12 шокиращи факта за проституцията в САЩ (СНИМКИ)

Тайните на най-печелившата индустрия, за които дори и не подозирате

проститутки, проституция
Източник: http://www.wittyfeed.com/

Проституцията е един от най-печелившите бизнеси в Америка. Дори и незаконна, проституцията е най-голямата индустрия в САЩ. От 42 милиона проститутки в света, един милион принадлежи на Америка. Не всяко момиче е длъжно да избере тази кариера, но голяма часкт от тях са принудени от ситуацията. Дори тези, които искат до си измъкнат от лапите на сводниците не успяват да го направят. Въпреки, че е обявена за незаконна, тя е некунтролируема за правителството отвъд океана. Затова и  има някои факти, които трябва да знаете за проституиращите, секс индустрията и търговията с плът в Съединените американски щати.

1. Замесени са големи пари

В много американски щати парите спечелени от проституция са двойно повече от тези, които се изкарват от наркотици и оръжия. Наркотиците и оръжието не са най-големите проблеми на Америка. По отношение на доходите с търговия секс, класацията води Атланта води с 290 милиона щатски долара. Това ще пече, че един сводник прави средно по 32 833 долара на седмица в Атланта.

2.Професията на проститутка е най-опасната в Америка

Проституцията е най-опасната професия  в Америка. Смъртността на проститутки в САЩ също е висока. Всяка проститутка е нападана физически поне веднъж месечно, сочи статистиката.

3. Интернет проституцията е в своя пик

Повечето от сделките за секс се правят по интернет. Основната причина за това е сигурността за бизнеса и служителите. Тя осигурява лекота на обслужване. Онлайн форумите привличат различна клиентела и най-вече такава с дълбоки джобове. Проститутките не трябва да стоят на улиците, а проста получават съобщения от клиента с подробности, какво точно се иска от тях

4. Защо мъжете се нуждаят от проститутки

Мъжете  наемат проститутки, тъй като те не са физически задоволени.  Те прибягват до услугите на проститутки, когато имат внезапени пориви и искат секс веднага. Понякога те поръчват жена, защото желаят от нея да направи точно определено нещо, което им е отказано от нормална жена.

5. Топ сайтове за търговия с плът

Населението на САЩ, използващо услугите на проститутки са на мнение, че сайтът за секс услуги Craigslist е топ сайтът за платена любов, но това не е така. Най-много заявки се правят през платформата на Backpage.com. Следва да отбележим, че през 2012 година печалбата на сайта надхвърли  21 милиона щатски долара.

6.Те просто си вършат работата

Повечето секс работнички в САЩ са добре образовани. Много от тях са завършили училище и дори са приети в калежи. Въпреки това обаче те са мотивирани да влязат в професията, за да изкарват повече пари и да помагат на семействата си. Често се случва проститутките да се откажат от професията си, а след това отново да се връщат с желание да си докарат по-високи доходи.

7. Понякога става въпрос за семеен бизнес

 

Много от проститутките са влезли в професията, тъй като член от семейството им се занимава със сводничество или проституция. Младите жени са видели как техните майки, бащи, лели и чичовци са  избрали същата професия за себе си и това е изградило у тях същата гледна точка към индустрията.

9. Клиентелата ще ви изненада

Основата на потребители на секс услуги може да ви изненадат. Хора от всички раси си поръчват проститутки, а услугите им се ползват от съдии, адвокати, учители и дори служители на правоохранителните органи.

9. Правата на проститутките

Проституцията би била абсолютно незаконна, ако правосъдието не беше оставило вратичка в законодателството. Така правоприлагащите органи оставят проститутките да обитават различни места и хотели. Корупцията също е висока. Много хора на високи държавни длъжности също искат да направят пари от страната си.  

10. Проституцията в Невада

Щатът Невада е известне с публичните си домове. Проституцията не е легализирана в Невада все още и проститутките не могат да работят по улиците, което не значи, че не могат да се забележат по улиците на Лас Вегас, но там тя е законна. Въпреки това имайте предвид, че проституцията извън лицензираните публични домове е считат за престъпление.

11. Цена

Има хора, които  са готови на всичко, за да отидат в публичен дом. Легализираните такива, на разполагат с фиксиран ценоразпис за услугите, които предлагат. Понякога сводниците са готови да преговарят за цените, но приблизителните цени са 200 долара за 40 минути., 300 за час, 500 за два часа и 2000 долара за цяла нощ.

12. Момичетата не могат да отказват

Проститутките нямат право да отказват клиенти. Дори когато клиентът изглежда страховито и странно, те трябва да се справят с тях. Когато клиентът влиза в публичен дом, всички момичета трябва да се подредят, така че клиентът да може да изберете някоя от тях. Проститутките благосклонно приемат клиента без никакъв коментар.

11:50 | 19 Юли 2018 г.

Планирате сватба? Вижте с кои ходове може сериозно...

11:50 | 19 Юли 2018 г.
Лято е- разгарът на сватбения сезон. Организирането на най-важния ден в живота на всяка дама започва много преди тържеството. Понякога то...
Идеално време за полет
13:04 | 18 Юли 2018 г.

Какво трябва да знаят болните от сърце преди да се...

13:04 | 18 Юли 2018 г.
Във „Всеки следобед” днес очаквайте: 1. Кои са новостите при мезотерапията за лице? Защо все по-често се разчита на преве...
Флойд Мейуедър
08:20 | 18 Юли 2018 г.

Флойд Мейуедър и Джордж Клуни оглавиха класацията ...

08:20 | 18 Юли 2018 г.
Списание "Форбс" публикува годишната си класация за най-високоплатени знаменитости. Първото място е за боксьора Флойд Мейуедър,...
13:23 | 17 Юли 2018 г.

В сезона на бързите свалки - каква е тайната на до...

13:23 | 17 Юли 2018 г.
Във „Всеки следобед” днес очаквайте: 1. В сезона на мимолетните любовни авантюри и бързите свалки – каква е тайната...
12:07 | 17 Юли 2018 г.

Луд майтап! Ето как се гаврят с новите футболисти ...

12:07 | 17 Юли 2018 г.
Летният футболен трансферен сезон е в разгара си, но покрай умопомрачителните суми и лъскавите официални представяния често се забравя не...
11:31 | 17 Юли 2018 г.

Путин и Тръмп си премериха и колите - ето какви чу...

11:31 | 17 Юли 2018 г.
Срещата между президентите на САЩ и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин в Хелзинки бе пряк двубой за надмощие между двете големи момчета ...

гледай на живо

19.07.2018
 • в момента
  Новини
 • 14:30
  Кухнята на Звездев
 • 15:00
  Новини
 • 15:15
  Топ шоп