Какво ви вещаят звездите за месец април- пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Действайте и ще успеете във всичко, звездите са на ваша страна

хороскоп, зодии, астро, астрология,
Източник: pixabay.com

Още по темата
За повечето зодии месец април носи хармония, личен и професионален успех. Успехите идват със смелост от ваша страна. Не давайте на пречките да ви спрат от целта, действайте и ще успеете във всичко, звездите са на ваша страна. 
 
През април късметът ще съпътства представителите на зодия Везни, така че не се колебайте и бързо си съставете план за постигане на целите. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще ви помогнат във всякакви начинания. Единственото нещо което може да ви попречи, ще са завистливите хора, на които разкривате своите планове. Бъдете по-скромни и не споделяйте лични неща с непознати.
 
Склонни сте да очаровате другите, но април не е най-доброто време за нови запознанства и приятелства. Проверявайте двукратно информацията, съмнявайте се и в най-добрите оферти, доверете се само на най-надеждните си приятели. Възможно е някои истории от миналото да придобият реална форма и да се повторят в живота ви. Такова дежавю е възможно да внесе вдъхновение, усещане за младост и приятна лекота в битието. Ако планирате дълго пътуване, сключвате сделки, бъдете максимално предпазливи, не се ленете и събирайте необходимата информация предварително, за да не бъдете измамени.
 
Любов и семейство
 
Необвързаните трябва по-често да излизат и срещат с хора. Сега има голяма вероятност да срещнете вашата половинка. Веднага ще разберете, че това е вашият човек, тъй като ще имате много общи интереси и теми за разговор. Април ви обещава много романтични срещи и незабравими моменти. Отношенията ще се развият като по часовник, но не трябва да се хвалите с това, пред близките си приятели.
 
При семейните, е възможно неразбирателство с партньора. В двойката ви ще има борба за власт. Някой от представителите на знака, дори ще искат да прекратят отношенията, за да се утвърдят или да докажат нещо. Не прибързвайте и не вземайте важни решения на основата на емоции. Насочете моралните си сили към саморазвитие. Бъдете умни и не изказвайте претенциите си всеки път. Трета страна, може да се намеси в отношенията ви. Бъдете готови да се борите за своята любов и да защитавате отношенията си.
 
Кариера и финанси
 
В кариерен план ви очаква напрегнат месец. Ще бъдете заобиколени от клюки и интриги, което ще предизвиква във вас раздразнение. Основното е, да не си позволявате такова поведение. Тези на ръководни постове, трябва да се замислят за персонала. През този период е важно да останете по-потайни и да не разкривате вашите планове на колектива. И със сигурност сега не е моментът за тайни любовни романи, които със сигурност ще се разкрият и ще ви поставят в лоша светлина.
 
Втората половина на април, ще е по-благоприятната за работата. Ще получите много нови предложения и проекти, които ще помогнат за подобряване на финансовото ви състояние. Вашите шефове ще ви помогнат да се придвижите нагоре по кариерната стълбица, като ви възложат някои важни задачи, които ще подобрят вашата позиция.
 
Материалната страна ще бъде разклатена и нестабилна. Ако проявите сдържаност и не харчите пари за ненужни вещи, може да останете на повърхността и да не теглите кредит. Взетите назаем пари, много трудно ще върнете, така че избягвайте подобни ситуации.
 
Здраве
 
През април се погрижете за правилното хранене. Вероятно приемате твърде малко храна. Сега тялото ви се нуждае от йод, така че изберете храни с високо съдържание на йод. Това е полезно за щитовидната жлеза, която ще е най-уязвима през този период. Също е повод да отидете на лекар и да направите преглед.
 
Ако ви е предписано лечение, отнесете се отговорно. В средата на април, са възможни ангина или други вирусни инфекции. Уверете се, че краката ви са винаги топли и не пийте ледена вода. След като посещавате многолюдни места, не забравяйте да изплакнете носа си и да си измиете ръцете. Народните лекарства е малко вероятно да помогнат да се справите с болестта, така че не се колебайте, консултирайте се с лекар при сериозни признаци на заболяване. В края на април, ще трябва да обърнете внимание на децата. Може да се наложи да ходите по поликлиники.
 
СКОРПИОН


През април представителите на зодия Скорпион ще бъдат много активни, защото около тях ще се случват много нови събития. Може да ви подведе собственото ви желание да правите непредвидими неща. Но така ще си създадете трудности и неприятности. Трябва да бъдете по-доверчиви и сдържани, така няма да си създадете врагове. В края на месеца, може да се наложи да изяснявате отношенията си с някой от близките.
 
