Какво ви вещаят звездите за месец март - пълен хороскоп за всички зодии

През март хората ще усещат остро отслабването на енергийния си потенциал, което ще доведе до снижаване на работоспособността и обостряне на хроничните заболявания

хороскоп, зодии, астро, астрология,
Източник: pixabay.com

През март хората остро ще усещат отслабването на енергийния си потенциал, което ще доведе до снижаване на работоспособността и обостряне на хроничните заболявания. Месецът ще е добър за пътешествия и делови пътувания. В края на месеца ще искате да укрепите отношенията си с ваши близки и приятели, за което ще ви помогне едно добре организирано развлекателно събитие.
 
Вижте какво вещаят звездите за всяка зодия.
 
ОВЕН

През март за представителите на зодия Овен, сякаш времето ще бъде спряло. Събитията ще се развиват бавно и няма да водят до желания резултат. Поради това, ще бъдете нервни и раздразнителни. Състоянието ви може да повлияе на работата и отношенията, затова е добре да се отпускате по-често и да не се фокусирате върху проблемите.
 
В работата трябва да бъдете събрани и организирани. Ясните и целенасочени движения напред, ще ви доведат до желаната цел в края на месеца. Началото на пролетта не обещава да бъде просто време. Заедно с пробуждащата се природа, противоречията, скрити преди това, ще се събудят и ще излязат на сцената. Всичко или почти всичко тайно, ще стане очевидно и с това ще трябва да се съобразявате. Нещо което не се препоръчва категорично през март е, да хитрувате. Бъдете честни с другите и си направете изводи от зимните събития.
 
Любов и семейство
 
Необвързаните няма да търсят нова любов. Ще са ви достатъчно приятелите и роднините, за да разсеете самотата. Ухажорите няма да могат да ви изведат на среща, сега няма да е най-подходящото време за тях. Задоволявайте се със свободата и често посещавайте роднини. Някой от тях, ще ви зарадва с пристигането си в края на месеца, подгответе се за гости.
 
Тези, които имат сериозна връзка, е препоръчително да не избързват. Няма нужда да подлагате на тест чувствата си, запознавайки се с бъдещи роднини или да планирате сватба. Сега отношенията ви са чисти и равномерни, насладете се на топлите срещи и дългите разговори помежду си. Март не е благоприятен месец за радикални промени.
 
Семейните ще бъдат много заети с битовите дела и ежедневието. Няма да имате време за скандали и ще искате тишина и спокойствие. Ако се случи кавга, тя ще бъде провокирана само от вас. Следете повече за децатата си, възможни са неочаквани новини от училище.
 
Кариера и финанси
 
Ако ви е писнало от старото работно място, сега е моментът да потърсите нова работа. Може би сте уморени от стагнацията в професионалната област и непрекъснатото игнориране на вашата личност. Новата позиция ще ви помогне да възвърнете самочувствието и да подобрите професионалните си качества. Просто покажете най добрите си страни, не бъдете скромни.
 
Тези които решат да не напускат старата си работа, е препоръчително да избягват всякакви скандали. Сега има голяма вероятност за сблъсъци с колеги и началници. Не позволявайте на чувствата да управляват разума ви, дръжте се достойно. Тихо и съсредоточено подготвяйте своя бъдещ успех, скоро ще ви трябват сили да завоювате нови висоти.
 
Следете за парите си. През март няма вероятност за големи печалби, но забележимо може да изпразните джобовете си. Бъдете готови да спестявате. Не вземайте пари назаем, опитайте се да живеете в рамките на вашите средства. Сега не е време да рискувате парите си, така че забравете за хазарта.
 
Здраве
 
През първия месец на пролетта, е възможно главоболие, проблеми с кръвното налягане и изостряне на хронични заболявания. Това няма да представлява заплаха, но настоятелно се препоръчва да преминете специализиран преглед, особено ако отдавна не сте обръщали внимание на тялото си. Ако не отговорите на неговите сигнали, тогава се пригответе за сериозно лечение.
 
