Какво ви вещаят звездите за месец март - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

През март хората остро ще усещат отслабването на енергийния си потенциал, което ще доведе до снижаване на работоспособността и обостряне на хроничните заболявания

хороскоп, зодии, астро, астрология,
Източник: pixabay.com

През март хората остро ще усещат отслабването на енергийния си потенциал, което ще доведе до снижаване на работоспособността и обостряне на хроничните заболявания. Месецът ще е добър за пътешествия и делови пътувания. В края на месеца ще искате да укрепите отношенията си с ваши близки и приятели, за което ще ви помогне едно добре организирано развлекателно събитие.
 
 
ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни през март, ще бъдат някак разсеяни което ще буди досада в другите. Постоянно ще ви измъчват стари проблеми и оплаквания. Време е да ги пуснете или да намерите ново решение за стабилизиране на ситуацията. Може би ще трябва да се примирите с някои задължения, които е необходимо да изпълните. Може да бъдете принудени да напуснете временно любимото си място или да живеете в условия, които не харесвате. Опитайте се спокойно да прекарате това време и не се дразнете от нищо.
 
За сметка на това в любовният живот, ще имате безпрецедентен успех с противоположния пол. Началото на пролетта, носи романтика и авантюри. Но след първите пориви на мартенските ветрове, се опитайте да не губите разсъдъка си и не нарушавайте интересите на другите. Не се увличайте от приключения, дръжте на този, който обичате. Радвайте се и се наслаждавайте на момента. Вашата интуиция ще е изострена до краен предел. Лесно ще четете знаците, идващи от околната среда, ще разгадавате мислите на другите и ще давате мъдри съвети.
 
Любов и семейство
 
В личния живот през март, буквално ще изгаряте от страст. Ако имате постоянен партньор, уединете се с него поне за няколко дни - нека никой не ви притеснява. Ако е възможно, прекарайте това време далеч от града, сред природата. В същото време, ще имате възможност безболезнено да прекратите отношения, които са престанали да ви носят морално удовлетворение. Необвързаните представители на знака, които искат да започнат нова романтична връзка, ще могат само ако разширят кръга си на общуване.
 
В семейните отношения нещата няма да са толкова гладки, колкото бихте искали. Възможно е да има недоразумения и кавги на базата на ревност и битови проблеми. Бъдете по-мъдри и не тормозете партньора си с постоянни упреци. Ако искате да изгладите конфликта, тогава организирайте романтична вечеря за двама в интимна обстановка. Направете нещо приятно за вашата половинка, например през уикенда отидете някъде само двамата.
 
Кариера и финанси
 
През март вашият професионализъм ще бъде оценен. Шефовете ще забележат вашата упорита работа и ще ви предложат изгодно бизнес пътуване, което първоначално може да не ви хареса. Въпреки това не отказвайте, защото ще придобиете безценен опит и ще ви платят добре. Връщайки се от командировка, ще демонстрирате своя професионализъм и блестящ опит. Колегите ще ви завиждат, но не обръщайте внимание на това и поддържайте приятелска атмосфера.
 
Сега няма да сте склонни към арогантност и ще може да разрешите всеки конфликт на работното място. Много сте общителни и сте добри в създаването на отношения с нови партньори. Използвайте своята харизма на работното място, за да постигнете целите си и внимателно премахвайте конкуренцията. В края на месеца ви чака бонус, който ще дойде точно навреме.
 
Здраве
 
В началото на месеца са възможни респираторни инфекции. Затова е препоръчително да избягвате многолюдни места и да приемате повече витамини. Ако имате настинка, вземете болничен и останете за малко у дома, в противен случай рискувате да получите усложнения. Не пренебрегвайте също посещението при лекар. Самолечението сега е опасно.
 
