Борисов: Човек на Манолова ми искаше 3 млн. за изборите

От няколко дни ГЕРБ предупреждават, че им се готви нова Костинбродска афера

Откриха нов производствен завод за автомобилни светлини на
Източник: Канал 3

Откриха нов производствен завод за автомобилни светлини на "Мерцедес" в Индустриалната зона край Пловдив 17

Мая Манолова била снощи във Волуяк да уговаря роми да кажат в неделя, че отиват да гласуват за Фандъкова, защото им е платено, казал на премиера човек на бившата омбудсманка. 
 
Човек, който сега работи за Мая Манолова ми поиска 3 милиона за първите избори, на които се явих. Познавам ги какви са. Това обяви премиерът Бойко Борисов, цитиран от BTV.
Той не назова името на този човек, каза само, че фамилията му започва с Б. и той се занимавал с това да мами политиците.
 
Познавам ги какви са, при Манолова има много нечистоплътни хора, дори не се къпят, обясни Борисов. 
 
Възмутен човек от екипа на бившата омбудсманка пък му казал каква афера с ромските гласове се готви за балотажа в София в неделя. Ще снимат групи роми, които твърдят, че гласуват за Фандъкова, ще надуят балон и следобяда ще започнат едни телевизии, обясни опасенията си Борисов. От няколко дни ГЕРБ предупреждават, че им се готви нова Костинбродска афера.
 
Питайте Манолова снощи около 7:30 дали не е била във Волуяк с ромите точно да гласят тази уйдурма, заяви още Борисов.
 
Битката между партиите приключи в неделя и резултатът е категоричен. ГЕРБ бие БСП два пъти. Дори в Русе, където кандидатът на БСП води на нашия, ГЕРБ е първа политическа сила, заяви още Борисов.
 
Дори Тръмп, Меркел и Макрон, Путин ако щете погледнете, управлението винаги взема от популярността, каза той по повод това, че ГЕРБ тази година не спечели кметските си места на първи тур.
 
Колко пъти на конференцията атакувах партията си и хората, които изгонихме от партията. Те се превръщат във врагове и хора, които работят срещу партията. Резултати в Ямбол и Русе показват кой работи срещу ГЕРБ. Не ми се иска да е Цветанов, но там където проветрихме партията нямаше време, заяви още Борисов.
 
На 25 ноември той щял да бъде на среща с американския президент Доналд Тръмп и щял да разбере какви ги е вършил Цветан Цветанов в САЩ.
 
 
Какво ви вади очите този джип на 10 години. Президентът се вози на същия джип, отговори Борисов на въпрос на водещия дали пак е решил изборите с предизборни обиколки.
 
"През кампанията на един месец бях на 2-3 места. И то на кои? Хемус важна ли е? Важно ли е хората да знаят как се строи Ботевград-Мездра? В Сливен правих спортни зали, изложението за животни и продукти", каза още Борисов.

 

10-годишно дете е в избирателните списъци в Кюстендилско село
21:01 | 03 Януари 2020 г.

Харчове за Местни избори 2019: ГЕРБ - над 2 млн. л...

21:01 | 03 Януари 2020 г.
Над 2 млн. лева е струвала предизборната кампания на ГЕРБ в последните местни избори, на БСП за България - над 1,2 милиона лева, от които...
16:05 | 09 Декември 2019 г.

ЦИК: Вотът през 2019 г. е с най-голям брой недейст...

16:05 | 09 Декември 2019 г.
Вотът през 2019 г. е с най-голям брой недействителни бюлетини за последните 10 години, съобщиха от ЦИК. Това бяха едни спокойни, добре ор...
13:06 | 21 Ноември 2019 г.

Съдът отряза Мая Манолова за ръчно броене на бюлет...

13:06 | 21 Ноември 2019 г.
Няма да има ръчно преброяване на бюлетините за втория тур на изборите за кмет на София. Това реши състав на Административния съд-София гр...
17:19 | 11 Ноември 2019 г.

Младен Маринов: Сигналите не тези избори са по-мал...

17:19 | 11 Ноември 2019 г.
Сигналите, свързани с местните избори, са по-малко в сравнение с тези през 2015 година.Това каза министърът на вътрешните работи Младен М...
07:51 | 11 Ноември 2019 г.

БСП и независимият кандидат Мая Манолова искат кас...

07:51 | 11 Ноември 2019 г.
БСП внасят жалби с искане за касиране на изборите в столичните райони "Искър“, "Люлин“ и "Красна поляна“...
12:30 | 07 Ноември 2019 г.

На живо по Канал 3: ГЕРБ прави отчет на Местни из...

12:30 | 07 Ноември 2019 г.
Ръководството на ГЕРБ, избраните кметове и общинските ръководители се събраха на Национална работна среща на партията в кино "Люмиер...