ШОКИРАЩО! Биячът от "Шейново" замразявал живи котки

Бил е вманиачен по вечния живот

Източник: Facebook

Владимир Стоянов, който преби гинеколожка в "Шейново", е известен сред състудентите си като Владо Плацентата, а негов преподавател го описва като "опасно луд".

На 1 юли Стоянов нападна и преби жестоко д-р Албена Гагова, след като тя отказала да му даде плацентата на новороденото му бебе. След побоя състуденти и познати на Стоянов разказаха в социалните мрежи за странните му увлечения. 37-годишният мъж бил вманиачен по вечния живот. В личния си блог в Гугъл той разказва за свои експерименти, при които замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и така да открие начин за вечен живот и връщане от отвъдното.

В личния си профил във Фейсбук д-р Валери Велев от СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Ив. Киров" цитира мнение на доцента по генетика, който е преподавал на Стоянов в Биологическия факултет на СУ. Биячът записал магистратура по генно и клетъчно инженерство там през 2014 г.

"Индивидът е опасно луд и със сигурност при нормален преглед не би могъл да си извади свидетелство от психодиспансер. Но за съжаление, СУ беше осъден за дискриминация на болни и инвалиди, поради което от години не се изисква вече подобно свидетелство за психическо здраве... Аз го късах три пъти на изпит и още два пъти го къса 100% единодушно свикана комисия. Но на третия път на комисията беше намекнато да го пусне с тройка, тъй като след всяка двойка следваха писма до премиери, президенти, министри, телевизии и вестници с хули и обиди към СУ. Така че казах на колегите от комисията да му пишат колкото решат, а аз ще се разпиша на протокола въпреки абсолютната му научна неукост и неграмотност", цитира думите на генетика д-р Велев.

Ръководителят на магистърската програма по генетика в СУ доц. Светослав Димов определя Стоянов като посредствен студент, който вярва, че прави наука.

„Към преподавателите си, което не му прави чест, се отнасяше като към равни и мислеше, че е на тяхното ниво. С колегите си, не мога да кажа, но имаха проблеми. Например имат обща поща, на която да им се пращат материали. Той неколкократно им сменяше паролата или им изтриваше имейлите с материалите”, спомня си доц. Димов.

Администраторът на групата "Да спасим Западен парк" отправя още по-сериозни обвинения срещу Стоянов в поста на д-р Валери Велев:

"Предполагам, вече всички чухте за "юнака", пребил акушерката в "Шейново". Този екземпляр ни е "добър познат", тъй като от две години живее в непосредствена близост до Западен парк и оттогава тормози както хората, които се опитват да стигнат до парка, така и съседите си. Едно от първите му "геройства" беше да прегради улицата с желязна порта, като по този начин блокира както достъпа до парка, така и достъпа на хората, които имат имоти на тази улица.

След това нашият герой открадна 10 овце, едно магаренце и започна да се занимава с животновъдство върху 10 декара заграбени имоти в самия Западен парк. По някое време реши да "облагороди" заграбените имоти, като ги запали и изгори една от къщите в съседство. Слава Богу на парка му се размина горският пожар. Междувременно е бил превърнал къщата в разпределителен център за бежанци. "Качулките" са изкарали оттам няколко буса с емигранти.

Хора, които са се опитвали да преминат по улицата към парка, споделиха, че е стрелял с пушка във въздуха и ги е гонил с брадви и ножове. За всичко това властите са били известени. Ние сме подавали сигнали за блокирания достъп до парка и "животновъдството" в него. Наистина от общината премахнаха железните порти, но полицията не е предприела никакви други мерки да озапти тоя луд и ето го резултата на лице. Пита се защо някой престъпник трябва да го покажат по телевизията, за да се задействат активно властите?"

Някои дори изказват притеснения, че отглежданите животни също са били с цел генетични опити, а д-р Валери Велев отговаря:

"Овцете са му за плаценти. Не се шегувам."

В момента Владимир Стоянов е в ареста. Пред съда той заяви, че е невинен и няма никакви доказателства срещу него.

Етикети: Шейново
19:45 | 16 Август 2018 г.

Няма замърсяване на морската вода край Созопол

19:45 | 16 Август 2018 г.
Няма замърсяване на морската вода край Созопол според резултатите от проби, взети на 9 август по сигнали за наличие на мазутни петна...
15:01 | 16 Август 2018 г.

Какво се случва във Варна? Още две деца пострадаха...

15:01 | 16 Август 2018 г.
На фона на голямата трагедия, при която морето повлече две момчета във Варна, станаха и още два инцидента с деца, но на пътя. И двата са ...
13:19 | 16 Август 2018 г.

Полицията издирва изчезнало момиченце в Старозагор...

13:19 | 16 Август 2018 г.
ОДМВР – Стара Загора издирва Божидара Господинова Желева (12 г.) от село Калитиново, община Стара Загора. Момичето е в неизвестност...
12:26 | 16 Август 2018 г.

МВР с реверанс към шофьорите с "гражданска" на "Ол...

12:26 | 16 Август 2018 г.
Поне за няколко МВР ще направи реверанс към шофьорите, които досега са били със застраховка „Гражданска отговорност” на &bdqu...
11:32 | 16 Август 2018 г.

Водолаз е пострадал при издирването на децата

11:32 | 16 Август 2018 г.
Водолаз е пострадал леко при издирването на двете деца, които бяха пометени от вълна във Варна вчера. Това съобщиха от пресцентъра на про...
09:38 | 16 Август 2018 г.

Откриха тялото на едно от децата, завлечени в море...

09:38 | 16 Август 2018 г.
Тялото на едно от децата, които бяха завлечени от морето на вълнолома във Варна, вече е открито. Очаквано то не е оцеляло и се ...

гледай на живо

16.08.2018
 • в момента
  “Денят на живо” - избрано
 • 21:00
  Спорт в обектива
 • 22:00
  Новини
 • 22:30
  Денят на живо