БСП и ГЕРБ се замеряха с репродуктивни проблеми и сексуална дисфункция

Ирена Соколова обяви столетницата за импотентна партия

Ирена Соколова
Източник: Канал 3

Ирена Соколова

Престрелки със сексуален подтекст  на тема потентност и импотентност прелетяха от парламентарната трибуна от ГЕРБ към БСП. Повод за размяната на реплики, достойни за речника на един сексолог,

стана недоволството на Ирена Соколова от ГЕРБ от чутото в декларацията на лидера на социалистите.

Соколова обяви БСП за "импотентна партия", което нанасяло вреди и на ГЕРБ, понеже се налагало да търсят "опора в други партии".

Всичко започна с декларацията на Михаил Миков в рамките на парламентарния контрол, в която обърна внимание на демографската катастрофа.

"Тази трагична картина на демографската катастрофа, към която правителството води страната днес, трябва да бъде променена. Наред със замразяването на социалните плащания. от началото на годината до днес, с 1500 по-малко са родените деца в сравнение с миналата година. Гражданите са се наслушали на стратегии и обсъждания, трябват сериозни мерки", посочи соцлидерът.

Миков напомни на управляващите, че освен замразените социални плащания, миналата седмица им се досвидяха 19 млн. за вдигане на майчинството през втората година.

"Това означава, че вече съзираме умисъл във водената политика, която тласка България към тази демографска катастрофа", обвини управляващите Миков.

"Настояваме пред премиера и правителството за спешно обсъждане на демографската криза у нас", допълни соцлидерът и обяви, че БСП е получила подкрепа от президента за свикване на КСНС по темата за демографската катастрофа.

"И очакваме, че всички политически сили и правителството ще проявят загриженост за бъдещето на България", завърши Миков.

От ГЕРБ се видяха длъжни да реагират, а за честта на мнозинството стана бившата областна управителка на Перник Ирена Соколова.

Дори и да попитате един средностатистически почитател на маковете от гласоподавателите на БСП, ще ви каже, че има тя репродуктивни проблеми. Затова трябва най-напред да помислите за себе си, да не се занимавате с демографската криза.

"Нуждаете се от млади и активни членове, страдате от липса на единност в колективното ви тяло", анализира ситуацията в червените редици Соколова. Тя обобщи, че за икономическите проблеми, липсата на сигурност и фактът, че едва 45% от първолаците имат за майчин език българския, били виновни от БСП.

"Съжалявам, че вашата партия не е силна и не е значителна, защото само значима опозиция може да даде и значимо управление. Във ваше лице виждаме една слаба и импотентна партия", обобщи герберката, след което призна, че ГЕРБ е станал партньор, едва ли не, с РБ и други, именно заради немощта на соцпартията: "Тогава това създава недоверие и към нас, защото търсим опора в други партии. Разбирате ли? Вашият лош контрапункт не дава нищо добро".

От лявата част на залата не си затряха и отвърнаха също със сексуален намек относно възрастта на дамата:

"Вие допуснахте реплики по отношение на сексуални дисфункции, репродуктивни проблеми -  явно при нея има такива проблеми", констатира соцдепутатът Таско Ерменков, който отправи упрека към водещия заседанието Явор Нотев.

Етикети: БСП , ГЕРБ , секс
Валери Жаблянов, конгрес на БСП
13:32 | 16 Юни 2019 г.

Валери Жаблянов отрече да е издигал кандидатурата ...

13:32 | 16 Юни 2019 г.
Валери Жаблянов отрече да издигал кандидатурата си за лидер на БСП, както се заговори преди дни, че той ще бъде един от претендентите за ...
Корнелия Нинова, 49 конгрес на БСП
11:18 | 16 Юни 2019 г.

Нинова направи завоя - оттегли оставката: Аз съм т...

11:18 | 16 Юни 2019 г.
Соцлидерката Корнелия Нинова остана на поста си, като направи очаквания завой и се отметна от подадената оставка. В емоционално слово пре...
49 конгрес на БСП
10:24 | 16 Юни 2019 г.

Още на старта на конгреса двата лагера в БСП се сб...

10:24 | 16 Юни 2019 г.
БСП започна заседанието на 49-ия конгрес със сблъсък на двата лагера в партията още на старта му. Феновете на сегашното ръководство заста...
Окончателно: Партиите връщат надвзетите субсидии
09:46 | 14 Юни 2019 г.

Окончателно: Партиите връщат надвзетите субсидии

09:46 | 14 Юни 2019 г.
Парламентът прие окончателни промени в Закона за политическите партии. Измененията бяха внесени от Министерски съвет. До тях се стигн...
ДПС иска по-ниско ДДС за целия хранителен сектор
13:20 | 13 Юни 2019 г.

ДПС иска по-ниско ДДС за целия хранителен сектор

13:20 | 13 Юни 2019 г.
Ние не се отказваме от намаляване на ДДС не само на хляба, но и за целия хранителен сектор. Така ефектът, който ние целяхме, ще е много п...
ВМРО предлага нов вид личен документ за българите зад граница
11:07 | 13 Юни 2019 г.

ВМРО предлага нов вид личен документ за българите ...

11:07 | 13 Юни 2019 г.
Депутатите от ВМРО обявиха нова законодателна инициатива, която предвижда въвеждането на нов вид личен документ за живеещите зад граница ...