Методите на народната медицина, ще помогнат за бързо справяне само с леките неразположения. Ако се появи стомашно-чревно разстройство, може да се доверите на „бабините илачи“, те ще ви помогнат. Сериозни здравословни проблеми, не се очертават да възникнат. Силният имунитетът, ще ви помогне да се справите с различните заболявания. Само се старайте да не товарите тялото си с токсини, яжте по-малко мазни храни, избягвайте алкохола и тютюнопушенето.
 
СКОРПИОН


През март представителите на зодия Скорпион, ще заемат изчакваща и пасивна позиция, тъй като ще счетете че няма за какво да се борите. Около вас няма да има интересни събития, в които да искате да участвате. Ще трябва да се научите на мекота, тъй като ще получите няколко упреци относно вашата категоричност. Време е да се самоусъвършенствате.
 
Ситуацията на работното място през март ще изисква решение: дали да изберете трудния живот с голяма заплата или по-лекият но с по-малко пари. Слушайте интуицията си, вгледайте се в знаците, за да разберете къде ви води съдбата. Вие сами ще взимате повечето решения, като понякога ще действате в разрез с общественото мнение. Усмирете упоритостта и станете по-гъвкави. Ако непрекъснато защитавате позицията си и игнорирате съветите на другите, рискувате да направите много грешки.
 
Любов и семейство
 
Необвързаните представители на знака, ще се мятат от една крайност в друга. След раздялата ще се чувствате напълно нещастни и самотни. Ще ви е свойствено да преувеличавате събитията, така че се опитайте внимателно да реагирате на всякакви ситуации. Ако на хоризонта възникне нова връзка, не бързайте веднага да изповядвате любовните си чувства на избраника. Проявете сдържаност, разберете характера на човека, разкрийте потенциала му и едва след това преминете към важните думи.
 
Обвързаните представители на зодия Скорпион, постоянно ще се оплакват на партньора си за липсата на внимание. Ще искате повече любов, ласки, грижи, комплименти и срещи. Не бъдете капризни и не терзайте втората си половинка за дреболии. В свободното си време се погрижете за себе си. Сега не сте в най-добрата си форма. Постоянните претенции и капризи, ще ви изиграят лоша шега в отношенията с любимия. Препоръчително е да отделите повече свободно време за себе си и да не се отдавате на натрапчивите мисли.
 
Кариера и финанси
 
За разлика от колегите, няма да ви интересуват новите проекти предложени през март. Не се ядосвайте на онези, които са щастливи, че могат да решат всеки проблем по време на работа, защото е ваш избор да заемете пасивна позиция и да не се товарите с нови задачи. Удар по вашето самочувствие, ще нанесат похвалите към някой от служителите. Не завиждайте и вашето време ще дойде, просто трябва да сте по-активни.
 
Тези които имат собствен бизнес, не трябва да се отпускат, конкурентите не спят. Ако сте уморени и искате да си починете, изберете асистент със свежи идеи, който да ви помогне да разработите нова тактика за поведение на пазара. Въпреки че март е пълен с поражения в бизнес сферата, до края на месеца все пак ще успеете да направите успешна сделка, която ще донесе материална печалба. Във всяка ситуация, която се развива против вас, не се отказвайте. Сега вашето мото трябва да е: само напред.
 
Здраве
 
През март не трябва да забравяте за превантивните мерки и да си почивате повече. Не се претоварвайте по време на работа. Активният начин на живот е точно за вас, но не и в този период. През пролетта тялото е отслабено и изисква витамини и повече сън. Също така коригирайте диетата си, като я направите по-балансирана.
 
Някой от вас, могат да забележат проблеми със зрението. Може да се появи нарушен фокус. За всеки случай отидете на преглед и проверете остротата на зрението си. Така ще сте сигурни, че нямате сериозни патологии. Ако все пак се появят проблеми, тогава по всякакъв начин ги решавайте веднага. Оставяйки нещата за по късно, само ще влошите ситуацията.
 
