава за случващото се. "Убити домашни любимци, среднощни обаждания, патрони, оставени на предната седалка в колата, заплахи от сорта на "знаем къде детето ти ходи на училище", това били само част от "мерките", които взимали Клинтън, за да накарат жертвите на Бил да замълчат завинаги, твърди Стоун.

Компроматната война срещу Хилъри Клинтън е особено ожесточена в момента. Неслучайно историята за агресивния й характер е публикувана именно в книга на Стоун - той дълги години е бил PR съветник на много политици от Републиканската партия, а към днешна дата е един от приближените на Доналд Тръмп - основен конкурент на Хилъри в предстоящите президентски избори. 

С-300
14:37 | 24 Септември 2018 г.

След инцидента със сваления самолет Русия предоста...

14:37 | 24 Септември 2018 г.
Русия ще укрепи въздушната отбрана на Сирия, като ще предостави ПВО система от по-ново поколение С-300 и ще блокира радари на военни само...
Дете се заля с врящ боб
13:59 | 24 Септември 2018 г.

Мъж почина след жестока катастрофа между селата Го...

13:59 | 24 Септември 2018 г.
На път IV 51046 при км 1+400 – между селата Голямо Соколово и Бистра, на територията на община Търговище, правоспособният водач М. ...
13:58 | 24 Септември 2018 г.

Манолова свиква широка обществена дискусия по проб...

13:58 | 24 Септември 2018 г.
По повод множеството жалби от потребители на ВиК услуги Омбудсманът Мая Манолова свиква утре широка обществена дискус...
13:31 | 24 Септември 2018 г.

Илия Георгиев: Пътната обстановка е спокойна

13:31 | 24 Септември 2018 г.
Полицейски инспектор Илия Георгиев информира каква е актуалната пътна обстановка в страната в последния почивен ден. &bdquo...
Полша
13:20 | 24 Септември 2018 г.

Ето какво отреди жребия за финалната шестица

13:20 | 24 Септември 2018 г.
Световният шампион по волейбол Полша ще срещне домакина Италия и Сърбия в група J на финалната фаза на Мондиала, което се състои в Италия...
12:57 | 24 Септември 2018 г.

Ердоган ще прави нови зони за сигурност

12:57 | 24 Септември 2018 г.
Турция ще предприеме акция източно от река Ефрат в Сирия и ще въведе зони за сигурност, както направи в северозападната част на страната....

гледай на живо

24.09.2018
 • в момента
  Топ шоп
 • 15:00
  Новини
 • 15:30
  Социална мрежа
 • 16:00
  Новини