Крачунов: Радев по-често трябва да проявява държавническо мислене, Борисов работи много (ВИДЕО)

Промяната трябва да дойде от хората, обяви управителят на агенция "Блиц"

Ивайло Крачунов
Източник: Канал 3

Промяната трябва да дойде от хората. Те да бъдат по-демократични, по-разбиращи и по-прощаващи. По-смирение и по-трудолюбиви, защото прословутото трудолюбие на българина започва да отспъпва и това личи от статистиките на бизнеса. Така че нека работят над себе си. По-големите доходи идват от по-голяма работоспособност. Защото не може да работиш по-малко от 10-12 часа и да искаш големи доходи. Това заяви в предаването "Беновска пита" по Канал 3 управителят на агенция "Блиц" Ивайло Крачунов в днешния ден за прошка.

Той коментира и за какво би трябвало да поискат прошка водещите български политици.

Румен Радев

"Затова, че най-често влиза в едни опозиционни диалози, вместо по-често да проявява държавническо мислене и да поставя приоритети пред държавата, като борбата с бедността и екологичните действия. Защото България е на първо място по мръсен въздух. Той ги поставя тези проблеми, но като атака, а не с лична позиция.

Бойко Борисов

„Министър-председателят работи всеки ден, живее с проблемите на хората, когато има гореща точка, винаги се явява и заема позиция. Естествено не сме съвършени хора и никой от нас не е такъв. Работи много. Може би прави малко повече компромиси с коалиционните партньори, но няма избор. И тези компромиси са необходими в името на държавата”.

Ахмед Доган

„Ахмед Доган достатъчно много е дал на българската политиката и продължава да дава със съветите си към ДПС. Неговата роля е видима и ще бъде константна с приноса му да няма етническо напрежение”.

Корнелия Нинова

„За това, че БСП излезе от парламента. В крайна сметка България е парламентарна демокрация и дори и да не си съгласен с управляващите, трябва да отстояваш позицията си в Народното събрание. Това е бягство от отговорност”.

По думите на Крачунов още не е ясно какви ще са резултатите от евроизборите.

"Предстои да видим ситуацията на евроизборите. Ще победи тази партия, която е най-подготвена. Към момента ситуацията е изравнена с лек превес на ГЕРБ. Но в крайна сметка всичко е възможно", каза Крачунов.

Той коментира и казусът с листата на БСП и дали лидерът на ПЕС Сергей Станишев ще бъде неин водач.

Сергей Станишев е най-полезен в Брюксел за БСП. И аз си задавам въпроса дали той ще води листата на левицата. И той ще се реши от структурите на БСП. Но според мен дори ръководството на партията още не е наясно с този въпрос. БСП трябва да го реши и в зависимост от това ще се реши изборният резултат на партията.

Вижте още интервюта и коментари!

Трябва ли след като бяха опростени дълговете на мюфтийството, да се опростят и дълговете на медиите, за да се освободят от влиянието от фондации, като тези на Сорос.

„Това е екзотично като идея. В крайна сметка в България има държавни и частни медии. По-скоро трябва да се рекламират БТА и БНР, които отдавна не са носители на модерното, а ние плащаме милиони за тях.

Що се отнася за чуждите фондации – много държави ги забраниха и мисля, че това е пътят. За съхраняването на българското", каза още Крачунов.

 

17:33 | 18 Март 2019 г.

Политолози: БСП може да спечели европейските избор...

17:33 | 18 Март 2019 г.
Разделя или обединява Елена Йончева БСП. Върху този въпрос разсъждаваха политолозите Мария Пиргова и Димитър Ганев в предаването на Канал...
Боян Магдалинчев: До тук нещата по мониторинга се развиват положително
18:53 | 17 Март 2019 г.

Боян Магдалинчев: До тук нещата по мониторинга се ...

18:53 | 17 Март 2019 г.
До тук нещата по мониторинга се развиват положително. Във вторник имахме среща с мисията на ЕС по механизма за проверка. Остават още няко...
Пламен Панчев от ”Тракия икономическа зона“: Ние сме най-успешният модел за публично-частно партньорство
18:27 | 17 Март 2019 г.

Пламен Панчев от ”Тракия икономическа зона“: Ние с...

18:27 | 17 Март 2019 г.
Клъстър ”Тракия икономическа зона“ са компаниите, които създават зоната, фирмите които организират, а не инвеститори. Това е ...
Калоян ПарговКалоян Паргов: Изборът на Елена Йончева не е неочакван:
18:14 | 17 Март 2019 г.

Калоян Паргов: Изборът на Елена Йончева не е неоча...

18:14 | 17 Март 2019 г.
Изборът на Елена Йончева не е неочакван, имената дълго време се въртяха в общественото пространство. Важното е, че от утре започваме рабо...
Хасан Адемов: БСП иска да управлява с ОП, затова е тази фиксация върху ДПС
17:43 | 17 Март 2019 г.

Хасан Адемов: БСП иска да управлява с Патриотите, ...

17:43 | 17 Март 2019 г.
Интересно е това, което се случва в БСП, като че се опитват да търсят своята нова идентичност. Левицата прави опит за търсене на подкрепа...
Тома Биков: БСП изпитва дефицит на политически кадри, затова прибягва до гражданска квота
17:16 | 17 Март 2019 г.

Тома Биков: БСП изпитва дефицит на политически кад...

17:16 | 17 Март 2019 г.
Извън литературните метафори,  употребени за г-жа Йончева,  това е работа за БСП ние нямаме притеснение кой ще е водач на парти...

гледай на живо

18.03.2019
 • в момента
  Новини
 • 22:15
  "Всичко коз" – политическо токшоу
 • 23:00
  Новини
 • 23:15
  Патарински LIVE