Доц. Ивайло Симеонов: В Елин Пелин имаме заплати, по-високи от тези в столицата (ВИДЕО)

Опозицията създаде от завода за полимери едно предизборно плашило за съгражданите ни, каза настоящият кмет и кандидат за нов мандат

Източник: Канал 3

Над 800 лева е средната заплата в Елин Пелин, по някои показатели заплатите ни са по-високи и от тези в София. Това посочи в "Офанзива с Любо Огнянов" досегашният кмет и кандидат за нов кметски мандат в Елин Пелин доц. инж. д-р Ивайло Симеонов, издигнат и подкрепен от ВМРО и за Местни избори 2019.
 
За протестите напоследък срещу завода за пластмаса, Ивайло Симеонов обясни, че става дума за предизборно "плашило", създадено от опонентите му.
 
"Истината е, че е предизборно, и последните седмици най-силно се заиграха със страховете на хората, което е най-страшно. Политическите опоненти можеха през последните месеци да влязат вътре в този завод за полимери, те не го направиха, а предпочетоха да създадат едно плашило за съгражданите ни. 
 
Този завод може да преработва тези милиони тонове пластмаса, знаем, че около всяко населено място има сметища с хиляди, хиляди тонове. 
 
 
Сметището в Горна Малина - другото предизборно плашило, преборихме се да спечелим кредит от почти 10 милиона лева за въпросното сметище, което е регионално, но кметът там, с близките си отношения с моята опозиция, затвори съоръжението", посочи Ивайло Симеонов.
 
"Тези битки за власт създават кризи, заплашващи живота и здравето на хората. Но вчера имаме запис, че от Горна Малина се депонира боклук, което е много тежко нарушение на защона с една единствена цел - да нарушат моя авторитет и това, което съм градил през последните 4 години.
 
Аз не си играя с думи, а се обръщам към държавата и институциите. Писал съм лично и като кмет до всички възможни инстанции и към този момент резултатите показват: не само няма нарушени норми на чистотата на въздуха, но всичко е в нормите на Европейския съюз", обясни Ивайло Симеонов.
 
Той не пропусна да се похвали с общинското газово дружество в Елин Пелин, което позволява да се поддържат "вероятно най-ниските цени за абонатите".
 
"През последните години сме направили повече от 30 площадки за детски съоръжения. Имаме ръст на населението и с всички предпоставки, които създаваме за отглеждането на деца, община Елин Пелин е сред малкото, която дава почти 2 пъти повече от държавата - за трето и следващо дете дава по 1500 лева, за да стимулираме раждаемостта и качествения живот на тези деца и на семействата, които ги създават".
 
Накрая той призова избирателите: "Ние сме 34-ти номер, отбор на шампиони!"
 
Какво още каза Ивайло Симеонов в "Офанзива с Любо Огнянов" - във видеото:

17:19 | 11 Ноември 2019 г.

Младен Маринов: Сигналите не тези избори са по-мал...

17:19 | 11 Ноември 2019 г.
Сигналите, свързани с местните избори, са по-малко в сравнение с тези през 2015 година.Това каза министърът на вътрешните работи Младен М...
07:51 | 11 Ноември 2019 г.

БСП и независимият кандидат Мая Манолова искат кас...

07:51 | 11 Ноември 2019 г.
БСП внасят жалби с искане за касиране на изборите в столичните райони "Искър“, "Люлин“ и "Красна поляна“...
12:30 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3: ГЕРБ прави отчет на Местни из...

12:30 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събраха на Национална работна среща на партията в кино "Люмиер...
07:17 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3 след 12 ч.: ГЕРБ прави отчет на...

07:17 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събират днес на Национална работна среща на партията в кино "Л...
19:24 | 06 Ноември 2019 г.

Георг Георгиев: Мая Манолова загуби политическо до...

19:24 | 06 Ноември 2019 г.
Мая Манолова загуби политическо достойнство още когато се асоциира с онова безобразно управление на Орешарски. И сега този човек да се оп...
18:46 | 06 Ноември 2019 г.

Николай Стойнев от ГЕРБ: За БСП честни са изборите...

18:46 | 06 Ноември 2019 г.
Единствено където БСП печелят, там са честни изборите - дали са президентски, или в Русе, там всичко е честно, няма проблеми, защото е сп...