Беновска: Г-жо Манолова, защо отказахте дебат с г-жа Фандъкова? (ВИДЕО)

И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП.

Илиана Беновска
Източник: Канал 3

Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа дебат с Фандъкова.

За това: Каня водача на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов да замести отказващата дебат с Йорданка Фандъкова  Манолова . И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП. Каня г-жа Фандъкова и г-н Паргов да ги питам: Кой на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София?

Поканих на дебат двете дами кандидат-кмет за София, Фандъкова и Манолова. Г-жа Фандъкова лично ми даде съгласие. Г-жа Манолова ми отказа с sms, който ми изпрати една нейна бивша подчинена.

Ще си въздържа да коментирам отказа на Манолова. Но, очевидно, Манолова отказва от страх от неудобни въпроси за нея. Когато поканих Фандъкова и Манолова, публично се пошегувах, че която откаже ще загуби изборите.

Членът на ИК на ГЕРБ Томислав Дончев, пък, коментира отказа на Манолова като „служебна загуба“. След 21 дни ще разберем Кой и на какво основани Иска , но и Вярваме ли му да управлява София.

Отказът на Манолова от дебат с Фандъкова поставя отново въпроса: коя политическа сила стои зад Манолова и ако Манолова стане кмет кой и как ще носи отговорност за нейното кметуване?

Манолова, със самочувствие, демонстрира стремеж към мажоритарност. Манолова „резна“ виден функционер на БСП, Драгомир Стойнев и забрани на БСП да говорят за всеизвестния факт, че я подкрепят.

Манолова прие и с гробно мълчание призива на партии , изгорели като метеори в политиката, но стоящи зад нея със забравени  абревиатури  ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите, които  призовават и обвиняват БСП, цитирам: „ Призоваваме БСП да спрат да обикалят телевизионните студия и да нажежават до червено гнева на гражданите. След 10-годишно управление на Йорданка Фандъкова в София и преди това 4-годишно на Бойко Борисов, в столицата най-накрая има шанс за градивна промяна. Промяна, която да сложи край на порочния съглашателски модел, олицетворяван от ГЕРБ и БСП, в общинския съвет на столицата. Спрете, господа от БСП, защото така практически работите в интерес на ГЕРБ, Борисов и Фандъкова и може би това не е случайно“.

Гробно мълчат и председателката на БСП Корнелия Нинова и водачът на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов. Манолова , Нинова, Паргов , длъжни сте да отговорите незабавно:

Първо: Манолова признавате ли , че с гласовете на БСП, на която се опитахте да станете председателка, се опитвате да станете кмет на София? Манолова, на „ужким“ ли  се борите  срещу Фандъкова, ако  приемате подкрепата на „съглашателите“ с ГЕРБ Нинова и Паргов?

Второ: Нинова и Паргов, защо преглъщате публичната демонстрация на Манолова , че не иска БСП зад себе си? Нинова и Паргов, „съглашатели“ ли сте с Фандъкова и Борисов, срещу , когото, май, се борите?

Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа дебат с Фандъкова.

За това: Каня водача на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов да замести отказващата дебат с Йорданка Фандъкова  Манолова . И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП.

Аз съм Беновска. И каня г-жа Фандъкова и г-н Паргов да ги питам: Кой на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София?

 

Етикети: Беновска пита
10:52 | 22 Октомври 2019 г.

Как Цацаров издигна прокуратурата на международнат...

10:52 | 22 Октомври 2019 г.
Провелата се преди дни визита на главния прокурор Сотир Цацаров, заместника му Иван Гешев и ръководителите на специалните служби във Ваши...
Наталия Стоянова: Над 830 семейства получиха по-ниски сметки за ток след санирането в кв. \
17:50 | 21 Октомври 2019 г.

Наталия Стоянова: Над 830 семейства получиха по-н...

17:50 | 21 Октомври 2019 г.
"Приоритетите ни са много и засягат различни области. Работим, за да направим живота на хората по-добър", с тези думи започна и...
17:20 | 21 Октомври 2019 г.

Николай Янев: Реформата на здравната ни система е ...

17:20 | 21 Октомври 2019 г.
"Британците са в много трудна ситуация. Има въпрос, който силно политизира обществото. Всяко едно общество би реагирало така. Когато...
11:09 | 21 Октомври 2019 г.

Брекзит е най-голямата идиотщина на Обединеното кр...

11:09 | 21 Октомври 2019 г.
На 88-годишна възраст знаменитият писател на шпионски романи Джон льо Каре (псевдоним на англичанина Дейвид Корнуел), свидетел на построя...
Проф. Пламен Киров: Върви гигантска заблуда за Истанбулската конвенция
10:48 | 21 Октомври 2019 г.

Панов прекали с опита за грубо вмешателство и нати...

10:48 | 21 Октомври 2019 г.
Проф. Киров, коментирайте казуса "Полфриймън", който от седмици е в центъра на общественото внимание?   Ще започна...
Гостите на \
18:48 | 20 Октомври 2019 г.

Михаил Константинов: Като гледам блатото, в което ...

18:48 | 20 Октомври 2019 г.
"100 % честни избори няма. Ще има опити за манипулация. Но за 30 години се научихме да правим доста добри избори. Манипулациите не с...