12 шокиращи факта за проституцията в САЩ (СНИМКИ)

Тайните на най-печелившата индустрия, за които дори и не подозирате

проститутки, проституция
Източник: http://www.wittyfeed.com/

Проституцията е един от най-печелившите бизнеси в Америка. Дори и незаконна, проституцията е най-голямата индустрия в САЩ. От 42 милиона проститутки в света, един милион принадлежи на Америка. Не всяко момиче е длъжно да избере тази кариера, но голяма часкт от тях са принудени от ситуацията. Дори тези, които искат до си измъкнат от лапите на сводниците не успяват да го направят. Въпреки, че е обявена за незаконна, тя е некунтролируема за правителството отвъд океана. Затова и  има някои факти, които трябва да знаете за проституиращите, секс индустрията и търговията с плът в Съединените американски щати.

1. Замесени са големи пари

В много американски щати парите спечелени от проституция са двойно повече от тези, които се изкарват от наркотици и оръжия. Наркотиците и оръжието не са най-големите проблеми на Америка. По отношение на доходите с търговия секс, класацията води Атланта води с 290 милиона щатски долара. Това ще пече, че един сводник прави средно по 32 833 долара на седмица в Атланта.

2.Професията на проститутка е най-опасната в Америка

Проституцията е най-опасната професия  в Америка. Смъртността на проститутки в САЩ също е висока. Всяка проститутка е нападана физически поне веднъж месечно, сочи статистиката.

3. Интернет проституцията е в своя пик

Повечето от сделките за секс се правят по интернет. Основната причина за това е сигурността за бизнеса и служителите. Тя осигурява лекота на обслужване. Онлайн форумите привличат различна клиентела и най-вече такава с дълбоки джобове. Проститутките не трябва да стоят на улиците, а проста получават съобщения от клиента с подробности, какво точно се иска от тях

4. Защо мъжете се нуждаят от проститутки

Мъжете  наемат проститутки, тъй като те не са физически задоволени.  Те прибягват до услугите на проститутки, когато имат внезапени пориви и искат секс веднага. Понякога те поръчват жена, защото желаят от нея да направи точно определено нещо, което им е отказано от нормална жена.

5. Топ сайтове за търговия с плът

Населението на САЩ, използващо услугите на проститутки са на мнение, че сайтът за секс услуги Craigslist е топ сайтът за платена любов, но това не е така. Най-много заявки се правят през платформата на Backpage.com. Следва да отбележим, че през 2012 година печалбата на сайта надхвърли  21 милиона щатски долара.

6.Те просто си вършат работата

Повечето секс работнички в САЩ са добре образовани. Много от тях са завършили училище и дори са приети в калежи. Въпреки това обаче те са мотивирани да влязат в професията, за да изкарват повече пари и да помагат на семействата си. Често се случва проститутките да се откажат от професията си, а след това отново да се връщат с желание да си докарат по-високи доходи.

7. Понякога става въпрос за семеен бизнес

 

Много от проститутките са влезли в професията, тъй като член от семейството им се занимава със сводничество или проституция. Младите жени са видели как техните майки, бащи, лели и чичовци са  избрали същата професия за себе си и това е изградило у тях същата гледна точка към индустрията.

9. Клиентелата ще ви изненада

Основата на потребители на секс услуги може да ви изненадат. Хора от всички раси си поръчват проститутки, а услугите им се ползват от съдии, адвокати, учители и дори служители на правоохранителните органи.

9. Правата на проститутките

Проституцията би била абсолютно незаконна, ако правосъдието не беше оставило вратичка в законодателството. Така правоприлагащите органи оставят проститутките да обитават различни места и хотели. Корупцията също е висока. Много хора на високи държавни длъжности също искат да направят пари от страната си.  

10. Проституцията в Невада

Щатът Невада е известне с публичните си домове. Проституцията не е легализирана в Невада все още и проститутките не могат да работят по улиците, което не значи, че не могат да се забележат по улиците на Лас Вегас, но там тя е законна. Въпреки това имайте предвид, че проституцията извън лицензираните публични домове е считат за престъпление.

11. Цена

Има хора, които  са готови на всичко, за да отидат в публичен дом. Легализираните такива, на разполагат с фиксиран ценоразпис за услугите, които предлагат. Понякога сводниците са готови да преговарят за цените, но приблизителните цени са 200 долара за 40 минути., 300 за час, 500 за два часа и 2000 долара за цяла нощ.

12. Момичетата не могат да отказват

Проститутките нямат право да отказват клиенти. Дори когато клиентът изглежда страховито и странно, те трябва да се справят с тях. Когато клиентът влиза в публичен дом, всички момичета трябва да се подредят, така че клиентът да може да изберете някоя от тях. Проститутките благосклонно приемат клиента без никакъв коментар.

Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на 30 градуса
11:36 | 16 Декември 2017 г.

Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на 30...

11:36 | 16 Декември 2017 г.
Норвежкият котарак Зеро случайно попадна в пералнята на семейство от Осло и издържа на 40-минутно пране на вълнени дрехи при 30-градусова...
Ето безумеца, който кара моторетката си легнал! (ВИДЕО)
19:33 | 08 Декември 2017 г.

Вижте безумеца, който кара моторетката си легнал! ...

19:33 | 08 Декември 2017 г.
Шантав джигит без книжка и без номера изправи косите на пътуващите по натоварено шосе в бразилския щат Гояс близо до Анаполис, съобщи мес...
Защо Кейт Мидълтън и Мегън Маркъл се превърнаха в модни икони?
13:43 | 08 Декември 2017 г.

Защо Кейт Мидълтън и Мегън Маркъл се превърнаха в ...

13:43 | 08 Декември 2017 г.
Какви са стиловете на обличане на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, и могат ли да се мерят с модните икони на висшето общество – принце...
Какви проблеми крие пасивното поведение у децата
15:22 | 07 Декември 2017 г.

Какви проблеми крие пасивното поведение у децата

15:22 | 07 Декември 2017 г.
Днес във "Всеки следобед с Криси” очаквайте: Какви проблеми крие пасивното поведение у децата? Как да помогнем на детето д...
Изберете коледно дърво и разберете каква ще е за вас новата година
11:52 | 03 Декември 2017 г.

Изберете коледно дърво и разберете каква ще е за в...

11:52 | 03 Декември 2017 г.
Със сигурност вече чакате да завършите тази година и да започнете новата. В очакване на празниците и ново начало, направете това хуб...
Коледа идва! Накичете с имел, запазете любовта
11:15 | 03 Декември 2017 г.

Коледа идва! Накичете с имел, запазете любовта

11:15 | 03 Декември 2017 г.
От древни времена имелът е считан за вълшебно растение, обвито в тайнствени истории. Според поверията то дарява живот и плодородие, изпол...

гледай на живо

17.12.2017
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Офанзива с Любо Огнянов
 • 09:00
  Пулс
 • 09:30
  „Всеки следобед с Криси”, избрано