ВМРО закри кампанията си в кв. "Враждебна" с Ангел Джамбазки и Карлос Контрера (ВИДЕО)

София може да се развива само към Кремиковци и към Костинброд, ние знаем какви са проблемите на района, каза евродепутатът

Източник: Канал 3

В края сме на кампания за местни избори, която не може да се сравни с предишните по кал и непочтеност, но това е вече зад гърба ни. Това, което изисква интересът ни като граждани, е да бъдем представени добре в Столичен общински съвет. Това заяви пред избиратели в столичния квартал "Враждебна" Ангел Джамбазки, кандидат за столичен кмет на ВМРО за Местни избори 2019. 
 
"Ако вие решите да смените кмета на Столична община, имате прделожение в мое лице. Ако вие решите да имате силно представителство в общински съвет, гласувате с номер 34 за листата на общински съветници на ВМРО. 
Но без всякакво съмнение и без конкуренция трябва да гласувате с номер 90 за районен кмет за Лилия Донкова", призова Ангел Джазбазки.
 
"От 2012 г. няма избори, на които да не сме участвали за едно, за друго, за трето. Непрекъснато чувам как трябва да има нови хора, млади лица, но и да са и опитни - хем да са млади, хем опитни е трудна работа. Но такава е Лилия Донкова с номер 90, и Карлос Контрера с номер 34 за общински съветник.
 
Тези хора имат подготовка, имат опит, познават проблемите на района. Тези квартали, тези райони на София някак остават на втори план, винаги са втора ръка, някъде отзад там. Грижата е винаги за жълтите павета, а тук - е ми то почти не е София. Това, което трябва да направите, е да изберете районен кмет - почтен, свестен, читав, който обаче трябва да работи с общинските съветници. Един кмет положи големи усилия, но той винаги беше в периферията, защото в съвета бяха представени други политически сили, винаги неговото време беше второ, нямаше съветници", обясни Джамбазки.
 
 
"Сега в момента Лилия Донкова ще има съветници в лицето на общински съветници от ВМРО. Без съветници кмет не може да работи - вие сте го видели вече. Трябва някой да е зад гърба му, някой да защитава интересите на района. А този район има накъде да се развива - София може да се развива само насам, към "Враждебна" и Кремиковци, или в посоката към Костинброд. И този път зависи много от вас.  
 
Избирате си кмет на града - ако решите, аз съм кандидат и знам какво трябва да се направи в този град, и знам какво няма да направят другите. Знам какво няма да направи повече Фандъкова - тя, ако искаше, можеше да го направи.
 
Другите не ги коментирам изобщо - те не знаят в кой град са дошли: на един от дебатите те не знаеха кое населено място в кой район е. Да ги питам къде е Кремиковци, нямат си и идея. И обещават всичко, защото знаят, че няма да станат кмет.
 
Ние имаме отговорни хора, опитни хора, всичките живеем тук, а не някъде другаде, не сме паднали с парашут, които ни обясняват кое какво е и що е", продължи Ангел Джамбазки.
 
За кандидатите на ВМРО на Местни избори 2019 се гласува с бюлетина номер 34.
 
Още за срещата във "Враждебна" - във видеото:
 

13:06 | 21 Ноември 2019 г.

Съдът отряза Мая Манолова за ръчно броене на бюлет...

13:06 | 21 Ноември 2019 г.
Няма да има ръчно преброяване на бюлетините за втория тур на изборите за кмет на София. Това реши състав на Административния съд-София гр...
17:19 | 11 Ноември 2019 г.

Младен Маринов: Сигналите не тези избори са по-мал...

17:19 | 11 Ноември 2019 г.
Сигналите, свързани с местните избори, са по-малко в сравнение с тези през 2015 година.Това каза министърът на вътрешните работи Младен М...
07:51 | 11 Ноември 2019 г.

БСП и независимият кандидат Мая Манолова искат кас...

07:51 | 11 Ноември 2019 г.
БСП внасят жалби с искане за касиране на изборите в столичните райони "Искър“, "Люлин“ и "Красна поляна“...
12:30 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3: ГЕРБ прави отчет на Местни из...

12:30 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събраха на Национална работна среща на партията в кино "Люмиер...
07:17 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3 след 12 ч.: ГЕРБ прави отчет на...

07:17 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събират днес на Национална работна среща на партията в кино "Л...
19:24 | 06 Ноември 2019 г.

Георг Георгиев: Мая Манолова загуби политическо до...

19:24 | 06 Ноември 2019 г.
Мая Манолова загуби политическо достойнство още когато се асоциира с онова безобразно управление на Орешарски. И сега този човек да се оп...