СТРЕЛЕЦ


През март за представителите на зодия Стрелец, настъпва време за скок в кариерата. Възможно е да ви очаква нова позиция. Само не забравяйте, че към всеки бизнес трябва да подхождате с особена отговорност, следвайте поговорката: "Седем пъти мери – един път режи." Формулирайте целите си възможно по-точно и съставете план за тяхното постигане. Избягвайте отрицателните изблици - те разрушават душевното здраве. Ако сте скарани с някого, сега е моментът да изгладите отношенията - поемете инициативата. А ако някой се опита да ви провокира към конфликт, не отговаряйте на грубостта.
 
През март вашият потенциал напълно ще се разкрие. Ще успявате във всичко, тъй като сте се научили правилно да планирате деня си. Дори и случаите, които сте оставили за по късно, ще решите без проблем. Способността ви да насочвате ситуациите в избраната посока, ще се усили.
 
Любов и семейство
 
През март може да възникне някакво недоразумение с околните, заради ваш избор. Може би вашият избраник ще изглежда в очите на другите неподходящ за вас, поради възраст, възпитание или начин на живот. Препоръчително е да се вслушвате в мнението на по-възрастните роднини и близки приятели и да не се втурвате в любовни отношения, с партньор много по-възрастен от вас. Вярвайте на съветите на хората, които ви обичат и желаят само щастието.
 
Необвързаните често ще излизат на обществени места и ще общуват с връстници. Сред вече познатите хора има ваш почитател, който с топли и искрени чувства иска да привлече вашето внимание. Не се страхувайте от ново начало и не се стеснявайте да започнете връзка. Очаква ви романтична атмосфера, ярки срещи и уникални моменти. Насладете се на живота и се оставете да бъдете обичани.
 
Семейните трябва да обърнат внимание на по-възрастните си роднини, които имат здравословни проблеми. Те разчитат сега на вас, така че не ги подвеждайте и помогнете в трудната ситуация. До края на месеца ви очакват неочаквани новини, които ще променят вашите планове.
 
Кариера и финанси
 
За тези, които търсят работа, се препоръчва да се опитат в нова дейност. Не се връщайте на предишна работа, в противен случай бързо пак ще се разочаровате и скоро отново ще напуснете. Може да се наложи да се преквалифицирате или да преминете курс за повишаване на квалификацията, за да може да заемете нова интересна позиция.
 
На трудолюбивите от вас, нищо няма да им попречи да постигнат голям успех на постоянната си работа. Няма да имате конкуренция, ще може да получите интересни задачи и успешно да ги изпълнявате. Ще бъдете възнаградени финансово за добрата си работа и предложени за повишение. Някой колеги може да ви създават пречки, но сега няма да имате равни и ще преминете всички препятствия.
 
Здраве
 
През март, ще трябва да се погрижите за здравето си, като най-вече обърнете внимание на укрепването на имунитета. Антиоксидантният комплекс от витамини, добрата почивка, положителните емоции, умерената физическа активност, доброто хранене - това са мерките, които ще помогнат да не засенчвате този месец с различни заболявания.
 
През този период при някои от вас могат да изострят стари хронични заболявания на сърдечно-съдовата и мускулно-скелетната система. В този случай е необходимо да се подложите на допълнителен преглед и да потърсите лекарска помощ. Много от вас отдавна са си обещали да проверят зъбите си. Време е да отидете на зъболекар и да лекувате кариесите.
 
КОЗИРОГ


За представителите на зодия Козирог март обещава да бъде фантастичен - не се колебайте да внедрявате идеи, предложения, да поемете рискове, дерзайте. Ако сте инициативни, тогава и резултатите ще бъдат впечатляващи. Не се затваряйте в себе си, търсете положителните аспекти във всичко. Задавайте въпроси, за неща които ви интересуват, търсете общи точки, обсъждайте бъдещи планове. Опитайте се да контролирате настроението си и не ставайте жертва на мимолетни впечатления. Ще получите всичко, което искате, ако искрено се усмихвате, помагате на другите и действате без забавяне.
 