Вие умеете да взимате профилактични мерки, затова и инфекциите няма да ви засегнат. Прекомерната акуратност, ще помогне бързо да спрете хода на всяко заболяване и да предотвратите развитието на усложнения. Ако не сте усвоили закаляването, сега е моментът да започнете. Само не го правете рязко. Започнете с контрастен душ, като постепенно увеличавате температурния диапазон.
 

ТЕЛЕЦ

Март обещава да бъде горещ и активен месец, за представителите на зодия Телец. Ще успеете, както в работата, така и в личния живот. Препоръчително е да се възползвате от момента и да предприемете важни действия. Вашата харизма и общителност ще ви помогне да постигнете нови висоти и дори да удивите любимите хора.
 
Най-накрая, ще разберете какво точно искате. Само не си поставяйте неясни цели, те могат да възпрепятстват пътя ви към успеха. Искате да смените работата си? Променете я! Всички напускат, а вие искате да останете? Останете! Но у дома, не бързайте с промените. Важно е да насочите препълващата ви енергия към добри цели. Не се опитвайте да подвеждате другите или да доказвате нещо на някого. Повече дружелюбност!
 
Любов и семейство
 
Началото на пролетта, ще донесе много нови запознанства и приятни срещи. Със сигурност няма да бъдете лишени от внимание. Всяка ваша любовна история ще започва внезапно и ще се развива доста бързо. Някои от вас, могат да се замислят за брак, но е препоръчително да не избързвате, иначе може да претърпите крах. Опитайте се да контролирате хода на събитията и по важни въпроси не позволявайте на любимия да ви манипулира.
 
Семейните, ще искат промяна. Може би ви липсва дете, което да разсее скуката и да внесе много нови емоции в семейния живот. Пригответе се за невероятни решения и резки завои. На половинката ви, ще и хареса вашата решителност и непредсказуемост, а също и ще успеете да върнете предишната страст във връзката, а вашият любим човек ще се разкрие в нова светлина.
 
Кариера и финанси
 
През март няма да изпитате трудности, при изпълнение на професионалните задачи. Ще завършите успешно работата си и безкористно ще помагате на колегите. Възползвайте се от от момента и от факта, че ще сте препълнени с енергия. Шефовете ще оценят вашата интелигентност и желание за работа и ще ви предложат печеливш проект или изгодна командировка. Не се отказвайте, ще получите добри доходи. Сега обстоятелствата ще са благоприятни за вас, ще може да купите хубави подаръци за близките и за себе си, нещо за което отдавна мечтаете.
 
Тези които имат собствен бизнес, трябва да са по-твърди с подчинените. Покажете твърдост и демонстрирайте лидерство. Дайте да се разбере кой е шефът на работното място. Не забравяйте да спазвате обещанията си. Може би сте обещали на някого бонус или почивен ден. Материалната сфера, напълно ще задоволи вашите очаквания. Няма да броите стотинките. Дори ще имате възможност да помогнете на някой, който е близо до вас. Не се притеснявайте, всички дългове ще ви бъдат върнати навреме.
 
Здраве
 
Препоръчително е да си направите годишен преглед, ако скоро не сте правили. Сега има голяма вероятност от болести на дихателната система, бронхити, пневмония. Не се самолекувайте и ако се появи кашлица, незабавно отидете на лекар. Хроничните заболявания на нервната система, също могат да напомнят за себе си. Възможни са прояви на невралгия, което да пречи на нормалния ви живот и да изисква медикаментозно лечение. Не щадете пари за лекари и лекарства.
 
Много от представителите на знака, ще се чувстват уморени и летаргични. Това ще се отрази на вашата работоспособност. С настъпването на пролетта започнете да приемате витамини и тонизиращи чайове. За връщането във форма, ще помогне правилното хранене и спорта. Всяка сутрин започвайте с ободряваща гимнастика и закуска, така депресията ще ви заобиколи. Откажете се също от вредните навици. Ако ви е много трудно, поне ги минимизирайте.
 
