Какво ви вещаят звездите за месец май - пълен хороскоп за всички зодии

През този период ще усещаме силно влияние на звездите в любовта, но личностното развитие ще изостане

Какво ви вещаят звездите за месец май - пълен хороскоп за всички зодии
Източник: Facebook

Какво ви вещаят звездите за месец май - пълен хороскоп за всички зодии

През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата. Това разкрива хороскопът за май 2019 г.

През този период ние чувстваме силното влияние на звездите например от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

И обратното, личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.

Овен

Един наситен месец, очаква представителите на зодия Овен. Ще успеете да се справите с много задачи, но може да пропуснете нещо важно. На фона на пълния безпорядък, ще трябва да спрете и да помислите, дали не сте пропуснали нещо. През месец май, ще имате шанс да поставите всичко на своето място.

През този период, ще може да реализирате своите лидерски амбиции. Перспективите са отлични, ще имате възможност да ръководите проект или да направите обещаващо запознанство. Не забравяйте едно нещо: трябва да обръщате внимание на детайлите, бъдете внимателни. Откриващите се перспективи пред вас, ще ви заставят да забравите за почивката. Но за сметка на това, ще бъдете изпълнени с енергия и ще успеете да се справите с всичко.

Любов и семейство

Основната грешка, която може да направите през този месец е, да се изкушите да подновите стара неперспективна връзка. Не се придържайте към отминали чувства, вие и бившият ви избраник е по-добре да продължите напред и да не се самозаблуждавате. Освен това, ви очаква съдбоносна среща с интересен човек, която ще се случи след 20-ти. Необвързаните лесно, ще завладеят сърцето на новият познат и ще изградят сериозна връзка.

Семейните представители на знака, трябва да помислят за решаване на дълго-отлаганите дела. Може би сте обещали на половинката си да подредите дома или да посетите роднини. Сега е необходимо да решите старите битови проблеми, а не да ги оставяте за лятото. Семейните двойки, ще се сблъскат с мимолетни мисли за умора в отношенията, за да коригирате ситуацията, помогнете на чувствата си да се разгорят отново. Направете си романтична вечеря или отидете в друг град за няколко дни, като оставите децата на баби и дядовци.

Кариера и финанси

През май трябва да станете по-смели и най-накрая да говорите с шефовете. Вас ви подценяват и е време да вземете ситуацията в свои ръце. Възможно е началниците да ви предложат алтернативна позиция, която да подобри финансовото ви състояние и повиши вашият статус. Мнозина, могат да се откажат от старата си работа и да я заменят със собствен бизнес. Начинаещите предприемачи, ще имат успешен старт и ще подпишат доходоносни договори с надеждни хора. Творческите личности ще могат да реализират своите проекти и да получат признанието на влиятелни хора.

Финансовата ситуация ще бъде плачевна през първата седмица на месеца, това е опасен период, когато не си струва да влизате в дългове, в противен случай трудната материална ситуация ще продължи до края на месеца. Към средата на май ситуацията ще се стабилизира и ще може да си купите нещо важно, за което отдавна мечтаете. Печалбата в края на месеца, ще помогне много за разширяване на собственият ви бизнес. Основното нещо е, не рискувайте големи суми пари.

Здраве

Възможно е да възникнат проблеми, с нервната ви система. Препоръчително е да не реагирате твърде емоционално на ситуациите, за да не стигнете до нервен срив. Пазете се също от настинки, има голяма вероятност да се разболеете от ангина или отит, ако се преохладите или сте в контакт с болни. Дори от една банална хрема, може да развиете синузит, ако пренебрегвате лечението.

През май, е добре да обърнете специално внимание на диетата си. Не е задължително тя да е свързана с нормализиране на теглото. Оздравителната диета ще бъде полезна за всички представители на знака. Намалете употребата на вредни храни, добавете повече плодове и зеленчуци в менюто си, както и сушени плодове. Спортните дейности, ще укрепят физическото ви състояние и ще повишат общия тонус на тялото.

Телец

През май представителите на зодия Телец, ще се превърнат в примерен семеен човек и ще се заемат със семейните дела. Ще сте щастливи да посетите баби, дядовци или да се отправите на път до селото да посетите роднини, които отдавна не сте виждали. Краят на месеца, ще ви донесе интересно пътуване, което ще ви свърже с нови хора. Кой знае, може би ще срещнете своята съдба.

Въпреки това през май, ще сте обхванати от много съмнения, дори ако обстоятелствата са благоприятни. Ще считате, че сега най-важното е духовният растеж и моралните принципи. Погледнете на всичко което се случва с характерната ви безпристрастност и се уверете, че животът ви се развива доста добре. Не си измисляйте проблеми, с които последствие да се сражавате. Гледайте на живота с оптимизъм, защото всъщност нямате причина за тъга. Запомнете, всичко което се случва, е за ваше добро.

