Цветанов нареди: Всеки да работи само за първото място на кметския вот

Никакво лято, здрава работа още от 1 юни, заръча той на актива на ГЕРБ

Цветан Цветанов, Бойко Борисов, ГЕРБ,
Източник: БГНЕС

ГЕРБ да запази най-малко същата карта от предишните местни избори и да вземе поне още 30-40 общини, спусна поръчението към своите зам.-шефът на партията Цветан Цветанов, който акцентира върху подготовката за кметския вот.

Картата е гръбнакът на ГЕРБ, трябва да я запазим отново, каза той.

До 20 февруари са номинациите за евроизборите, а от 1 юни до 30 юни са за местната власт. Преди това ще бъде направен анализ на работата за евровота.

Личният принос на всеки един в кампанията за евровота ще е определящ за място в листите, намекна шефът на предизборния щаб на ГЕРБ.

"Има хора, които вече са готови с проектолистите. Но на база на евровота ще видим дали ще бъдат одобрени", предупреди шефът на предизборния щаб.

"Тази година няма лято! Тя е време за стабилност на България, нареди на актива Цветанов, като напомни, че имат само два дни почивка след евровота и от 1 юни трябва да запознат здраво да работят за местните избори наесен.

"ГЕРБ втори -  това е резултат, който никой не бива да чува", разпореди вторият в ГЕРБ. Всеки работи само за първото място, защото всяка една загуба дава основание за храна на нашите опоненти, предупреди Цветанов.

Цветанов се похвали, че членовете на партията са 96 хил., а нови 1000 всеки момент ще се влеят в редиците на партията.

Цветанов отдели сравнително доста по-кратко място в словото си на евроизборите, отколкото на местния вот, но констатира, че ГЕРБ има "прекрасни 6 евродепутати и брилянтен еврокомисар" в лицето на Мария Габриел.

ГЕРБ е единна и силна с лидер и премиер като Бойко Борисов, каза още заместникът му, а самият Борисов се плесна по челото и призна, че той не може да говори така емоционално като заместника си. Реакцията му дойде, когато Цветанов заяви, че нарочно не гледа в посока към премиера, понеже знае какви знаци ще му прави - да свършва вече с речта.

"Трябва да имаме и ние какво да противопоставим на Корнелия Нинова. Аз, честно да ви кажа, не го умея това. Така че, истински му се възхищавам на Цветанов за емоцията. И той си го прави от душа! Няма артистизъм тук", призна Борисов преди да изнесе конско на партийния актив.

Цветанов: Държим да остане преференцията, но трябва консенсус
10:05 | 16 Февруари 2019 г.

Цветанов: Държим да остане преференцията, но трябв...

10:05 | 16 Февруари 2019 г.
Държим да остане преференцията, но трябва да бъде постигнат консенсус в политическия живот. Това беше желанието и на НФСБ, които също иск...
Медицинските услуги по морето \
17:04 | 15 Февруари 2019 г.

Заразата в Разлог се разраства, 21 се разболяха от...

17:04 | 15 Февруари 2019 г.
Растат случаите на заразени с морбили, които засега са все от района на Благоевград. Още четирима души са пипнали шарката, става ясно от ...
Красимир Вълчев
15:47 | 15 Февруари 2019 г.

Просветният министър: Различната цена на купоните ...

15:47 | 15 Февруари 2019 г.
Просветният министър е против различната цена на купоните за обяд в училище. Такава практика е налице в десетина столични училища, доклад...
Джейхан Ибрямов
13:15 | 15 Февруари 2019 г.

Джейхан Ибрямов: Преференцията не е обезсмислена, ...

13:15 | 15 Февруари 2019 г.
Преференцията не е обезсмислена, коментира в парламента депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов, след като омбудсманът обяви, че ще внесе консти...
Мая Манолова
11:36 | 15 Февруари 2019 г.

Омбудсманът дава преференцията на Конституционния ...

11:36 | 15 Февруари 2019 г.
Омбудсманът ще сезира Конституционния съд веднага след обнародването на приетия късно снощи след 15 часа дебати Изборен кодекс. Грубо пос...
Карлос Контрера
10:45 | 15 Февруари 2019 г.

ВМРО предлага помощ за раждане за образовани софия...

10:45 | 15 Февруари 2019 г.
ВМРО в Столичния общински съвет има готовност да внесе общинска програма за подкрепа на раждаемостта в София, съобщиха войводите на брифи...

гледай на живо

16.02.2019
 • в момента
  Новини
 • 16:15
  Интервю с Наделина Анева
 • 17:00
  Офанзива с Любо Огнянов
 • 19:00
  Новини