БЛИЗНАЦИ

През март представителите на зодия Близнаци, трябва да се опитат да бъдат в крак с текущите събития във всички области. Колкото повече сте информирани, толкова по-полезни неща, ще намерите за себе си. "Аз знам!" - това трябва да е мотото ви този месец. Ще имате шанс да намерите не само своето „място под слънцето“, но и да разрешите наболелите проблеми с парите. В началото на пролетта на вашия знак, е позволено да бъде предизвикателен и екстравагантен. Това ще привлече нови приятели и предложения за сътрудничество. И разбира се, нови ухажори.
 
Единственото в което трябва да се ограничавате, са мечтите и илюзиите. Възможно е да си поставите цели, които не са по силите ви и да желаете невъзможни неща. За да избегнете това, обърнете внимание на нещата които вече имате и не се отдавайте на празни илюзии. В противен случай може да загубите всичко, което сте постигнали толкова трудно.
 
Любов и семейство
 
Сега не е най-подходящото време за започване на нова романтична връзка. Погледнете по-отблизо приятелите, които вече познавате, сред тях има човек, който отдавна изпитва чувства към вас. Може би е време да му обърнете внимание или просто да отидете на кино? Препоръчително е да не се забърквате с предишни връзки и да не се опитвате да ги възстановявате. Съществува риск отново да се нараните душевно, тъй като хората не са склонни към промени.
 
Семейните ще бъдат затрупани от домакински дела. Ще трябва да успеете навсякъде. Бъдете готови да планирате деня и изпълнявате задачи. Между важните дела, не забравяйте да намерите време за близките си. По-възрастните роднини, могат да ви обезпокоят със здравето си. Не оставяйте това без надзор и ако те бездействат, вземете всичко в свои ръце. Без вашата помощ, семейството ви няма да се справи.
 
В последните дни на месеца има голяма вероятност да срещнете сродната си душа. Но не бързайте с нещата, останете загадка, която трябва умело и красиво да се разгадае. Покажете на новия си приятел, вашата ценност.
 
Кариера и финанси
 
През март не трябва да се натоварвате с много работа. Опитайте се да изпълнявате равномерно ежедневните си задачи и не гонете непостижимото. Изработете си тактика на поведение с колегите и не им позволявайте да се намесват в живота ви. Пояснете, че не се интересувате от клюки и слухове и няма да участвате в тяхното разпространение.
 
Много от вас ще искат да сменят работата си, но е препоръчително да изчакате известно време. Опитайте се да поговорите с ръководството и обяснете недоволството си, може би ситуацията ще се преобърне в повишение или друга благоприятна оферта за вас, но винаги ще имате време да си тръгнете.
 
Финансовата ситуация ще бъде напълно задоволителна, обаче, ще се дразните, че няма да можете да си позволите големи покупки или ресторанти. Бъдете търпеливи и се опитайте да спестите пари за бъдещето. По-добре планирайте бюджета си, за да нямате проблеми с финансите в бъдеще.
 
Здраве
 
Март ще оцвети живота на някой от вас със сиви цветове и е възможно да се появи депресия. Само не бързайте с хапчетата, в съвременния свят е пълно с алтернативни методи за борба с лошото настроение. Първото нещо което трябва да направите е, да започнете да спортувате. Активният начин на живот ще помогне на тялото да произвежда хормони на щастието, което, не по-лошо от антидепресантите, ще облекчи депресията.
 
През този период при някои от представителите на знака, могат се да изострят заболявания на опорно-двигателния апарат или на пикочно-половата система. Следвайте съветите на лекарите, правете физиотерапевтични процедури, упражнения, масажи и вашето състояние забележително ще се подобри. Добре е също да се откажете от вредните навици. Така ще докажете на себе си, че можете повече и ще се отървете от постоянното отравяне на тялото. Тази година със сигурност, ще успеете.
 