През април някои от вашето обкръжение няма да се държи по-най подобаващият начин, в резултат ще се сблъскате с горчивата истина за вашите отношения. Малко вероятно е след това да продължите връзката, най-вероятно няма да може да простите на този, който ви е причинил обидата.
 
През този период е много важно правилно да разпределите времето си, особено като се има предвид, че сте склонни към дълбоки вътрешни размишления, които ви отвличат от реалния свят. Направете си план: какви цели искате да осъществите - това ще ви помогне правилно и на време да се ориентирате.
 
Любов и семейство
 
Април изглежда, като много романтичен и дружелюбен месец. Взаимоотношенията ще се развиват по мед и масло, ако не започнете да подозирате и ревнувате любимия човек. Някой от близките, наистина ще се нуждаят от вашата помощ. Не отказвайте и помогнете, още повече, че скоро и вие ще имате нужда от това.
 
Семейните ще искат да командват и ще тормозят цялото семейство за изпълнение на домакинските задачи. По този начин може да нарушите добродушната атмосфера в дома. Отпуснете се и се опитайте да не се водите от стереотипите на идеалното семейство. Тези, които току-що са започнали връзка, ще усетят всички ярки цветове на новата любов. Ще усетите колко много ви е липсвало това. Дръжте на новата връзка с всички сили и не позволявайте на външни хора да я унищожат. Сега всичко ще зависи от вас, така че включете ума си и проявете повече търпение. Не сте свикнали да отстъпвате лидерството на партньора, но сега трябва да го направите, за да бъдете щастливи в бъдеще.
 
Кариера и финанси
 
На работа постоянно ще трябва да напускате зоната си на комфорт и да жертвате нещо. Тази ситуация, значително ще се отрази на производителността на вашия труд. Ще бъдете силно раздразнени от колегите и някои неуспешни проекти. Ситуацията ще се подобри в края на месеца, но засега трябва да съберете сили и да работите както обикновено.
 
Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да слязат сред подчинените си и да общуват по-често с тях. Това ще помогне за укрепване на екипния дух и увеличаване на производителността. Безработните напразно ще търсят подходящо работно място. Засега обстоятелствата няма да са на ваша страна, така че ще трябва малко да почакате. И за да не губите време, заемете се със самоусъвършенстване, запишете се за някои курсове и повишете квалификацията си. Много от вас ще искат да научат нещо ново или да влязат в университет. Вашето хоби ще ви помогне да не изпадате в дългове и да получавате доходи.
 
Здраве
 
Има голяма вероятност в средата на пролетта, да се сблъскате със стомашни проблеми. Това могат да бъдат обостряния на хронични заболявания или остро натравяне. Затова избягвайте да се храните в съмнителни заведения, купувайте само висококачествени, доказани продукти и алкохол. Уверете се, че в аптечката имате достатъчно лекарства, тъй като точно когато ви потрябват, те могат да липсват.
 
Има също голяма вероятност за тежки простудни заболявания. Освен това, те ще възникнат без причина. Може незабелязано да се простудите в краката или гърлото. Мнозина ще трябва да посетят лекар, тъй като без помощта на специалист ще бъде трудно да се измъкнете от лапите на болестта. Много заболявания, могат да се обострят поради невроза. Препоръчително е да се научите да се отпускате и почивате повече, тъй като нервната система, може да се разклати поради тежката работа.

СТРЕЛЕЦ


Април ще донесе на представителите на зодия Стрелец много романтични запознанства и приятни моменти. Препоръчително е да станете по-предприемчиви и отворени към другите. Творческият подход към всичко, ще помогне да разредите емоционалната атмосфера и да се преборите с лошото настроение. През април вашата задача е да се научите да се отнасяте към всичко леко и естествено.
 
Постигнахте успеха, за който мечтаехте в работата. Но не се възгордявайте. Идват промени и за поредната победа ще ви трябва приятелска среда, както никога досега. През този период се опитайте да не се разпилявате – съсредоточете се над основната цел в живота си. Ще имате възможност да спечелите доста пари и то лесно. През този период, успешно ще затвърдите своя авторитет, както в очите на близките, така и сред колегите. Не почивайте на лаврите, постоянно повдигайте летвата и изисквайте повече от себе си.
 
