Беновска: Г-н Борисов, накъде през лятото след Европредседателството?

Вярно ли е, че се иска рушвет от 1,5 млрд. евро за допуск на инвеститор до АЕЦ Беляне, та затова Китай поиска държавна гаранция

Илиана Беновска
Източник: Канал 3

Във "Великият Гетсби"- шедьовърът , където обрисува света на привилегированите - Франсис Скот Фицджералд , в интензивен светски живот и щедро харчене на пари, констатира: "Със слънчевите лъчи и растящите дървета, имах познатото убеждение, че животът започва отново с лятото".

Вие, г-н Борисов, какво планирате за лятото след края на Европредседателството?

Природата – наводнениия и градушки?

Коалиционният вице Валери Симеонов – напада крехката туристически успешна, май, Ангелкова?

Пеевски - депутат и издател - призова Георгиев, Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество да оповести резултатите от проверката срещу него?

Нинова беше против пари за въоръжаването , но

Още коментари и интервюта ще намерите тук

БСП колективно я пречупиха? Но, Нинова - неумолима към Вас - Ви заклейми ,че не зачитате НС? А, в същото време, въпросната Нинова 2 години не се е отчитала пред БСП, макар да се зарече , че всеки месец ще се отчита пред българите?

Превозвачите - 150 000-200 000 души със семействата им - ще си загубят ли работата и България ще загуби ли този бизнес, и 15-18 млрд към БВП?

Президентът Радев - как ще продължи своя мандат, след като Вие, Борисов, го квалифицирахте на мой въпрос: "Радев беше надпартиен президент, вече не е - със своя шеф Нинова“?

ДПС е против АЕЦ Беляне – стартирала 1981 година, на 12-тия конгрес на БКП и със съградения тогава НДК? Но, освен философа Доган и етническия модел, колко президенти и правителства имат ДПС в историята си?

Вярно ли е, че се иска рушвет от 1.5 млрд евро за допуск на инвеститор до АЕЦ Беляне, та за това Китай поиска държавна гаранция?

Как се разпределят между политическите партии и бизнесмени медиите БТВ и НОВА, и други телевизии, радиа, сайтове и вестници? Държавното радио дава трибуна на соросоиди и на нововъзбудили се компроментирани политици от миналото , представляващи нови политически проекти или маргинални партии?

Вярно ли е, че необразовани, агенти и спортисти Ви замъгляват за случващото се в България и Ви съветват да елиминирате имената и факторите в журналистиката, и да се опрете на “нови звезди“ - неуки, некрасиви, недорасли и амбициозни, защото ще Ви славославят като Бог ?

Какво ще се случи с престъпността и МВР, след като Вие признахте, че няма желаещи за полицаи и е видно , че не се разкриват престъпления?

Какво се случва в здравеопазването? А в образованието? А с пенсионерите? А с младите? А с половете? А с малките и средните предприятия? А със земеделието? А с корупцията? А с олигарсите? А с обществените поръчки, концесиите и европарите? А с правораздаването? А с обезлюдяването? А с мизерията?

Ше успеете ли да продължите да сте мост между Турция и ЕС след изборите за президент в Турция?

Ще продължите ли консолидацията на Западните Балкани и влизането им в ЕС и НАТО?

Какви ще са човешките, политическите и икономическите ни отношения с Русия?

Кой ще контролира отношенията Ви със САЩ?

Какви ще са отношенията ни с фракциите в ЕС, Вишеградската четворка, Изтока, Саудитска Арабия, Китай, къде е Индия?

В писмо до дъщеря си от Холивуд (1938) Фицджералд пише "това, което правя тук, е последно уморено усилие на човек, който някога се е занимавал с по-стойностни неща и се е справял много по-добре“.

Г-н Борисов, накъде през лятото след Европредседателството?

Аз съм Беновска. И питам.

Борисов целува икони в манастир преди заседанието в Струмица
, 6
10:59 | 18 Август 2018 г.

Защо Русия има интерес да скара България и Македон...

10:59 | 18 Август 2018 г.
Коментар на Иван Бедров за "Дойче Веле"   Ако човек е следил българските медии в последно време, навярно е останал...
FAZ: Тръмп унищожава свободните медии
19:16 | 17 Август 2018 г.

FAZ: Тръмп унищожава свободните медии

19:16 | 17 Август 2018 г.
Коментар на Клаус-Дитер Франкенбергер във Frankfurter Allgemeine Zeitung Свободата на печата е положена в самата сърцевина на америка...
22:23 | 13 Август 2018 г.

Washington Post: Ердоган води загубена битка срещу...

22:23 | 13 Август 2018 г.
В петък турската лира изживя най-голямото си обезценяване в рамките на един ден, губейки повече от 14% спрямо долара. Министърът на финан...
14:44 | 13 Август 2018 г.

Петър Богоески: Русия подкопава отношенията между ...

14:44 | 13 Август 2018 г.
Анализът от зам.-генералния секретар на ВМРО-ДПМНЕ Петър Богоески за БГНЕС Македония и България имат една алтернатива и това е насърч...
Рекордни жеги засдтигнаха и Париж това лято
11:11 | 10 Август 2018 г.

Лято 2018 - и все пак има глобално затопляне

11:11 | 10 Август 2018 г.
Коментар: Катарина Векер, "Дойче Веле" Рекордни горещини в Германия, пожари в Швеция и останалите скандинавски държави, отр...
Бенчо Бенчев
12:33 | 06 Август 2018 г.

Емануил Йорданов: Бенчо Бенчев е от явлението полу...

12:33 | 06 Август 2018 г.
Интервю на агенция БГНЕС  Групата на Митьо Очите е идеален пример за безхаберието на институциите.  „Сега я разби...

гледай на живо

19.08.2018
 • в момента
  Новини
 • 14:15
  Телемаркет
 • 14:30
  Кухнята на Звездев
 • 15:00
  Новини