РАК

Ако през зимата ви е изглеждало, че имате неразрешими проблеми, то настъпващата пролет ще постави всичко на мястото. Тежките вериги ще паднат и всичко ще бъде решено във ваша полза. Откъде ще дойде помощта? Отдалеч, от непознати хора. Искате или не, но ще трябва да излезете от черупката си. Събитията през март, ще се развиват доста непредсказуемо и бързо. Конфликти ще бушуват наоколо, а вие ще бъдете разпределени в ролята на безпристрастен съдия. В крайна сметка, само вие ще може да загасите пожарите на страстите както у дома, така и на работното място.
 
През този месец, повечето от вас ще се чувстват по-разкрепостени. Сами ще се изненадате от поведението си. Във вас може да се събуди нотка на алтруизъм, което ще ви накара да помагате на всички. Само не си хабете енергията за безнадеждни хора, които се възползват от вашата доброта и щедрост. Поради голямото си желание да блеснете, ще извършите смели постъпки, с който ще се гордеете.
 
Любов и семейство
 
Новозапочната връзка може да завърши с неуспех, поради вашата плахост. Избраникът ви, ще иска да види във вас оптимистичен човек, готов за рискове и приключения. Разбира се, не трябва да заблуждавате любимия си, ако не сте готови за това. Просто обсъдете плановете си за живота, изяснете позицията си. Кажете на втората си половинка, какви перспективи виждате във връзката. Научете се да изглаждате острите ъгли и да туширате конфликтите.
 
Семейните, ще контролират постоянно най-близките си хора. Ще ги изтощавате с вниманието си и постоянните упреци. Разбира се, вие сте свикнали да контролирате всичко и не искате да оставяте нещата да се развиват от само себе си. Но ако искате идилия, тогава се научете да отстъпвате и оставете любимите си хора да вземат самостоятелни решения.
 
Кариера и финанси
 
На работното място ще трябва да се справите с раздразнителността. Някой определено ще ви дразни и ще се опитва да ви изкара извън нерви. Ако проявите мъдрост и търпение и не се поведете по провокациите, тогава успешно ще завършете много проекти, а също така ще получите много добро парично възнаграждение. Въздържайте се от приятелства или романтични отношения на работното място. Придържайте се към формалността и не си позволявайте флиртове. Това особено важи за семейните представители на знака.
 
За тези които заемат ръководни длъжности, се очертава командировка в чужбина. Ще спечелите много нови знания и ще срещнете интересни хора. Бъдете по-отворени и общителни и ще бъдете подкрепени от влиятелни личности. През март смело може да мечтаете за нова позиция, защото много перспективи, ще са открити пред вас, просто поискайте.
 
Финансовата страна ще ви радва с постоянен просперитет. Ще може да си позволите големи покупки, включително недвижимо имущество. Но преди да купувате, внимателно проверявайте всички документи и се консултирайте с знаещи хора. За да не губите пари, погрижете се за безопасното им съхранение.
 
Здраве
 
През март е добре да се погрижите за кожата си. Вероятни са обостряния на дерматологични заболявания. За да не премине заболяването в хронична форма, потърсете квалифицирана помощ. Помнете основните правила за профилактика и по-често си мийте ръцете, в противен случай са възможни вирусни заболявания.
 
Направете прочистваща диета, за да почистите черния си дроб от токсини. Така също ще може да се справите с кожните проблеми и да предотвратите проявата на алергични реакции. Започнете пролетта със здравословен начин на живот, прекратете пушенето и избягвайте алкохола.
 

ЛЪВ

През март представителите на зодия Лъв, ги очакват промени, премествания и срещи. Паралелно с шанса за напредък в кариерата, ще се появят и възможности за романтични запознанства. Но пред любовта, е по-добре да изберете работата. Този месец повече от всякога трябва да мислите за кариерата, да не излизате от офиса и да работите за трима. В резултат на това ще започнете да получавате много пари, а енергията ще ви стига за всичко.
 
Началото на пролетта е време на надежда. За да постигнете целите си, е препоръчително да не влизате в открити конфликти и да не разкривате картите си, не само на противници, но и на близки. И слушайте интуицията си, дори това да не ви е свойствено. През март, ще станете по-реалистични и ще се стремите само към реални цели. Няма да искате да рискувате и да влизате в приключения, смело ще вървите напред към успеха.
 
