Пътят от момиче на корицата до Белия дом

Мелания Тръмп е като сянка на съпруга си в кампанията му за президентските избори

Мелания Тръмп
Източник: Харпърс Базар

Мелания Тръмп

Преди няколко месеца Мелания Тръмп даде специално интервю за списание "Харпърс Базар", което проследява биографията на фаворитката за първа дама на Белия дом.

45-годишната словенска красавица приема екипа в луксозния си апартамент на Тръмп Тауър в Манхатън. Пентхаусът на Доналд Тръмп и последната му съпруга, който обитават с 9-годишния си син и една дузина домашни помощници е решен в стил Версай. 

Мелания Тръмп следва като сянка в кампанията Доналд. Дори в телевизионни интервюта, където те гостуват като двойка, словенката промълвява едва няколко реплики. 

"Доналд води в допитванията и всички хора се интересуват много от мен. Важният е той. Аз имам своята биография, но той е човекът, който ще стане президент", коментира Мелания тихото си присъствие в кампанията.

Тя обаче твърди, че е участвала в решението на Тръмп да се впусне в президентската кампания: "Решението беше съвместно. Трябваше да кажа и на сина ни, за да го подготвя за всичко, което го очаква. Защото в такава кампания никой няма да бъде пощаден", коментира госпожа Тръмп. 

По ирония на съдбата съпругата на Тръмп, койго гради кампанията си върху обещанията, че няма да допуска нелегални емигранти в страната, получава американски паспорт чак през 2006-та година и то вече като е негова законна съпруга. Ако Тръмп стане американски президент, тя ще е едва втората първа дама, която не е родена в САЩ.

"Пристигнах в Америка заради кариерата си на модел. Работих тук. Но съм против пребиваването в страната без документи, нелегално. Никога не бих го направила", твърди Мелания, която бе и корица по бански на "Спорт илюстрейтид". 

Мелания не иска да коментира своето бъдеще в Белия дом.

"Ще говорим, когато се случи", отклонява въпросът Мелания. 

Мелания Кнаус е родена в Ново Место. Тя е завършила архитектура в университета в Любляна. Работи като модел в Милано. През ноември 1988 година се запознава с Тръмп по време на парти след седмицата на модата в Ню Йорк. Там е и любителят на красавици Доналд, който веднага й дава визитката си.

Мелания е на 28 години, а Доналд е с 24 години по-възрастен от нея милиардер с два брака зад гърба си и 4 големи деца.

Двамата сключват брак през 2005-та година, а синът им Барон се ражда година по-късно.

"Мелания е руса, но не и глупава", описват я нейни колежки. "Тя знаеше, с какво се захваща, когато започна връзката си с Доналд, защото животът с него е много динамичен, но не и лесен", казват негови познати.

 

Мелания е плътно в кампанията до Доналд и с удоволствие позира пред камерите. Това е нещо, което й се отдава. А дали ще е новата Нанси Рейгън или Жаклин Кенеди, ще се разбере - още тази година!

Е отговорът вече е ясен! Красавицата Мелания Тръмп ще е новата стопанка на Белия дом.

 

10:52 | 22 Октомври 2019 г.

Как Цацаров издигна прокуратурата на международнат...

10:52 | 22 Октомври 2019 г.
Провелата се преди дни визита на главния прокурор Сотир Цацаров, заместника му Иван Гешев и ръководителите на специалните служби във Ваши...
Наталия Стоянова: Над 830 семейства получиха по-ниски сметки за ток след санирането в кв. \
17:50 | 21 Октомври 2019 г.

Наталия Стоянова: Над 830 семейства получиха по-н...

17:50 | 21 Октомври 2019 г.
"Приоритетите ни са много и засягат различни области. Работим, за да направим живота на хората по-добър", с тези думи започна и...
17:20 | 21 Октомври 2019 г.

Николай Янев: Реформата на здравната ни система е ...

17:20 | 21 Октомври 2019 г.
"Британците са в много трудна ситуация. Има въпрос, който силно политизира обществото. Всяко едно общество би реагирало така. Когато...
11:09 | 21 Октомври 2019 г.

Брекзит е най-голямата идиотщина на Обединеното кр...

11:09 | 21 Октомври 2019 г.
На 88-годишна възраст знаменитият писател на шпионски романи Джон льо Каре (псевдоним на англичанина Дейвид Корнуел), свидетел на построя...
Проф. Пламен Киров: Върви гигантска заблуда за Истанбулската конвенция
10:48 | 21 Октомври 2019 г.

Панов прекали с опита за грубо вмешателство и нати...

10:48 | 21 Октомври 2019 г.
Проф. Киров, коментирайте казуса "Полфриймън", който от седмици е в центъра на общественото внимание?   Ще започна...
Гостите на \
18:48 | 20 Октомври 2019 г.

Михаил Константинов: Като гледам блатото, в което ...

18:48 | 20 Октомври 2019 г.
"100 % честни избори няма. Ще има опити за манипулация. Но за 30 години се научихме да правим доста добри избори. Манипулациите не с...