Кандидатите от ВМРО ще работят за развитие на Трявна (ВИДЕО)

От партията подариха детски библии и книги с богословско съдържание на неделното училище към храма "Свети Никола"

Кандидатите от ВМРО ще работят за развитие на Трявна (ВИДЕО)
Източник: Канал 3

Кандидатите от ВМРО ще работят за развитие на Трявна (ВИДЕО)

Устойчиво икономическо развитие, прозрачно управление и контрол на общинската администрация, ремонт на общинската пътна мрежа и реклама на Трявна като атрактивна туристическа дестинация на международни изложения- това са част от приоритетите в управленската програма на кандидатите на ВМРО- Българско национално движение за Община Трявна на Местни избори 2019.
 
Кандидатът за кмет Силвия Кръстева е убедена, че балканската община с богато културно наследство, с вековни традиции и занаяти, има нужда да се развива още като туристическа дестинация. 
 
"Основното ,което може да се направи, е да се представи община Трявна като един общ туристически продукт , разбира се, общината като начало трябва тя да инициира това , заедно със Специализирания музей, с резбарското тревненско изкуство, с всички останали културни институции на територията на общината, защото съкровището на Трявна е нейното културно историческо наследство! Този общ продукт, който всъщност ние да представяме и на национални и на международни борси, защото според мен там имаме липси- в тази насока може да се работи много!", заяви Силвия Кръстева, кандидат за кмет на Трявна, ВМРО- БНД.
 
Силвия Кръстева излиза на тези избори със силен отбор от 17 кандидати за общински съветници. Сред тях има специалисти, които могат да направят реални приоритетите от програмата.
 
 
"Културно- историческото наследство в Трявна е много богато, но като туристическа дестинация има какво още да се работи, защото трябва да се работи за една обща дейност между всички звена, свъзрани с туризма – говорим за ресторантьори,  хотелиери, в сферата на култ туризъм, рекламата, да се направи общ продукт, да се представя на изложения, на борси!", сподели Константин Малчев от музея в Трявна.
 
Младите кандидати за общински съветници ще работят за задържане на младите хора в Трявна и за развитие на спорта. 
 
"Мисля, че в Трявна има нужда от промяна на младежката политика, тъй като много малък процент от хората, които живеят в тази община, са младите хора. Повече от тревненците -младите, искат да избягат оттук, стремят се към по-големи градове и чужбина!", каза Виктория Колева, кандидат за общински съветник.
 
"Материалната база не е на необходимото ниво по мое мнение , има още много какво да се желае, няма да е лесно постигнато, но съм сигурен че с общи усилия на спортни клубове, общински съветници и граждани, ще се случат нещата и градът ни ще стане един град, който има хубави традиции в спорта и културата!", коментира Искрен Иванов, кандидат за общински съветник, ВМРО-БНД.
 
Войводите  в Трявна разчитат на 27 октомври да бъдат подкрепени от избирателите.
 
"Разчитам на всички хора, които ни вярват, на целия екип, който е застанал до мен , защото аз наистина вярвам че можем   да се справим, имам опита възможността заедно с хората, които са застанали до мен , смятам, че са интелигентни хора и смятам, че можем  да постигнем нещо коренно различно!", допълни Силвия Кръстева.
 
Кандидатите на ВМРО подариха детски библии и книги с богословско съдържание на неделното училище към храма "Свети Никола" в квартал "Светушка" и разговаряха с граждани. ВМРО – Българско национално движение е с номер 34 в интегралната бюлетина. 
 

17:19 | 11 Ноември 2019 г.

Младен Маринов: Сигналите не тези избори са по-мал...

17:19 | 11 Ноември 2019 г.
Сигналите, свързани с местните избори, са по-малко в сравнение с тези през 2015 година.Това каза министърът на вътрешните работи Младен М...
07:51 | 11 Ноември 2019 г.

БСП и независимият кандидат Мая Манолова искат кас...

07:51 | 11 Ноември 2019 г.
БСП внасят жалби с искане за касиране на изборите в столичните райони "Искър“, "Люлин“ и "Красна поляна“...
12:30 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3: ГЕРБ прави отчет на Местни из...

12:30 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събраха на Национална работна среща на партията в кино "Люмиер...
07:17 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3 след 12 ч.: ГЕРБ прави отчет на...

07:17 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събират днес на Национална работна среща на партията в кино "Л...
19:24 | 06 Ноември 2019 г.

Георг Георгиев: Мая Манолова загуби политическо до...

19:24 | 06 Ноември 2019 г.
Мая Манолова загуби политическо достойнство още когато се асоциира с онова безобразно управление на Орешарски. И сега този човек да се оп...
18:46 | 06 Ноември 2019 г.

Николай Стойнев от ГЕРБ: За БСП честни са изборите...

18:46 | 06 Ноември 2019 г.
Единствено където БСП печелят, там са честни изборите - дали са президентски, или в Русе, там всичко е честно, няма проблеми, защото е сп...