Любов и семейство
 
Семейните трябва да бъдат по-меки към близките си. Вашата взискателност, може да ви изиграе лоша шега и силно да разстрои любимите ви хора. Разрешаването на конфликта, ще изисква много време и усилия. За да избегнете това, научете се да преглъщате оплакванията и не търсете поводи във всяка ситуация. Особено уязвими ще бъдат представителите на силния пол. Сега подкрепата, ще е много важна за тях.
 
Необвързаните могат да срещнат любовта, на най-неочакваното място. Това може да бъде семейно събитие или приятелско парти. Дори в библиотеката, може да получите специално внимание и да направите ново запознанство. Вашата външност сега е на пика на привлекателността и лесно ще печелите сърцата на представителите на противоположния пол. Използвайте моментът, общувайте, ходете на романтични срещи, насладете се на всичко, което се случва. Много от вас ще бъдат изправени пред избор, който трябва внимателно да обмислите.
 
Кариера и финанси
 
Да се издигнете в кариерата, ще бъде възможно само след допълнително обучение. Просто трябва да придобиете нови знания и да се усъвършенствате. В края на април има шанс да получите нова позиция, но това няма много да ви мотивира и е малко вероятно да се съгласите.
 
Ако искате да подобрите финансовото си състояние, трябва да сте решителни и да се съгласявате на офертите които ви предлагат. Може да бъдете изпратени на важно бизнес пътуване до друг град или в чужбина. Нека това не ви плаши, успешно ще достигнете до нови хоризонти. Ще работите усилено за подобряване на финансовото си положение. Ще трябва да се справите с дълговете, както със собствените си, така и със семейните. Но не преследвайте фанатично парите. В стремежа си към материални блага, може да пропуснете много важни неща в живота.
 
Здраве
 
Здравето може да ви подведе през април в най-неочаквания момент. Ще ви притесняват ставите, главоболие, разширени вени. Ще си припомните отдавна забравени хронични заболявания, които ще напомнят за себе си в най-неподходящия момент. За да се справите с положението ще помогнат старите доказани методи, с които отдавна сте запознати. Ако ситуацията се влоши, не се колебайте да се консултирате с лекар, дори ако нямате време за това. Има голяма вероятност да стигнете до болница, ако проявите небрежност.
 
Бъдете по-внимателни към тялото си. Почивайте и се отпускайте по-често. Не се изтощавайте до крайност. Нервната система ще ви напомни за това, под формата на скокове на кръвното налягане, тремор, раздразнителност и безсъние. Възможни са панически атаки, които значително ще повлияят на качеството на живот. Всичко това, ще избегнете успешно с помощта на позитивното настроение и навременната почивка.

КОЗИРОГ


През април представителите на зодия Козирог, трябва да се погрижат за здравето си, тъй като върху тях ще паднaт много задължения. Погрижете се за нервната си система и не изпадайте в депресия. Може да се наложи да се дистанцирате от някои хора. Обградете се само с положителни емоции. През април не трябва да влизате в конфликти. Колкото по-мило се държите с началниците си, толкова по-бързо ще получите това, което искате.
 
Месец ще изисква от вас голяма концентрация на сила, както и резерв от търпение и издръжливост. Може би ще успеете по-добре да разберете не само другите, но и себе си, вашите чувства и страхове. От особено значение за вас, ще бъдат такива понятия като самореализация и самоусъвършенстване. Критичните коментари на другите, само ще ви амбицират още повече към успеха
 
Любов и семейство
 
Ще трябва да поемете лидерската роля в отношенията, за да ги спасите. Вашият партньор вероятно е отегчен, но и да разнообрази връзката няма да иска, така че съдбата на съюза е във ваши ръце. Поради липсата на внимание, може да започнете да търсите нови чувства другаде, но не прибързвайте, всичко най-скъпо е близо до вас.
 
Може да преживеете тази криза, като организирате кратко съвместно пътуване. Направете екскурзия до морето или планината. Имате нужда от нови усещания, за да изведете отношенията си на ново ниво. Много млади двойки, може да чуят добри новини за предстоящо попълнение в семейството.
 
Някой влюбени, ще се изправят пред изпитанието на ревността. Ще бъдете обзети от пристъпи на чувство за собственост. Трябва да се научите как да се справяте с емоциите си, в противен случай ще разрушите току що зародилите се отношения. По-късно ще разберете, че избраникът ви е верен.
 