През март ще усетите, колко много другите се нуждаят от вас. Ще ви търсят за помощ, подкрепа, както морална, така и финансова. Впрочем няма да ви е трудно да помогнете на всички. Някои представители на знака, най-накрая ще осъществят стара мечта. Обстоятелствата ще ви подкрепят и ще ви помогнат да постигнете всякакви цели.
 
Любов и семейство
 
През март ще имате много работа и задължения около дома. Не забравяйте какво сте обещали на вашите близки. Ако пропуснете нещо, след това дълго ще ви припомнят за грешката. Може би ще получите укори, че обръщате твърде малко внимание на семейството, но те няма да бъдат обосновани. Семейните представители на знака, ще трябва много да се постараят, за да направят любимите си хора щастливи.
 
Необвързаните ще се чувстват чудесно, благодарение на постоянните комплименти и вниманието на противоположния пол. Използвайте момента и се запознайте с интересни хора, които в бъдеще могат да станат ваши добри приятели или бизнес партньори. Що се отнася до любовта, сега не е най-подходящото време за сериозна връзка. Флиртувайте, ходете на романтични срещи и получете незабравими изживявания. Не забравяйте и за старите приятели, на които им липсвате и искат да ви видят.
 
Кариера и финанси
 
За съжаление март, няма да е много успешен по отношение на работата. Ще ви бъдат предложени очевидно неуспешни проекти, които значително ще намалят самочувствието ви. Не се отчайвайте. С внимание приемайте всяка нова задача и не доверявайте своите тайни на колегите. Някой се стреми да ви подстави и се радва на вашия неуспех. Ако имате възможност, през този период си вземете отпуск.
 
Безработните безуспешно ще ходят на интервюта. Препоръчително е да изчакате, скоро на хоризонта ще се появи изгодна оферта с добра заплата. Междувременно може да се заемете с някое ваше хоби, което ще ви донесе материални приходи. Тези които имат собствен бизнес, трябва да бъдат внимателни, когато наемат непознати хора. Проверете внимателно всеки нает и не доверявайте стратегиите си на нови служители. Ако сключвате договори, внимателно четете документите.
 
Здраве
 
По отношение на здравето, в началото на месеца са възможни проблеми с кръвното налягане и повишена умора. Най-вероятно, вирусните инфекции по това време ще ви заобиколят. Но през втората половина на месеца, имунитета ви ще е по-слаб и в резултат дихателната система ще е особено уязвима. Ако усетите първите признаци на настинка, незабавно започнете лечение, като се консултирате с вашия лекар.
 
Пасивният начин на живот, ще напомни за себе си с болки в ставите. Трябва да се движите повече и да обърнете специално внимание на сутрешните упражнения. Запишете се за масаж и приведете тялото си във форма. Всякакви физически движения, ще помогнат да събудите тялото си и да ускорите кръвообращението. Откажете се от колата в полза на ходенето. Така може да подобрите здравето си и да се отървете от излишните килограми.
 
ВОДОЛЕЙ

През март представителите на зодия Водолей, най-накрая ще се почувстват по-уверени. Ще погледате на живота по различен начин и ще преоцените ценностите си. Леката ирония и способността да се смеете над себе си, ще ви помогнат да преодолеете всички трудности и лесно да установите нови контакти.
 
Този месец ще стане за вас олицетворение на старата истина, че новото е добре забравено старо. Въпреки стремежа ви към всичко ново и търсенето на креативни идеи и решения, ще трябва да разчитате на постигнатото и направеното по-рано и не само на собствения си опит, но и на опита и постиженията на другите хора. Ако искате късметът да ви съпътства във всички сфери на живота, бъдете готови да работите здраво. През този период трябва да обърнете голямо внимание на неочакваната информация, която ще чуете, но се старайте да не участвате в клюки и интриги.
 
