Цветанов нареди: Всеки да работи само за първото място на кметския вот

Никакво лято, здрава работа още от 1 юни, заръча той на актива на ГЕРБ

Цветан Цветанов, Бойко Борисов, ГЕРБ,
Източник: БГНЕС

ГЕРБ да запази най-малко същата карта от предишните местни избори и да вземе поне още 30-40 общини, спусна поръчението към своите зам.-шефът на партията Цветан Цветанов, който акцентира върху подготовката за кметския вот.

Картата е гръбнакът на ГЕРБ, трябва да я запазим отново, каза той.

До 20 февруари са номинациите за евроизборите, а от 1 юни до 30 юни са за местната власт. Преди това ще бъде направен анализ на работата за евровота.

Личният принос на всеки един в кампанията за евровота ще е определящ за място в листите, намекна шефът на предизборния щаб на ГЕРБ.

"Има хора, които вече са готови с проектолистите. Но на база на евровота ще видим дали ще бъдат одобрени", предупреди шефът на предизборния щаб.

"Тази година няма лято! Тя е време за стабилност на България, нареди на актива Цветанов, като напомни, че имат само два дни почивка след евровота и от 1 юни трябва да запознат здраво да работят за местните избори наесен.

"ГЕРБ втори -  това е резултат, който никой не бива да чува", разпореди вторият в ГЕРБ. Всеки работи само за първото място, защото всяка една загуба дава основание за храна на нашите опоненти, предупреди Цветанов.

Цветанов се похвали, че членовете на партията са 96 хил., а нови 1000 всеки момент ще се влеят в редиците на партията.

Цветанов отдели сравнително доста по-кратко място в словото си на евроизборите, отколкото на местния вот, но констатира, че ГЕРБ има "прекрасни 6 евродепутати и брилянтен еврокомисар" в лицето на Мария Габриел.

ГЕРБ е единна и силна с лидер и премиер като Бойко Борисов, каза още заместникът му, а самият Борисов се плесна по челото и призна, че той не може да говори така емоционално като заместника си. Реакцията му дойде, когато Цветанов заяви, че нарочно не гледа в посока към премиера, понеже знае какви знаци ще му прави - да свършва вече с речта.

"Трябва да имаме и ние какво да противопоставим на Корнелия Нинова. Аз, честно да ви кажа, не го умея това. Така че, истински му се възхищавам на Цветанов за емоцията. И той си го прави от душа! Няма артистизъм тук", призна Борисов преди да изнесе конско на партийния актив.

Бюджетната комисия отхвърли ветото за даренията на партиите
16:24 | 18 Юли 2019 г.

Бюджетната комисия отхвърли ветото за даренията на...

16:24 | 18 Юли 2019 г.
Бюджетната комисия в Народното събрание отхвърли президентското вето върху промените в Закона за държавния бюджет относно финансирането н...
България се включва в ремонта на чужди изтребители
15:28 | 18 Юли 2019 г.

България се включва в ремонта на чужди изтребители

15:28 | 18 Юли 2019 г.
Производителят на F-16 “Локхийд Мартин Глобъл” ще обучи български компании, инженери и IT специалисти да ремонтират части за ...
Парламенът гласува вота на недоверие към кабинета \
14:19 | 18 Юли 2019 г.

Депутатите отхвърлиха предложението за преизчисляв...

14:19 | 18 Юли 2019 г.
Със 76 гласа "за", 15 – „против“ и 81 – "въздържал се" парламентът отхвърли предложението на ...
Държавата поема създаването на ТОЛ системата, която да носи по 1 млрд. лв на година
13:00 | 18 Юли 2019 г.

Депутатите отложиха въвеждането на тол системата д...

13:00 | 18 Юли 2019 г.
Депутатите приеха на второ четене промените в Закона за пътищата. Измененията бяха внесени от народния представител от ГЕРБ Алек...
Плаж, море и пясъчни кули
11:55 | 18 Юли 2019 г.

Морските плажове ще се отдават на концесия от Мини...

11:55 | 18 Юли 2019 г.
Концесиите за морски плаж се възлагат, изпълняват и контролират при условията и по реда на Закона за устройството на Черноморското крайбр...
Семейните помощи скараха депутатите
13:25 | 17 Юли 2019 г.

Семейните помощи скараха депутатите

13:25 | 17 Юли 2019 г.
Скандал в пленарната зала беляза днешните дебати по първо четене на промените в Закона за семейните помощи на деца. Предложението за тях ...