ВМРО от Шумен: Ще спазваме принципа на патриотичното възпитание (ВИДЕО)

От партията призовават да се гласува преференциално, защото се търси най-доброто управление на общината

ВМРО от Шумен: Ще спазваме принципа на патриотичното възпитание (ВИДЕО)
Източник: Канал 3

ВМРО от Шумен: Ще спазваме принципа на патриотичното възпитание (ВИДЕО)

На предизборна среща в Шумен бяха представени кандидатът за кмет от ВМРО за Шумен на Местни избори 2019 - университетският преподавател доц. д-р Стефан Минков и листата от  22 кандидатите за общински съветници.  Програмата за управление на общината стъпва върху три основни принципа. Доц.д-р Стефан Минков, кандидат за кмет на община Шумен от ВМРО, сподели какви са те.
 
"Принципът на патриотизма и патриотичното възпитание. По този начин ние смятаме, че чрез принципа на патриотизма и възпитаването на младата поколение ще можем да постигнем единение на нацията такова  от каквото се нуждаем в тези тежки времена.Вторият принцип е принципът на сигурност и спокойствие. Стабилни и високи доходи през създаване на нови работни места и превръщането на Шумен в европейски град. Третият принцип е стимулиране на малкия бизнес, на младите семейства. Това може да стане с ограничаване на бюрокрацията, намаляване доколкото е възможно на местните данъци и такси".
 
Подкрепа за кандидатите на воеводите изразиха лидерът на ВМРО-БНД Красимир Караканов и депутатът от Шуменския регион Емил Димитров.
 
 
Красимир Каракачанов заяви, че местната  власт е важна за живота на хората, защото тя е най-близо до тях и решава ежедневните им  проблеми. Според него, местната администрация трябва да стане работеща и бърза. Каракачанов открои като много важен акцент в програмата за управление на Стефан Минков грижата за младото поколение и интегриране в образованието на ромските деца.
 
"Темата с децата, темата със сигурността, темата с младите семейства е изключително важна тема, защото това е една от основните причини младите хора да напускат България. Шумен е един от градовете, който пострада не малко от демографската криза при липса на нормалност за развитие. Голяма част от младите хора продължават да напускат града. Ако ние искаме да имаме икономика, трябва да имаме млади и добре образовани хора, които да работят", каза Каракачанов.
 
"Ние имаме уникалната възможност за пореден път да бъдем в средата, да бъдем хората обединители. Прие едно разумно предложение да могат да дадат своя глас, това да се случи и обратното, ако видят някое от лобитата натежават, да кажат, съжаляваме, но ние не участваме. Тези хора, които са в тази листа, са хора подбрани, които отиват със собственото си мнение, със собствения авторитет", заяви пък Емил Димитров, народен представител от ВМРО от Шуменския регион.
 
Според  Каракачанов, на тези избори фокусът на дебата не трябва да е върху идеологическите настроения, а върху управлението в името на всички граждани, което предлага ВМРО.
 
"Моят апел към всички вас  е..да се опитаме да убедим максимален брой хора, че има смисъл да се гласува. Всички тези процеси, които на нас не ни харесват, можем да ги променим ние. Можем да ги решим, ако изберем правилните хора. Тези хора трябва да ги мобилизираме до крайност и да подкрепим доц. Минков и тази листа от 22 кандидати за общински съветници, които ще представляват интересите на шуменци" допълни председателят на ВМРО Синхрон Красимир Каракачанов.
 
От ВМРО призовават да се гласува преференциално, защото се търси най-доброто управление на общината. За ВМРО се гласува с № 34,  защото това ще е успех за Шумен и общината, допълни лидерът на партията Каракачанов.
 

13:06 | 21 Ноември 2019 г.

Съдът отряза Мая Манолова за ръчно броене на бюлет...

13:06 | 21 Ноември 2019 г.
Няма да има ръчно преброяване на бюлетините за втория тур на изборите за кмет на София. Това реши състав на Административния съд-София гр...
17:19 | 11 Ноември 2019 г.

Младен Маринов: Сигналите не тези избори са по-мал...

17:19 | 11 Ноември 2019 г.
Сигналите, свързани с местните избори, са по-малко в сравнение с тези през 2015 година.Това каза министърът на вътрешните работи Младен М...
07:51 | 11 Ноември 2019 г.

БСП и независимият кандидат Мая Манолова искат кас...

07:51 | 11 Ноември 2019 г.
БСП внасят жалби с искане за касиране на изборите в столичните райони "Искър“, "Люлин“ и "Красна поляна“...
12:30 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3: ГЕРБ прави отчет на Местни из...

12:30 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събраха на Национална работна среща на партията в кино "Люмиер...
07:17 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3 след 12 ч.: ГЕРБ прави отчет на...

07:17 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събират днес на Национална работна среща на партията в кино "Л...
19:24 | 06 Ноември 2019 г.

Георг Георгиев: Мая Манолова загуби политическо до...

19:24 | 06 Ноември 2019 г.
Мая Манолова загуби политическо достойнство още когато се асоциира с онова безобразно управление на Орешарски. И сега този човек да се оп...