Любов и семейство
 
Семейните, ще бъдат заети с домашни проблеми. Почти всеки ден ще има нови спорове, а близките ще ви смятат за подбудител. Вашият характер, ще е виновен. Първо се определете във вашите желания и изисквания и след това изисквайте от близките. Покажете с личен пример, какво е доброта и грижа, а след това вашите близки ще ви го върнат двойно.
 
Необвързаните представителки на знака, ще получават постоянно комплименти както от близки, така и от непознати. Но нововъзникналите връзки, ще бъдат много крехки и могат внезапно да се разпаднат. За развитието им ще пречат минали рани. Препоръчително е да не се фокусирате върху минали провали и да продължите напред. Опитайте нова тактика в отношенията, може много да ви хареса.
 
През март, някой бивши възлюбени могат да напомнят за себе си. Но не си струва да затъвате в едни и същи проблеми отново. Ако е възможно, напълно изключете комуникацията с хора, които са ви предали, те няма да се променят.
 
Кариера и финанси
 
Въпреки че както обикновено, ще бъдете най-добрите, препоръчително е да се вслушвате в съветите и препоръките на по-старите от вас. Свикнали сте да действате самостоятелно и да се доверявате на принципите си, но е време да обедините усилията си с другите, за да постигнете по-ефективен резултат. Средата на месеца ще бъде много натоварена и ще запълни цялото ви време с важни задачи. За да свършите всичко навреме и да не пропуснете нещо, опитайте се да използвате помощта на приятел или колега, но не забравяйте да проверите отново цялата работа, преди да я предадете на шефовете.
 
Безработните ще успеят да намерят хубаво работно място, на което ще станат душата на компанията и истински лидери. Не се стеснявайте да покажете какви всъщност сте и с увереност се захващайте с всяка задача. Краят на месеца, ще ви донесе материални печалби. Опитайте се да ги спестите за в бъдеще и не ги харчете още през първия уикенд. Също не давайте пари назаем, в противен случай може да забравите за тези средства.
 
Здраве
 
По отношение на здравето, трябва да се отбележи, че март като цяло няма да донесе сериозни неразположения. Започнете активно да се занимавате със здравето си. Отделете от свободно си време за танци, аеробика, гимнастика или йога - те ще тонизират тялото и ще ви помогнат да свалите излишните килограми, ако е необходимо.
 
Освен това обърнете внимание на профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания или по-скоро се опитайте да спазвате диета, насочена към намаляване на холестерола в кръвта. В края на месеца бъдете особено внимателни, тъй като рискът от наранявания се увеличава.
 
ДЕВА

През март представителите на зодия Дева трябва да станат малко по-смели и да не се страхуват да правят грешки, защото това е необходимо житейско преживяване. Много от вас ще могат да постигнат това, което искат, без да влагат много усилия. Не се страхувайте от приключенията, сега те няма да ви навредят. Март ще ви донесе много незабравими впечатления и житейски уроци, които ще ви помогнат в бъдеще.
 
В личният живот, вашата несигурност ще се тълкува като кокетство. Но това ще е само във ваш плюс, тъй като любимият човек през целият месец ще ви доказва колко сте добри. Няма да имате настроение, за решаване на грандиозни задачи. Ще искате да се заемете със своя дом, да общувате повече със семейството си. Периода изглежда подходящ за почивка. Това ще ви помогне да определите по-добре целите си и да очертаете следващия си връх в кариерата. Такъв шанс, ще ви се предостави скоро.
 
Любов и семейство
 
На необвързаните месецът ще донесе главозамайващ роман, който ще се развие много успешно. Опитайте се да не пришпорвате нещата, но и не избързвайте. Само вашите необмислени постъпки и упоритост, могат да попречат на развитието на отношенията. Бъдете добронамерени и не търсете недостатъци в партньора. Оставете ситуацията да се развива от само себе си и се насладете на романтиката. Възможно е това да е човекът, когото търсите толкова дълго, въпреки че на пръв поглед може да не ви изглежда така. След известно време ще разберете, че това е вашата сродна душа.
 