Любов и семейство

Май ще даде на семейните представители на знака, много време за решаване на домашни проблеми. Ще станете инициатори на ремонт, преместване и решаване на на много ежедневни ситуации. Но в преследването на чистота и ред, не забравяйте за любимия човек. Може би той е отегчен и мисли за роман на страни. Проявете решимост за укрепване на романтичния съюз, споделете с любимия вашите планове за бъдещето, разкажете му за чувствата си. Прекарвайте повече време един с друг.

Необвързаните, няма да имат желание за създаване на сериозни отношения. Сега ще се нуждаете от почивка и забавление. Обстоятелствата, ще са на ваша страна, само не измъчвайте противоположния пол с напразни надежди. Лекият флирт, може погрешно да бъде възприет като сериозно ухажване. Грижете се за чувствата на другите хора и не си позволявайте да разбивате сърца.

Кариера и финанси

Много от вас, ще са заразени с ентусиазма на пролетта и ще искат да повишат знанията си, да получат второ или дори трето образование и да намерят работа в несвойствена сфера. Най-смелите ще успеят да се изкачат нагоре по кариерната стълбица, а тези, които са по-плахи и работят под ръководството на други, ще останат на предишната си работа. Внимателно и старателно изпълнявайте задълженията си. Не се стремете да поемате отговорност, за решаването на сложни проблеми.

За бизнесмените, се очертава труден месец. Ще трябва да обмисляте всяка стъпка, за да изпреварите конкурентите. По важен въпрос, ще ви помогне близък човек, само не трябва да се отказвате от неговата помощ. Финансовото ви положение, ще бъде стабилно. Единственото нещо което трябва да помните е, че не трябва да влагате пари в рискови проекти и лотарийни билети, късмета сега няма да е на ваша страна. В края на месеца, ще получите приятна награда за извършена по-рано работа.

Здраве

През май е възможно да страдате от главоболие. Причината ще бъде промяната на времето, а лекът ще бъде банална почивка от проблемите. Останете за няколко дни у дома, като временно забравите за натрупаните проблеми. Може би сами сте се притиснали в ъгъла, със собствените си задължения и сега се нуждаете от емоционално освобождаване.

Някои ще трябва да преминат през профилактичен преглед, за да изключат в бъдеще появата на болести. Съществува риск от заразяване с инфекция, която да даде усложня в главата. Не се дръжте като дете, което се страхува от лекарите. В борбата със своите страхове, може да пропуснете времето за спешно лечение на патологията.

Близнаци

През май представителите на зодия Близнаци, ще демонстрират своята активност повече от всякога. Ще обикаляте по интервюта, ще ходите на срещи и ще имате достатъчно време да посещавате фитнеса. Енергията, ще ви бъде повече от достатъчна. Мнозина дори ще ви завиждат, за вашата жизнерадостност и бодрост.

Единственото от което трябва да се пазите през Май е свойствената ви импулсивност и желанието да казвате неприятни неща в очите на другите. През този период се препоръчва да се контролирате, това ще ви доближи до постигането на целите. Не се страхувайте да преразгледате плановете си и да изоставите всичко, което вече е остаряло. И все пак - за да бъде месецът успешен, не предявявайте прекомерни изисквания, особено към втората си половинка.

Любов и семейство

За тези, които са уморени от самотата, съдбата е подготвила любовен обрат. Ще срещнете човек, когото ще обикнете, с цялата си душа. Вашият избраник, ще бъде искрен и верен и честно ще разкрие своята симпатия. Тези, които имат дългогодишна връзка, трябва да помислят за официален брак. Време е да промените нещо във вашите отношения, в противен случай рискувате да останете на едно място и да си създадете ненужни проблеми.

Семейните трябва да обърнат внимание на близките си роднини, някой от тях очакват вашата морална подкрепа. Следете също за възпитанието на децата, може би е време да направите няколко насърчителни стъпки към вашето дете, всяко добро дело, ще да бъде оценено по достойнство.

Кариера и финанси

През този месец, перспективите в работната сфера, ще се увеличат. Тези, които отдавна мечтаят за добра позиция, най-накрая ще превърнат мечтата си в реалност. За безработните съдбата е подготвила, чудесно работно място и приятелски настроен колектив. През май всяка работа, ще ви се отдава изненадващо леко, а финансовата ситуация ще ви радва. В края на месеца има възможност да се утвърдите на работното място, благодарение на една командировка, не пропускайте такъв шанс.