Любов и семейство
 
Семейните ще трябва постоянно да доказват, своята вярност на половинката. За това ще са подходящи романтични срещи, малки подаръци и комплименти. Може би любимият ви не е сигурен във вас, защото не му обръщате достатъчно внимание. Не забравяйте да покажете любовта си към любимите хора и обърнете повече внимание на децата.Сериозни кавги и скандали не се очакват, а битовите проблеми ще бъдат бързо решени.
 
Необвързаните ще бъдат съблазнени, да се върнат към стара връзка. Но силно препоръчително е да се откажете от общуване с минала неуспешна любов, в противен случай отново ще бъдете разочаровани. По добре по-често излизайте на социални събития, срещайте се с нови хора или общувайте с настоящите си приятели. Опитайте се, да не мислите за самотата и се забавлявайте с помощта на пазаруване, кино, театри и разходки.
 
Кариера и финанси
 
По отношение на кариерата, всичко ще върви като по часовник. Лесно и бързо, ще изпълнявате всяка задача и ще се самоутвърдите. Шефовете няма да оставят успехите ви без внимание и ще ви възнаграждават финансово. Някои от вашите колеги, могат да покажат чувство на ревност и завист, но не трябва да реагирате на подобни дреболии, просто си вършете работата, както обикновено.
 
Безработните най-накрая ще намерят работата на мечтите си. В началото новото работно място, може да ви се струва не много подходящо, но по-късно ще видите, че това е точно това, което сте искали. Само не започвайте офис романи, в противен случай ще унищожете всичко, което имате.
 
Тези които имат собствен бизнес, блестящо ще победят конкурентите и ще спечелят вниманието на потребителите. Ще получите изгодна оферта за сътрудничество, което ще ви помогне да издигнете бизнеса си на ново по-високо ниво. Доходите, може да не са много стабилни, затова се старайте да разпределяте финансите и не харчете парите си за рискови покупки.
 
Здраве
 
Този месец е подходящ за цялостен преглед на тялото. Обърнете внимание на щитовидната жлеза. Преминете всички необходими тестове и изключете възможните хронично наследствени заболявания. Във вашия случай е по-добре да прекалите, отколкото да пренебрегвате организма си, затова направете среща с лекар, отидете на ултразвук и преминете всички необходими тестове.
 
През този период се опитайте да не нарушавате обичайния си режим на деня, вземайте бани с ароматни масла, посетете сауна, прекарайте повече време на чист въздух и не пренебрегвайте правилната почивка. Следвайте диета: храната трябва да е пълноценна, богата на полезни елементи.
 
РИБИ


През март представителите на зодия Риби ще имат достатъчно енергия, за да преработят куп изоставени дела. Това е точно за вас сега, в противен случай ще се отегчите напълно и ще изпаднете в депресия. Препоръчително е да помагате по-често на роднини и приятели. Някой от семейството, ще ви накара да се притеснявате, но всичко ще приключи успешно. Не се страхувайте да се включите в нови неща и приключения. Независимо от резултата, ще получите безценен опит.
 
През този месец, трябва да сте търпеливи. Сега е време за ползотворна, но много монотонна работа. Не трябва да се стремите към нещо голямо, опитайте се да преумножите и развивате това, което вече имате. Особено внимание ще трябва да обърнете на въпросите на професионалното развитие и повишаване на квалификацията. Въпреки отличната си интуиция, едва ли ще успеете да избегнете трудности в отношенията със семейството и приятелите. Често няма да разбирате мотивите на техните действия и причините за изречените думи
 
Любов и семейство
 
През март ще предпочетете отношения не по любов, а по сметка. Обаче, трябва да сте предупредени, че материалните ползи няма да са достатъчни за изграждането на сериозна връзка. Дайте воля на чувствата си и се насладете на ухажването. Ако все пак срещнете подходящ човек, сами ще забележите как ще разцъфнете.
 