Семейните ще се насладят на идилията и спокойствието на семейната атмосфера. Вашата половинка ще ви подкрепя по всякакъв начин и ще демонстрира чувствата си. Не оставайте назад и отговорете със същото. Не пестете комплименти и подаръци. По-често провеждайте семейни вечери и романтични пътувания извън града. В края на месеца са възможни някой спорове и недоразумения за пари. Но не позволявайте на рутината, да съсипе отношенията ви.
 
Кариера и финанси
 
За вас настъпва време на слава и утвърждаване. Сега ще сте много уважавани и ще се възхищават на упоритата ви работа. Можете и повече, ако силно се постараете, по този начин ще повишите репутацията си още по-високо. Сега е време да направите нови запознанства, които в бъдеще да ви помогнат да постигнете нови върхове. Не се стеснявайте да демонстрирате вашата работа. Сега е най-доброто време, да покажете изкуството си пред обществеността.
 
Не губете време за създаване на нови идеи от стари проекти. Сега простотата е ваш приятел и верният път към успеха. Чрез ненатрапчиво представяне на вашите интереси, ще спечелите много поддръжници. Не започвайте остра борба с конкурентите, опитайте се да правите всичко тихо, без да споделяте с никого вашите планове. Странична работа или хоби, ще донесе значителна финансова печалба.
 
Здраве
 
Когато става дума за здравето на представителите на зодия Дева, трябва да се отбележи, че през март е добре да вземете всички необходими мерки за възстановяване жизнеността на тялото. Това е особено важно в дните, предхождащи пълнолунието, т.е. в началото на месеца. Необходимо е да спазвате щадяща диета, която ще допринесе за нормализиране на чревната подвижност.
 
За дамите е време да подобрят физическата си форма. Обърнете внимание на излишното тегло и кожата. Ако не може сами да поставите фигурата си в ред, започнете да ходите на фитнес. Балансираната диета и постоянната физическа активност, бързо ще ви помогнат да придобиете идеална форма и да балансирате храносмилането.
 

 

10:21 | 08 Април 2020 г.

Природен парк "Рилски манастир" представя виртуалн...

10:21 | 08 Април 2020 г.
Природен парк „Рилски манастир” представя виртуална разходка сред зелените символи на парка. Това съобщиха за Радио „Фо...
10:02 | 08 Април 2020 г.

Едно черешово дърво поглъща 9 кг парникови емисии ...

10:02 | 08 Април 2020 г.
Черешовите дървета могат да компенсират парниковите емисии - едно черешово дърво може да погълне 9 кг парникови емисии годишно, увериха ю...
08:54 | 08 Април 2020 г.

Вековна китайска традиция: ястия от кучета, котки,...

08:54 | 08 Април 2020 г.
В Китай обичат да похапват кучешко месо, а "лековитите" екскременти от прилепи са наричани "скъпоценен пясък, светещ в нощ...
08:50 | 08 Април 2020 г.

Ветеринари съветват: Дръжте котките си у дома

08:50 | 08 Април 2020 г.
Специалистите по ветеринарна медицина препоръчват на собствениците на котки да държат домашните си любимци на закрито, за да помогнат за ...
Супер Луна и щъркели в Северна Македония
22:46 | 07 Април 2020 г.

Вижте как Супер Луна изгря над Европа (СНИМКИ)

22:46 | 07 Април 2020 г.
Тази вечер Европа е свидетел на явлението Супер Луна. Перигеят на Луната у нас бе в 21:10 ч. - с 8 часа и 25 минути преди пълнолунието на...
11:48 | 07 Април 2020 г.

Черно муфлонче се роди в зоопарка във Варна, търся...

11:48 | 07 Април 2020 г.
Вчера в зоопарк - Варна се роди малко черно муфлонче - момченце. Идеята на служителите е този път варненци да се включат с избор на име з...