Вижте кои са петте най-важни астрологични периода през 2020

Пет наситени с енергия дати, които да си отбележите в календара

астрология
Източник: pixabay.com

Ето кои са най-важните астрологични периоди през 2020-та според астроложката Деница Красимирова. Пет наситени с енергия дати, които да си отбележите в календара.

1. Ретроградна Венера в Близнаци  (13 май – 25 юни

Възможни са раздели. Периодът не е благоприятен за сключване на брак.
 
Любов и пари.Това са теми, които вълнуват всеки от нас, а ретроградната Венера успява да ни извади от зоната ни на комфорт. 
 
Често в такъв момент неочаквано в живота ни се завръща стара любов от нашите ученически или студентски години, бившият ни партньор ни се обяснява в любов или пък го засичаме случайно. Със сигурност проявяваме много повече любопитство да отворим кутията на Пандора и да надникнем в миналото. 
 
През май и юни бракоразводните адвокати ще имат най-много работа, а много двойки ще си задават  въпроса „Това ли е подходящият човек за мен?“. Периодът на ретроградна Венера е и най-неблагоприятното време от годината, в което да слушате марша на Менделсон и да си кажете „Да“.
 
Често се успокояваме, че ако не ни върви в любовта, то ще ни върви поне във финансите. Не и точно в този момент. Непредвидени разходи не са изключени. Особено в сферите на Близнаци като: лични автомобили и транспортни средства; пътувания и екскурзии; телефони;образование и курсове; търговия и реклама; стоки на дребно и други.
 
2.Ретрограден Марс в Овен  (10 септември – 14 ноември)
 
Не започвайте бизнес
 
Марс, планетата на действието, амбициите и битките ще прекара необичайно дълго време в Овен (28 юни 2020 – 7 януари 2021). Това е неговата оптимална позиция. Тук той се чувства в своята най-силна мъжка енергия.
 
През 2020-та ще бъдем много по-амбициозни и смели. Ще се учим как да отстояваме себе си и да бъдем по-уверени. Плановете ни за повече физическа активност ще проработят. 
 
Но е важно да отбележим, че Марс има некратък ретрограден период в Овен – от 10 септември до 14 ноември. В тези месеци не започвайте битки и спорове първи. Първият започнал най-вероятно ще е и първият губещ. По възможност не започвайте бизнес, в който до момента нямате опит с конкуренцията. Ако се чувствате по-гневни, овладейте емоциите си със спорт. Не си правете експерименти с екстремни преживявания и бойни изкуства.
 
3.Сатурн във Водолей (22 март – 2 юли)
 
Преглед на приятелствата 
 
Планетата на кармата, дисциплината и отговорността за кратко транзитира във Водолей. Това е малка прелюдия към това, което ни очаква през 2021-та Сатурн се завръща във Водолей на 17 декември, където ще остане до 7 март 2023.
 
В тези месеци анализирайте внимателно своите приятелства, колектив и социален кръг. Обърнете внимание на качеството, а не на количеството приятели и контакти в живота си. При Сатурн важи максимата “Less is more”.
 
4. Затъмненията
 
Затъмненията (слънчеви и лунни) са като енергийни портали. Привличат вятъра на промяната. През 2020-та те са цели шест. Често в такива моменти и дните около тях взимаме решение да сменим посоката на живота си. Как и колко силно ни влияят зависи от личния ни хороскоп, базиран на нашата дата, час и място на раждане. Все пак бъдете нащрек за кармични срещи и събития около тези дати:
10 януари – лунно затъмнение в Рак
 
5 юни – лунно затъмнение в Стрелец
 
21 юни – слънчево затъмнение в Рак 
 
5 юли – лунно затъмнение в Козирог
 
30 ноември – лунно затъмнение в Близнаци
 
14 декември – слънчево затъмнение в Стрелец 
 
5. Януари, април, август, декември
 
Перфектни месеци за започване на бизнес, сключване на брак и големи покупки 
 
Това са едни от най-благоприятните месеци през 2020-та. По време на тях нямаме никакви ретроградни лични планети. Ето защо, ако ви предстои покупка на жилище, започване на собствен бизнес, сватба или друго много важно събитие, вече знаете, че това са едни от най-хубавите месеци да го осъществите. Все пак не забравяйте, че датата и личният ви хороскоп са най-важни. 
 

Източник: denitsa-astrology.com.

Етикети: астрология
10:34 | 19 Февруари 2020 г.

SpaceX ще изпрати четирима туристи по-дълбоко в ко...

10:34 | 19 Февруари 2020 г.
SpaceX обяви ново партньорство във вторник, за да изпрати четирима туристи по-дълбоко в космоса отколкото всеки друг преди тях е бил, в м...
10:22 | 19 Февруари 2020 г.

Учени: Картофите са по-полезни от белия ориз

10:22 | 19 Февруари 2020 г.
Учени от университета в Пенсилвания обясниха, как яденето на картофи, които е прието да се смятат за „вредни”, може да подобр...
10:10 | 19 Февруари 2020 г.

Кои зодии са каръци и на кои им върви по вода

10:10 | 19 Февруари 2020 г.
В живота невинаги всичко върви по мед и масло, а често когато нещо ни се изплъзне под носа, си казваме, че нямаме късмет и че каръкът ни ...
16:31 | 18 Февруари 2020 г.

Кон летя в първа класа на самолет (ВИДЕО)

16:31 | 18 Февруари 2020 г.
Не всеки ден виждаш кон в самолет, камо ли в първа класа. Но конят Фред, с помощта на своята треньорка, се озовал точно там, съобщава WPI...
14:56 | 18 Февруари 2020 г.

Тест: Първото, което видиш, разкрива скрита черта ...

14:56 | 18 Февруари 2020 г.
Начинът, по който възприемаме света, се определя от нашата личност. Първото животно, което подсъзнателно видиш на снимката, може наистина...
11:21 | 18 Февруари 2020 г.

Защо някои жени преследват мъже, които не отвръщат...

11:21 | 18 Февруари 2020 г.
Да се влюбиш в някого и той да не отговори на чувствата ти, е една от болезнените страни на любовта. Може би на всяка жена се е случвало....