Семейните ще бъдат зарити от романтика и комплименти. Втората ви половинка, ще иска да ви изненада с приятно пътешествие. Бъдете доволни от това, което имате и не се заяждайте за дреболии. Отговорете по достоен начин и организирайте малък меден месец. През почивните дни излезте извън града или просто организирайте романтична вечеря. Изблиците на ревност могат да ви развалят настроението, но се опитайте да не го допускате, още повече, че няма да има причина за това. В края на месеца, ще бъдете заети с децата. Сега те ще изискват много внимание поради проблеми в училище. Не ги пренебрегвайте, а помогнете на детето си в трудните моменти.
 
Кариера и финанси
 
В работата ще бъдете бавни и прецизни. Това ще се дължи на факта, че искате да изпълните задачата качествено, а не бързо. Ако възникнат въпроси от ръководството, обяснете, че качеството е по-важно за вас, а не количеството. Сред колегите, ще се намерят такива, които ще разпространяват клюки по ваш адрес и ще се опитат да съсипят репутацията ви. Но не влизайте в конфликт, не реагирайте на провокациите. По време на работа се покажете като достоен и добре възпитан служител.
 
Тези които имат собствен бизнес, трябва да обърнат внимание на екипа си, сега не всичко ще върви гладко. Сред подчинените ще има много безделници, които ще разпространяват слухове. Погрижете се за атмосферата на работното място. Осигурете обучение или изпратете някои служители в командировка. Материалната страна ще бъде стабилна. Знаете как да спестявате и да не харчите пари за глупости. Способността ви да пестите пари, ще ви помогне да съберете необходимата сума за важна покупка в края на лятото.
 
Здраве
 
През март ситуацията със здравето, ще се развива доста добре. Този месец е добре да започнете спортни и закаляващи процедури. Алтернативните методи на лечение, също ще бъдат ефективни. Болестите, които могат да се появят през този период, вероятно ще бъдат психосоматични. Опитайте се да създадете комфортен психологически климат около себе си и вашето здраве ще се подобри.
 
Въздържайте се от участие в конфликти, придържайте се към оптимистичен поглед върху живота. До края на месеца може би ще напомнят за себе си, някои хронични заболявания, особено възпалителни. Март е благоприятен месец, за започване на лечение на такива болести.
 
Източник: astrostar.eu
10:21 | 08 Април 2020 г.

Природен парк "Рилски манастир" представя виртуалн...

10:21 | 08 Април 2020 г.
Природен парк „Рилски манастир” представя виртуална разходка сред зелените символи на парка. Това съобщиха за Радио „Фо...
10:02 | 08 Април 2020 г.

Едно черешово дърво поглъща 9 кг парникови емисии ...

10:02 | 08 Април 2020 г.
Черешовите дървета могат да компенсират парниковите емисии - едно черешово дърво може да погълне 9 кг парникови емисии годишно, увериха ю...
08:54 | 08 Април 2020 г.

Вековна китайска традиция: ястия от кучета, котки,...

08:54 | 08 Април 2020 г.
В Китай обичат да похапват кучешко месо, а "лековитите" екскременти от прилепи са наричани "скъпоценен пясък, светещ в нощ...
08:50 | 08 Април 2020 г.

Ветеринари съветват: Дръжте котките си у дома

08:50 | 08 Април 2020 г.
Специалистите по ветеринарна медицина препоръчват на собствениците на котки да държат домашните си любимци на закрито, за да помогнат за ...
Супер Луна и щъркели в Северна Македония
22:46 | 07 Април 2020 г.

Вижте как Супер Луна изгря над Европа (СНИМКИ)

22:46 | 07 Април 2020 г.
Тази вечер Европа е свидетел на явлението Супер Луна. Перигеят на Луната у нас бе в 21:10 ч. - с 8 часа и 25 минути преди пълнолунието на...
11:48 | 07 Април 2020 г.

Черно муфлонче се роди в зоопарка във Варна, търся...

11:48 | 07 Април 2020 г.
Вчера в зоопарк - Варна се роди малко черно муфлонче - момченце. Идеята на служителите е този път варненци да се включат с избор на име з...