Вижте какво вещаят числата за водачите на листи и техните лидери в деня на вота

Очаква ни неефективна сутрин, активност до 18 ч и усещане за неудовлетвореност вечерта

Какви послания за любовта можем да получим чрез числата?
Източник: Facebook

Какви послания за любовта можем да получим чрез числата?

Вярват или не, и лидерите на партии, и водачите на листи са подвластни на числата и планетите като всички останали хора. Едните се редуцират до определени значения, другите се преподреждат в съответните конфигурации. Всяко число има своето значение, а комбинацията от тях може да ни даде полезна информация какъв риск да избегнем, или накъде трябва да насочим усилията си. Числата са само пътеводител, не е необходимо да изпадаме във фатализъм, ако сметките показват недотам добри събития. А на онези, които смятат всичко това за бабини деветини, не пречи да прочетат само от любопитство.

И така, какво вещаят числата за изборния ден на лидерите на парламентарните партии, участници в евровота на 26 май, както и на водачите на листи на първите няколко формации, които най-често се повтарят в социологическите прогнози като сигурни с евродепутати в следващия ЕП.

Водачът на листата на ГЕРБ Мария Габриел вече беше евродепутат и еврокомисар, но тя продължава възхода си нагоре с лична година 1, което е числото на новото начало - в случая нов мандат. Силната лична година на Мария Неделчева, както предпочита да я нарича премиерът Бойко Борисов, получава петица в изборния ден. Под знака на числото 5 ще мине за нея денят на вота, което означава деловитост, движение, пътуване, успех в материални измерения. Налице е стремеж към осъществяване на максимум контакти, за предпочитане - с чужденци. Изисква се бдителност и наблюдателност, а възникнал проблем трябва да се пребори хладнокръвно. Старите неща трябва да се направят по нов начин. Късметът е с нея, не трябва да го изпуска. Не хабете жизнеността и енергията си, като си разваляте настроението или нервничите, изисква числото на личния й ден. Днес се поставя основата на едно устойчиво и трайно утре.

Вярвайте в успешния край пък е посланието на числото 8, което е белязало личния ден на лидера на партията Бойко Бойко Борисов. Нумерологично на премиера 26 май му казва - успехът е във вашите ръце, заемете се с надграждането.

Осмицата има силен материален израз, свързано е с успеха и означава също така здрава опора на земята, поради което грижата на деня няма да го смути.

Конкуренцията му, лидерът на БСП Корнелия Нинова ще изживее деня на вота под знака на шестицата. Числото изисква хармония и стремеж към постигане на такава в отношенията с околните. Човек разбира, че не трябва да се бърка много на другите.

Изключват се всякакви ярки цветове, които бодат погледа. На този ден чувството за дълг и отговорност е изострено. Нинова трябва да избяга от капана да гледа отвисоко или да се скрие от отговорност, която е лично нейна, нито пък да се натоварва с чужда такава. Номер 6 на личния ден изисква човек да бъде учител, закрилник, съветник и майчински настроен към всички, както и да завърши всичко започнато, за да си отдъхне на седмия ден. Шестицата е свързана много и с чувствата, и със страстта. Всичко това, което ще й се случи обаче в предишния ден, ще зависи от много други хора и обстоятелства, предвид числото 2, което бележи личната й година, а двойката е продължение на вече започнатото.

Тройката е за водачката на нейната листа Елена Йончева, а мотото на този ден за нея е "дръжте езика зад зъбите си, а усмивката - на лицето".

На този ден нумерологията й препоръчва да не прави дългосрочни планове. Ако й нанесат удар, ще успее да се съвземе веднага. В съчетание с личната година под знака на числото 8, за Йончева кредото е изпълнителност, организация на силите и благоприятен шанс да продължи напред. Номерът на личния й ден предвещава независимост и липса на страх, но ще бъде повлиян и от объркаността на осмицата, която е личната й година. Тройката означава, че човек трябва да събира двете половини на цялото.

При лидера на ДПС и водач на листата Мустафа Карадайъ изборният ден под знака на числото 2 минава под мотото на натрупването. И той продължава нещо вече започнато. В този ден той ще трябва да помирява хората около себе си, да изглажда противоречия и накрая да каже "благодаря".

Очертава се общуването да е гладко и хармонично. Денят изисква да не бъде водач, а да следва по-силния. И още - трупане на информация, факти, нови познанства, които могат да послужат утре. Днес акомпанирате - не свирите мелодията, а й придавате допълнителна хармония - това също е значение на двойката. Приятно ви е да осигурявате добри условия на другите, не страдате нито от чувство за превъзходство, нито от отчуждение. Личната година 7 е числото на бога, успеха и късмета, така че в съчетание с личния ден под номер 2 само ще подплати и затвърди благоприятния краен резултат от деня за водача на листата на ДПС.