Кариера и финанси
 
През април трябва да работите върху своята общителност. Ще ви трябват нови връзки, за да успеете в различни области. Умението да създават запознанства, ще помогне на безработните да получат желаната позиция. Тези които имат собствен бизнес или заемат ръководни позиции, може да получат изгодна оферта или да сключат дългосрочен договор. По много важен въпрос, ще ви помогне близък приятел или роднина.
 
В края на месеца, ще постигнете грандиозен успех. Сами ще се изненадате колко добре сте съставили плановете за бъдещето и изпълнявате задължения, които преди не са били по силите ви. Шефовете със сигурност ще забележат вашите успехи и ще ви възнаградят финансово. Всяка печалба сега е добре, да инвестирате в изгодни дела. Не живейте ден за ден, опитайте се да пестите за бъдещето.
 
Здраве
 
Може да бъдете измъчвани от постоянни неразположения. Това може да бъде плаваща не постоянна болка и да се дължи на липсата на витамини в организма. Обърнете специално внимание на храненето, може би вашата диета не е балансирана. Започнете да приемате мултивитамини. И не забравяйте за физическата активност. Вашият заседнал начин на живот, прави тялото ви слабо. Купете си фитнес уред или правете гимнастика. Веднага след като излезете от зоната на комфорт, ще усетите, че тялото ви се е променило.
 
Април е подходящото време за козметични и стоматологични процедури. Ако от дълго време страдате от проблеми със зъбите, тогава е време да посетите зъболекар. Всяка козметична операция, ще протече добре и без усложнения. Погрижете се също за кожата си.

ВОДОЛЕЙ


През април представителите на зодия Водолей, ще бъдат вечно заети. Това е много продуктивен месец за нови начинания. Ще успеете да постигнете много и всичко което предприемете ще изпълните качествено. Единственото от което трябва да се страхувате, е мързелът. И не забравяйте за близките, които са ви помогнали в трудни моменти. Трябва да бъдете благодарни за всичко, което ви се дава в живота.
 
През април може да се наложи да подновите стари връзки и познанства или да се върнете към незавършени проекти. Увеличаващите се с всеки ден сили и вдъхновение, ще ви помогнат да реализирате всичките си идеи. Връзките с нови и стари приятели, ще станат по-стабилни. В работата, нещата ще вървят по план. Този месец няма да имате проблеми с финансите, ще имате достатъчно възможности за печалба. През този период, най-интересни за вас ще бъдат събитията, които се случват в живота на вашите деца, както и укрепването на връзката и постигането на още по-голямо разбиране с любимия човек.
 
Любов и семейство
 
През пролетта определено няма да страдате от липса на внимание. Необвързаните представители на знака, лесно ще намерят нова любов и ще започнат романтична връзка, която ще продължи дълги години. Само вашето лекомислено поведение, няма да се харесва на партньора и постоянно ще получавате упреци и оплаквания поради ревност. Бъдете готови да се защитавате и не давайте повод за нови скандали.
 
Семейните ще бъдат заети с домакински дела. Често ще посещавате семейни събития и събирания с приятели. Не забравяйте да обръщате нужното внимание на вашият съпруг/а. Отношенията могат да бъдат разклатени, поради студенина и безразличие от ваша страна. Ако често пропадате с приятели или излизате някъде сами, тогава няма да избегнете сериозен скандал, който би могъл да доведе до развод. Развличайте се заедно и се наслаждавайте на почивка със семейството.
 
Кариера и финанси
 
Настъпва благоприятен период за творческите личности. Сега е моментът да покажете на света своя талант, който ще бъде оценен. Ще получите също и добра финансова подкрепа. В суматохата от благоприятни събития, не пропускайте шанса да се запознаете с влиятелни хора, които ще ви помогнат в бъдеще. Бъдете по-общителни, осъществявайте контакти с правилните хора. Може да възникнат трудности при тези, които заемат ръководни постове. Ако колектива работи зле, трябва да вземете мерки за сплотяване на екипа
 
Във финансово отношение, ще имате късмет. Някой може да ви върне голям дълг, за който отдавна са забравили. Има вероятност също да получите наследство или да спечелите голяма сума, без да полагате никакви усилия. Не забравяйте, че лесните пари трябва да се харчат също лесно. Това не означава, да ги изпиете в първия бар. Опитайте се бързо да ги инвестирате в нещо интересно или необичайно. Сега обстоятелствата са на ваша страна и обещават успех, във всяко начинание.
 
