Беновска: Г-жа Нинова, президент Радев, в Деня на Вси светии, колко са национално светите ценности в политиката за Вас? (ВИДЕО)

По време и след евроизборите много въпроси към двамата очакват отговори

Илиана Беновска
Източник: Канал 3

По време и след евроизборите много въпроси към Радев и Нинова очакват отговори.
 
Председателката на столетницата БСП Корнелия Нинова се опита да отговори за личния си провал срещу Борисов, като направи "политически шпагат“ между пеещите й Осанна и критикуващата я опозиция на конгреса на БСП, но не й се получи.
 
Не защото е политически подпухнала от политически грешки, загуби и неуспешни опити да приватизира БСП за себе си, както присвои парите и активите на "Техноимпекс“. А защото Нинова не е майсторка в "шпагата на политическия пилон“, "нищо че иконата на БСП Стефан Данаилов и подсказа, че трябва да стане по-сексапилна.
 
Нинова не е майсторка и в "шпагата на политическия футбол“ и не успява да вкара "политическа дузпа“ на премиера Бойко Борисов, нищо че го викаше зад вратата на НС да се разберат, както го формулира тя - "като мъже“.
 
Та, ако Нинова не "над-шпагати“ на местните избори грациозната политически Фандъкова, "Язък“, както би казал герой от турски сериал, а историята би произнесла Sic transit gloria mundi /б.пр. - така преминава световната слава/.
 
И тогава, ако Гергов, Дъбов, Миков, Мерджанов, Янков, Станишев, Жаблянов не се хванат светкавично на работа заедно, филмът "128-годишната БСП“ може да завърши с надпис КРАЙ на черен фон и лампите да светнат на празна зала.
 
Обединителят на нацията по конституция Румен Радев , пък, говори за какво ли не, дори и че "Народното творчество показва жизнеността на българския дух и традиции“, но не отговаря на най-важния въпрос на народа – какво е родството му с БСП и на кого е президент, всъщност?
 
Радев направи преди година "коремно възлизане“ на лост, но няма сили да "възлезе“, като президента на Русия Владимир Путин пред цялата нация и да отговаря на всички въпроси, 4-5 часа на живо. А Радев се крие в записани, с услужливи въпроси и с назубрени отговори интервюта, приличащи на "pot pourri / б.п. музикална китка от оперети“, подбрани в удобството на неговия регистър от октави на битов комфорт в президентската цитадела.
 
И ето, например, един въпрос, на който Радев и Нинова са длъжни да отговорят , светкавично, гледайки ни право в очите и с честна ръка на сърцето си: На какво основание искате, Радев и Нинова, но и можете ли да управлявате България?
 
Аз съм Беновска. И питам.
Румен Караманов: Обезщетения ще има само за регистрираните прасета
19:39 | 17 Юли 2019 г.

Румен Караманов: Обезщетения ще има само за регист...

19:39 | 17 Юли 2019 г.
Само за регистрираните прасета болни от африканска чума, ще бъдат изплатени обезщетение. Основна вина за разпространението на болестта им...
Мистър гей Европа търси мъжа на сърцето си (Видео)
12:01 | 17 Юли 2019 г.

Мистър гей Европа търси мъжа на сърцето си (Видео)

12:01 | 17 Юли 2019 г.
За конкурса мистър Гей Европа знаех преди да участвам в него. Всичко стана случайно. За да участваш в такъв конкурс, в повечето европейск...
Човешка грешка, българска разработка представена като чужда - какво стои зад хакерската атака срещу НАП
18:06 | 16 Юли 2019 г.

Човешка грешка, българска разработка, представена ...

18:06 | 16 Юли 2019 г.
Към момента никой не може да отговори кои и защо е извърши хакерската атака срещу НАП и какво цели, ще поживеем и ще видим. Може и да не ...
Проф. Александър Маринов: Важно е да се проведе една прозрачна процедура за нов главен прокурор
17:33 | 15 Юли 2019 г.

Проф. Александър Маринов: Важно е да се проведе ед...

17:33 | 15 Юли 2019 г.
Има институционална причина, която засяга цялата съдебна система – те са зависими от политическата система. Важно е не да се търсят...
18:50 | 14 Юли 2019 г.

Михаил Константинов: Машинното гласуване е подигра...

18:50 | 14 Юли 2019 г.
В България става все по-трудно да се различават фактите от лъжите. Само преди 3 дена чухме чудовищни лъжи като например, че има машинно г...
18:34 | 14 Юли 2019 г.

Хасан Адемов: Ръчичките, които броят изборните рез...

18:34 | 14 Юли 2019 г.
Решенията, които взимаме в ДПС, отдавна са в полза на демократичните ценности. Съмнението в тях застрашава самата демокрация. Не виждам н...