Финансовото ви състояние, ще бъде наистина стабилно и ще ви задоволява напълно. Много от представители на знака, ще имат късмет да получат желана премия или друга награда на поощрение за добре свършена работа. Около двадесети май, следете за портфейла си, има риск да загубите малка сума пари. Препоръчително е в този период, да инвестирате малки средства в обещаващи проекти или да помогнете на вашите близки.

Здраве

През май са възможни, кожни заболявания. Може да се наложи да посетите козметик и дерматолог повече от веднъж, за хирургична интервенция. Проблемите с кожата няма да донесат нищо добро, а само ще развалят външния ви вид, така че не губете време и потърсете медицинска помощ.

В началото на месеца, може да се сблъскате със стомашни болки и гадене, което да ви обезпокои. Всичко това, ще е заради неправилно хранене или отравяне. Необходимо е да направите разтоварваща диета или да пиете пречистващи препарати, за да се избавите от подобни заболявания за дълго време. И със сигурност не трябва да наблягате, на тлъсто месо и алкохол. Ако сте си обещали тази година да се борите с вредните навици, сега е моментът.

Рак

Май за представителите на зодия Рак, може да стане повратна точка в живота. Този месец, ще имате късмет. Въпреки факта, че ще трябва да преодолеете много препятствия, подобен род сражения, ще ви закалят и изобщо няма да ви развалят характера. Хората ще се отнасят към вас с уважение и симпатия. Именно за вашия знак, вратите на новите възможности ще са широко отворени във всички области. Не изпускайте късмета си. Бъдете по-смели, когато вземате различни решения.

И ако направите грешка, не се подлагайте на сурова критика - приемете неуспехите като ценен опит. Само за едно, трябва да бъдете изключително внимателни през май. Опитайте се да не се включвате в съмнителни проекти, да не работите с големи суми пари и участвате в хазартни игри. През този период, могат много лесно да ви измамят, така че бъдете максимално бдителни.

Любов и семейство

По отношения на романтичните връзки, май няма да е най-добрият месец, Възможно е да ви се стори, че вашият любим, не се отнася достатъчно добре с вас и да започнете да ровите във връзката, което определено ще доведе до кавга. На много от вас, ще им липсва предишната интимност, което може да ви накара да търсите романтика настрани. Повярвайте, такива дребни интриги могат да унищожат един брак и дори най-силната връзка, така че имайте търпение и не предприемайте ненужни, необмислени действия.

Необвързаните, не трябва да се надяват на съдбоносна среща. Обърнете внимание на приятелите си, някой може би е обиден, че не му обръщате достатъчно внимание. Може би не сте виждали някой от тях дълго време, сега е моментът да им се обадите и организирате среща. Струва си да бъдете по-внимателни, когато се запознавате с нови хора, през май, около вас ще се въртят аферисти, които с измама ще искат да откраднат парите ви. Не трябва да разкривате душата си пред всеки срещнат и вярвате на комплименти.

Кариера и финанси

През май, в професионалната област, всички ваши действия трябва да бъдат внимателно обмислени. Не оставяйте всичко да се развива от само себе си, в този случай ще пропуснете добрите възможности, които ще останат на разположение на вашите конкуренти. Дръжте всичко под контрол. Бъдете внимателни, събрани и обективни. Не бъдете мързеливи, вярвайте в успеха, късмета ще е на ваша страна.

В отношенията с колегите, запазете спокойствие, бъдете доброжелателни, помагайте на тези, които имат нужда. Така в някой труден момент, ще имате някой, на когото да разчитате. Във финансовите въпроси през май, може да станете безразсъдни и разточителни. Вие принадлежите към духовните и високоинтелектуални хора и ако имате пари за ежедневни нужди, няма да се грижите нито за "черни дни“, нито за бъдещето.

Здраве

Слабото място през май, ще бъде нервната ви система. Поради напрежение, е възможно да изпаднете в депресия, която да стане хронична, ако не се обърнете на време към специалист. Не забравяйте, че болната нервна система, може да повлече и други хронични заболявания и в допълнение към лошото настроение, рискувате гастрит или колит. Ето защо, по всякакъв начин отхвърляйте негативните мисли и гледайте на живота позитивно.

Ако отивате на почивка или пътешествие, бъдете внимателни. През май има голяма вероятност от нараняване, което означава, че трябва да избягвате опасни спортове и рисково шофиране, ако не искате да прекарате останалата част от отпуската си в гипс.

Лъв

В края на пролетта представителите на зодия Лъв, ще бъде заобиколени от всевъзможни безпокойства, грижи, задължения. Ще станете като супер звезда, чието внимание ще искат да обсебят всички и навсякъде. Вашата ефективност ще ви помогне да се справите със старите дела и да помислите на къде искате да се движите в бъдеще. Някои от вас, ще искат да започнат ремонт, докато други просто да забравят и починат от всичко. И за двете неща ще отидат много пари, но ще оставят удовлетворение в душата.

