В "Красна поляна": Само ВМРО има желанието да развива културата и образованието (ВИДЕО)

В училищата да се върнат организираните посещения на кино, театър, изложби, каза евродепутатът Андрей Слабаков

Източник: Канал 3

Владимир Митов, кандидат за кмет на район "Красна поляна" от ВМРО заяви пред избиратели от района: "Ние сме единствената организация, която има желанието да развие културата и образованието"

Владимир Митов представи бъдещите си приоритети пред академици и хора от театралния бранш, и започна с подробности около идеите да развият културата и образованието.

"Ние като кандидати за кметове и общински съветници искаме да доразвием както културата, така  и изкуството. Науката трябва да се оценява", каза Владимир Митов, кандидат за кмет на район "Красна поляна” от ВМРО на Местни избори 2019.

"Всички в този период ще ви говорят за паркиране, лоши тротоари, мръсен въздух, но ние сме единствените, които искаме да ви говорим за култура. Все повече студенти излизат навън, доказвайки своя капацитет. Доказвайки своя капацитет биват примамвани от чуждите държави и остават да работят там. Науката трябва да се оценява", посочи още Владимир Митов.

Още за Местни избори 2019 ще намерите тук

"Ние оставаме в битката за Македония. Мое мнение е като член на тази организация е , че тя е битка, не само за София, не само за България, а тя е битка, която трябва да спечелим. Не толкова да вземем територията, но ние можем да постигнем германския модел. Германският модел е именно един народ, две държави, един език, една обща история", заяви Владимир Митов.

Сред основните приоритети на организацията са да се спре разпространението на наркотици в училищата, повече камери за видеонаблюдение и назначаване на оперативни работници, които да обикалят всяко училище и да съобщават за нередности.

От своя страна евродепутатът Андрей Слабаков повдигна темата за развитието на читалищата и организирането на повече културни мероприятия в училище.

"На практика в читалищата няма дейност,. Тя е толкова малка в сравнение с капацитета. Но трябва да се случват някакви неща навсякъде, не трябва да бъдат насочени само в една точка. Това превръща хората в маргинали. Освен това трябва да се работи с училищата да се върне системата на организирани посещения на кино, театър, изложби, музика, каквото и да е било", предложи Слабаков.

ВМРО участва под номер 34 в интегралната бюлетина!

Подробности - във видеото:

10-годишно дете е в избирателните списъци в Кюстендилско село
21:01 | 03 Януари 2020 г.

Харчове за Местни избори 2019: ГЕРБ - над 2 млн. л...

21:01 | 03 Януари 2020 г.
Над 2 млн. лева е струвала предизборната кампания на ГЕРБ в последните местни избори, на БСП за България - над 1,2 милиона лева, от които...
16:05 | 09 Декември 2019 г.

ЦИК: Вотът през 2019 г. е с най-голям брой недейст...

16:05 | 09 Декември 2019 г.
Вотът през 2019 г. е с най-голям брой недействителни бюлетини за последните 10 години, съобщиха от ЦИК. Това бяха едни спокойни, добре ор...
13:06 | 21 Ноември 2019 г.

Съдът отряза Мая Манолова за ръчно броене на бюлет...

13:06 | 21 Ноември 2019 г.
Няма да има ръчно преброяване на бюлетините за втория тур на изборите за кмет на София. Това реши състав на Административния съд-София гр...
17:19 | 11 Ноември 2019 г.

Младен Маринов: Сигналите не тези избори са по-мал...

17:19 | 11 Ноември 2019 г.
Сигналите, свързани с местните избори, са по-малко в сравнение с тези през 2015 година.Това каза министърът на вътрешните работи Младен М...
07:51 | 11 Ноември 2019 г.

БСП и независимият кандидат Мая Манолова искат кас...

07:51 | 11 Ноември 2019 г.
БСП внасят жалби с искане за касиране на изборите в столичните райони "Искър“, "Люлин“ и "Красна поляна“...
12:30 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3: ГЕРБ прави отчет на Местни из...

12:30 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събраха на Национална работна среща на партията в кино "Люмиер...