За водача на ВМРО Красимир Каракачанов датата на вота вещае конфликти, но разрешими, и то само в първата половина от деня. И той събира половините на цялото под знака на числото 3. Чувството за обърканост ще вдигне за кратко напрежението, но с наближаването на следобеда бързо ще се изпари, а хармонията ще бъде възстановена. Няма да се нуждае от нищо повече от това, което ще получи. Чувството за хумор ще е спасително в този ден, особено ако бъдат изпуснати думи, които не е трябвало да бъдат изричани.

Както и да приключи денят, няма да го е страх от нищо и от никого. Независимост е кредото на деня. Грижата ще остане назад - това пък диктува личната година на Каракачанов под знака на осмицата. 8 е материалното число, числото на успеха.  Тя допринася за вяра в успешния край и материално надмощие, изпълнени задачи и доволство от свършената работа.

Водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки получава четворка от нумерологията в изборния ден, което означава проблеми, но и възможност за установяване на равновесието. Това е ден за организация и система, ден за работа. Четворката на личния му ден казва: Вие сте смел, целеустремен и поставяте основите на своя строеж, затова бдите за качеството на тухлите, варта и другите строителни материали. В съчетание с личната година 9 на Джамбазки денят в крайна сметка води до победа, която обаче трябва да се извоюва. Налага се да бъде забравено всичко лично и започне да гради нещо, което изисква лични жертви. При това със съзнанието, че от следващия ден започва нов цикъл. Затваря една глава. Край, но и начало.

Деветка е и личният ден 26 май на лидера на Воля Веселин Марешки. И за него приключва нещо, отваря нова страница и се налага много да се бори, ако иска победа. Трябва обаче да даде пълна пара и да се обърне с лице към околните.

В комбинация с лична година 5 - на преден план излизат финансите през този ден, пътуването, а също така и взимането на бързи решения. Днес се гради трайното утре, трябва да се реже, да се кастри, да се претеглят плюсовете и минусите. Петицата изисква делови подход към всичко и най-вече дипломация, наблюдателност и хладнокръвно посрещане на възникналите проблеми.

Ако към числата прибавим  и астропрогнозата за 26 май, трябва да предупредим участниците във вота и техните избиратели, че Луната е без курс от полунощ до 09.09 часа сутринта. Това време е неефективно и емоциите ще са водещи, а настроенията ще се сменят много бързо. До този час не трябва да се започва нищо.

Едва след 9 часа сутринта събитията за деня ще се активизират, вещае прогнозата на Мишел. След това денят ще е достатъчно динамичен и ефективен до 18 ч. Бързо ще може да се реагира, както и да се намерят добри и находчиви решения. Неувереност и неудовлетвореност пък настъпва във времето от 18 до 21 часа, когато вече ще започне да се оформя в числа изходът от изборния ден. Затова пък за всички се задава един успешен понеделник.

Михаил Мирчев
12:06 | 01 Юни 2019 г.

Михаил Мирчев сензационно: Радан Кънев няма право ...

12:06 | 01 Юни 2019 г.
Социологът проф. Михаил Мирчев хвърли бомбата, като обяви, че Радан Кънев няма право да заминава за Брюксел, понеже не е събрал необходим...
20:17 | 30 Май 2019 г.

Лили Иванова предизвика фурор в избирателната си с...

20:17 | 30 Май 2019 г.
Примата на родната поп музика Лили Иванова аха да предизвика "задръстване" в избирателната секция, в която гласува. Тя&nbs...
Ето кои евродепутати събраха най-много преференции
15:48 | 30 Май 2019 г.

Ето кои евродепутати събраха най-много преференции

15:48 | 30 Май 2019 г.
Мария Габриел получи най-много преференции на евровота, Сергей Станишев стана втори в евролистата на БСП. Това показват данните от р...
БСП стартира процедура за избор на нов председател
10:07 | 30 Май 2019 г.

Корнелия Нинова сама решила да подаде оставка

10:07 | 30 Май 2019 г.
"Сама реших да подам оставка. Загубихме изборите. Очаквахме да победим", каза Корнелия Нинова пред БТВ. "Успяхме спрямо пр...
Европейски избори 2019-3
09:25 | 30 Май 2019 г.

ЦИК: 2 095 575 са гласувалите на изборите за Европ...

09:25 | 30 Май 2019 г.
2 095 575 са гласували на изборите за Европейски парламент на 26 май според положените подписи в избирателните списъци, става ясно о...
Европейски избори 2019-2
22:18 | 29 Май 2019 г.

Окончателно - ГЕРБ с шестима евродепутати, ВМРО - ...

22:18 | 29 Май 2019 г.
Централната избирателна комисия заседава и се очаква скоро да бъде обявен точният брой гласове, които всяка партия е получила. Но вече е ...