Крачунов: Радев по-често трябва да проявява държавническо мислене, Борисов работи много (ВИДЕО)

Промяната трябва да дойде от хората, обяви управителят на агенция "Блиц"

Ивайло Крачунов
Източник: Канал 3

Промяната трябва да дойде от хората. Те да бъдат по-демократични, по-разбиращи и по-прощаващи. По-смирение и по-трудолюбиви, защото прословутото трудолюбие на българина започва да отспъпва и това личи от статистиките на бизнеса. Така че нека работят над себе си. По-големите доходи идват от по-голяма работоспособност. Защото не може да работиш по-малко от 10-12 часа и да искаш големи доходи. Това заяви в предаването "Беновска пита" по Канал 3 управителят на агенция "Блиц" Ивайло Крачунов в днешния ден за прошка.

Той коментира и за какво би трябвало да поискат прошка водещите български политици.

Румен Радев

"Затова, че най-често влиза в едни опозиционни диалози, вместо по-често да проявява държавническо мислене и да поставя приоритети пред държавата, като борбата с бедността и екологичните действия. Защото България е на първо място по мръсен въздух. Той ги поставя тези проблеми, но като атака, а не с лична позиция.

Бойко Борисов

„Министър-председателят работи всеки ден, живее с проблемите на хората, когато има гореща точка, винаги се явява и заема позиция. Естествено не сме съвършени хора и никой от нас не е такъв. Работи много. Може би прави малко повече компромиси с коалиционните партньори, но няма избор. И тези компромиси са необходими в името на държавата”.

Ахмед Доган

„Ахмед Доган достатъчно много е дал на българската политиката и продължава да дава със съветите си към ДПС. Неговата роля е видима и ще бъде константна с приноса му да няма етническо напрежение”.

Корнелия Нинова

„За това, че БСП излезе от парламента. В крайна сметка България е парламентарна демокрация и дори и да не си съгласен с управляващите, трябва да отстояваш позицията си в Народното събрание. Това е бягство от отговорност”.

По думите на Крачунов още не е ясно какви ще са резултатите от евроизборите.

"Предстои да видим ситуацията на евроизборите. Ще победи тази партия, която е най-подготвена. Към момента ситуацията е изравнена с лек превес на ГЕРБ. Но в крайна сметка всичко е възможно", каза Крачунов.

Той коментира и казусът с листата на БСП и дали лидерът на ПЕС Сергей Станишев ще бъде неин водач.

Сергей Станишев е най-полезен в Брюксел за БСП. И аз си задавам въпроса дали той ще води листата на левицата. И той ще се реши от структурите на БСП. Но според мен дори ръководството на партията още не е наясно с този въпрос. БСП трябва да го реши и в зависимост от това ще се реши изборният резултат на партията.

Вижте още интервюта и коментари!

Трябва ли след като бяха опростени дълговете на мюфтийството, да се опростят и дълговете на медиите, за да се освободят от влиянието от фондации, като тези на Сорос.

„Това е екзотично като идея. В крайна сметка в България има държавни и частни медии. По-скоро трябва да се рекламират БТА и БНР, които отдавна не са носители на модерното, а ние плащаме милиони за тях.

Що се отнася за чуждите фондации – много държави ги забраниха и мисля, че това е пътят. За съхраняването на българското", каза още Крачунов.

 

19:52 | 18 Май 2019 г.

Ева Майдел: Вече съм стигнала до извода, че социал...

19:52 | 18 Май 2019 г.
Както и досега сме го правили, ние залагаме на срещите с българските граждани. Само за последните няколко дни, сме изминали хиляди киломе...
18:36 | 18 Май 2019 г.

Сергей Станишев: За България е важно да направим т...

18:36 | 18 Май 2019 г.
Нека започна от това, че този лидерски дебат,  който се проведе през седмицата е поредния, в който Франс Тимерман спечели убедително...
18:04 | 18 Май 2019 г.

Андрей Слабаков: Един от огромните проблеми е, че ...

18:04 | 18 Май 2019 г.
Предложиха ми от ВМРО, попитах ги дали имат условия, защото мразя да ми се поставят и те ми казаха, че имат молба да говоря каквото искам...
17:32 | 18 Май 2019 г.

Румен Петков: Доволен съм от кампанията на "Коалиц...

17:32 | 18 Май 2019 г.
Доволен съм от кампанията на "Коалиция за България”, защото водим един честен разговор с хората, представяме кандидатите си и ...
17:21 | 18 Май 2019 г.

Владимир Кисьов: Много малко от кандидатите за деп...

17:21 | 18 Май 2019 г.
Преди 20 и повече години бях по-голям оптимист, Все си мислех, че нещата ще се променят и стандарта ще се повиши и, че такива трусове в Е...
Любо Огнянов: Какво ли би казал дядо Добри на папа Франциск?
15:04 | 18 Май 2019 г.

Любо Огнянов: Фермер прегази до смърт циганин крад...

15:04 | 18 Май 2019 г.
Един кипърски бивш полицай влезе в новините на България след като прегази циганин, който се опитва да му краде кравите. При това жерт...