Шофьорка всеки ден прави прически на момиченце, загубило майка си (СНИМКИ И ВИДЕО)

Бащата изпитвал сериозни затруднения да сресва косите на дъщеря си и я подстригал

Шофьорка всеки ден прави прически на момиченце, загубило майка си (СНИМКИ И ВИДЕО)
Източник: Twitter

Шофьорка всеки ден прави прически на момиченце, загубило майка си (СНИМКИ И ВИДЕО)

Още по темата

Малък жест може да има голям ефект. Това показа 47-годишната Трейси Дийн, шофьор на училищния автобус на окръжно школо в Юта, САЩ. Тя всяка сутрин разресва косата на малко момиченце на име Исабела, а това кара детето да сияе от щастие.

Няма нищо по-съкрушаващо от това да загубиш родител. Ако това е майката, на която можеш да разчиташ за всичко, осъзнаваш колко труден може да бъде животът. 

Малкото момиченце обаче има късмета да намери топлина и нежност сякаш майка ѝ е до нея от неочакван човек. 11-годишната Исабела Пиери губи майка си заради рядка болест когато е само на 9 г. 

Още любопитни новини четете тук!

Малката показва завидна сила и продължава напред, но единственото нещо, с което не се справя, е да разресва косата си. Тя се опитва да потърси съдействие от баща си Филип, 47-годишен работник в хранителен магазин в Американ Форк, Юта. Той обаче изпитвал сериозни затруднения да сресва косите на дъщеря си. "Тя много се ядосва като ѝ дърпам косата. Не знам как да го направя, споделя Филип.

За да улесни процеса за известно време, бащата подстригал щерка си. "Аз само намалих малко косата ѝ, защото не знаех как да я сресвам, но тя много се оплете", обяснява той. Малко след това, когато косата ѝ пак пораства, малката започва да я държи на опашка. И тогава, нещо коренно се променя и то за по-добро.

"Един ден Исабела се прибра е беше много хубава", казва Филип. Благодарение на милия жест на Трейси Дийн, косичката на Исабела била перфектно сресана. Всичко започнало когато момичето видяло, че шофьорката оправя косата на нейна съученичка. Ето как 12-годишното дете се решило да помоли Трейси да се заеме и с нейната коса. Излишно е да казваме, че това било начало на ново познанство и дори приятелство между двете. 

От онзи ден нататък Трейси отделя от своето време всяка сутрин, за да сресва косата на Исабела. "Мога да потвърдя, че тя се бореше с косата си. Обикновено правехме първо френски плитки, а после тя поиска да е само една. Аз я научих и как да реши косата си. Тя се качваше в автобуса и ме питаше "Сресах косата си. Изглежда ли добре?" А аз ѝ казвах "Изглеждаш чудесно".

Относно мотивацията на Трейси да го прави, самата тя споделя: "Преди 7 години ми откриха рак на гърдата и това бе едно от нещата, които ми минаха през главата - кой ще се грижи за малките ми деца? Не че съпругът ми не би могъл, но знаете, това е работа на майката. Тя сресва косите на децата си". 

Исабела пък има своите съображения: "Усещам я като своя майка. И мисълта какво ще направи с косата ми на следващия ден, ме кара да се вълнувам".

 

 

15:47 | 13 Ноември 2019 г.

Самолети без прозорци дават панорамна гледка на не...

15:47 | 13 Ноември 2019 г.
Откакто са измислени самолетни пътувания, хората водят битки за седалката на прозореца. Вече не! Центърът за иновации в процесите, британ...
15:22 | 13 Ноември 2019 г.

Не крещете на кучетата си – съсипвате им живота

15:22 | 13 Ноември 2019 г.
Разбиващо сърцето ново проучване установява, че крещенето на кучетата ги наплашва дългосрочно - и търпеливостта е далеч по-превъзходен ме...
13:53 | 13 Ноември 2019 г.

Цар Лъв пръсна 15 млн. евро за коли на жените си

13:53 | 13 Ноември 2019 г.
Крал Мсвати III, познат и с прякора Лъва, отрязва мераците на служителите си за по-високи заплати, но щедро харчи от хазната за обновяван...
12:34 | 13 Ноември 2019 г.

Малшанс! Ето това се случи на пътничка в самолета

12:34 | 13 Ноември 2019 г.
Пътничка предизвика съчувствие, но и укор в социалните мрежи с публикувана снимка в началото на полета си. Жената е снимала стъпалата на ...
11:47 | 13 Ноември 2019 г.

Разхождайте се в парка и ще живеете по-дълго

11:47 | 13 Ноември 2019 г.
Посещенията в националните паркове по света могат да доведат до подобряване на психичното здраве, оценено на около 6 трилиона щатски дола...
11:20 | 13 Ноември 2019 г.

Вижте храната, която събужда по-добре от кафето

11:20 | 13 Ноември 2019 г.
Пoвeчeтo хoрa oщe cъc cъбуждaнeтo cи cутрин зaпoчвaт дa миcлят зa гoлямa aрoмaтнa чaшa c кaфe. Cпoрeд учeнитe имa друг прoдукт, кoйтo мoж...