Вие сте надарени, със забележителна психологическа сила. Дори събитията през май, да не се развиват съвсем гладко, никога няма да се откажете и при всякакви обстоятелства ще продължавате да следвате убежденията си. Все пак, е препоръчително да се въздържате от участие в авантюри, да проявявате сдържаност и да контролирате поведението си.

Любов и семейство

Семейството както никога досега, ще се нуждае от вашето внимание и подкрепа. Опитайте се да обградите всички с грижи и покажете колко много означават близките ви за вас. Може би, отдавна не сте устройвали изненади за любимите си хора? Май е времето, когато може да съберете заедно цялото семейство и да отидете на дългоочаквано пътешествие. Тези, които наскоро са встъпили в брак, е добре да се заемат с ремонти, защото скоро ги чака попълнение в семейството.

За необвързаните представители на знака, съдбата е подготвила интересно запознанство, което ще прерасне в роман и ще донесе много приятни моменти. Много от вас ще преосмислят своите ценности и ще поискат да се разделят със своята свобода, в името на любовта. Някои, ще могат да видят в близък приятел нещо повече. Помнете, голямата любов често се ражда от силно приятелство.

Кариера и финанси

На работното място, ще може да разчитате само на собствените си сили. Но на вас, помощници няма да са ви необходими и без това лесно ще се справите с всяка задача. Шефовете няма да оставят вашите подвизи без внимание и ще оценят работата ви, а някой дори ще имат късмет да получат подобаваща премия. Безработните представители на знака трябва да ходят по интервюта и да събират информация, възможно е да търсите работа в грешен отрасъл. Може би, трябва да преминете през допълнителни курсове или да промените професията си?

Финансовата ситуация обещава да бъде стабилна, но някой от вас ще рискуват да направят необмислена покупка, която ще постави материалното ви положение в твърда рамка. Преди да оставите голяма сума пари в магазина, помислете дали имате нужда от това? В края на месеца, ще са необходими средства, за решаване на битови проблеми. В средата на май, ще получите пари.

Здраве

Не се очакват, сериозни здравословни проблеми. Единственото нещо, с което трябва да се занимавате е профилактиката. Прекарвайте повече време на чист въздух и под слънчевите лъчи. Някои от вас могат да се почувстват зле, поради напрежение и умора. Лечението е просто - сън, чист въздух, вода и слънце.

Тези, които отиват на почивка, няма да изпитат трудност при попълване на енергийните си запаси, това ще става без много усилия. Все пак внимавайте ако посещавате горещи страни, има риск от топлинен удар. Пийте повече вода и не излизайте на слънце без шапка.

Хороскопът за Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби - четете ТУК 

Източник: astrostar.eu

17:01 | 26 Февруари 2020 г.

24 души загинаха в сватбен автобус в Индия

17:01 | 26 Февруари 2020 г.
Сватбено тържество в Индия бе помрачено, след като автобус с гости полетя от мост в западния щат Раджастан, оставяйки 24 от 28-те пътника...
16:53 | 26 Февруари 2020 г.

Милтенова: Автобусите спират на 1 март заради проб...

16:53 | 26 Февруари 2020 г.
Не са изключени протести на автобусните превозвачи,тъй като на 1 март със старта на тол системата не са готови да излязат на работа. Това...
16:42 | 26 Февруари 2020 г.

Намериха прострелян бившия шеф на ВиК на "Йовковци...

16:42 | 26 Февруари 2020 г.
54-годишният Никола Русев е намерен мъртъв с огнестрелна рана в дома си във Велико Търново, научаваме от БНР. Основната версия на раз...
16:32 | 26 Февруари 2020 г.

Борисов: Личните лекари ще решават за карантината ...

16:32 | 26 Февруари 2020 г.
В Гърция има страх от новия коронавирус и сега обръщат внимание на границите. Ние взехме мерки за затваряне на нашите граници още преди ч...
16:23 | 26 Февруари 2020 г.

Спецсъдът отказа да намали гаранцията от 1,5 млн. ...

16:23 | 26 Февруари 2020 г.
Специализираният наказателен съд разгледа в закрито съдебно заседание жалба на обвиняемия Александър Тумпаров срещу определената му от Сп...
Доналд Тръмп понижи лимита за бежанци до 18 000 души
16:15 | 26 Февруари 2020 г.

Тръмп обвини медиите за отразяване на проблема с к...

16:15 | 26 Февруари 2020 г.
Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще проведе късно днес пресконференция относно избухването на коронавируса. Американският лидер каза т...

гледай на живо

26.02.2020
 • в момента
  Новини
 • 17:15
  Денят на живо с Наделина Анева
 • 18:00
  НОВИНИ - Централна емисия
 • 20:15
  Патарински LIVE