Здраве
 
Пролетният месец, няма да ви притеснява със сериозни заболявания. Вашето здраве, както и настроение ще бъдат отлични. Единственото, което може да предизвика проблем, ще са вредните привички. Помислете за разрушителните си навици, може би сега е моментът да ги изоставите.
 
За да се чувствате по-бодри, започнете да правите упражнения сутрин. В този период, трябва да избягвате всякакви хирургични интервенции, тъй като има голяма вероятност от лош резултат или усложнения. Разсрочете всички важни операции за по нататък. Междувременно следвайте правилно хранене и водете здравословен начин на живот.

РИБИ


През април представителите на зодия Риби, трябва да станат по-сериозни и да оставят безсмислените занимания. Сега е момент за активна работа. Насочете енергията си в правилната посока. Месецът, ще ви донесе много вълнуващи събития и запознанства.
 
По отношение на партньорството, може да преминете през кризисно време. Вашата неувереност, ще е временна. Точно както липсата на енергия. Засега най-добрата позиция за вас е, да не доказвате, че ще се справите с нещо по-добре от другите и разумно да харчите енергията си. Опитайте се, да следвате нормален ежедневен ритъм. Не се разпилявайте. В крайна сметка ви очакват доста задължения, както на работното място, така и у дома.
 
Този месец много от вас, ще се опитат да възстановят приятелството с хора от миналото, с които сте били много близки. В някои случаи опитите ще бъдат успешни, но ще има и много разочарования. В същото време приятелите ще са тези, които ще ви помогнат да решите някои проблеми, като ви дадат навреме правилна информация или полезни контакти.
 
Любов и семейство
 
В любовната сфера, настъпва не много позитивен период. Очакват ви кавги и спорове с любимия човек, които ще бъдат много трудни за решаване. Семейните ще се изправят пред криза, която ще изисква много време и усилия. Постоянно ще трябва да доказвате чувствата си. Правилно разпределете приоритетите си и винаги избирайте любовта.
 
Ако възникне избор между приятелите и любимия човек, тогава не се колебайте в избора на последния. Възможно е да обидите силно някого, за което ще трябва да се извинявате дълго и ще се чувствате виновни. Много от обкръжаващите, ще отбележат вашата грубост и безразличие. Ако това не е така, тогава непременно покажете, че сте различен човек, променете мнението за себе си. Може да се наложи да работите върху собствения си характер, за да избегнете последващи конфликти.
 
Кариера и финанси
 
Вероятно през април някой влиятелен човек, ще иска да ви помогне. Вашата срамежливост, не трябва да пречи за постигането на целите и осъществяването на контакти. Ще трябва да се поучите от чуждия опит и да научите нови неща. Очаква ви успех във всякакви начинания, стига да не бъдете мързеливи. Просто трябва да смените обстановката за известно време, така че, след това да се върнете на работа със свежа глава. Ако се откажете от предложената отпуска, значително ще намалите трудоспособността си. Шефовете със сигурност ще забележат това и ще бъдат недоволни от представянето ви.
 
Тези които имат собствен бизнес, трябва да хванат бика за рогата и да започнат усилена борба срещу конкуренцията. Наберете силни работници, които умело могат да ви помогнат да изпреварите конкурентите и да развиете вашия бизнес. Възможни са затруднения с изплащането на заплати, опитайте се да не допускате това, в противен случай ще загубите ценен персонал. Вашето финансово положение, ще бъде стабилно. Няма да се наложи да заемате пари или да се лишавате от нещо.
 
Здраве
 
Възможни са проблеми със стомашно-чревния тракт. Може да ви мъчи гастрит, постоянно гадене, киселини. Всичко това, ще се дължи на лошо хранене и нездравословен начин на живот. Ако е възможно, отидете в санаториум и укрепете здравето си. Може също да посетите диетолог и да си съставете диета. Щом започнете да се храните правилно, ще се почувствате добре. За да предотвратите за в бъдеще подобни проблеми, водете здравословен начин на живот и изхвърлете всички вредни навици.
 
В средата на месеца има висок риск от алергии. Препоръчително е да не експериментирате с нова козметика и парфюми. При алергични реакции вземете антихистамини средства или се консултирайте с лекар. Кожните заболявания, могат да причинят физически и психически дискомфорт.

Източник: astrostar.eu
 
10:24 | 01 Април 2020 г.

Как да дезинфекцираме правилно смартфона си?

10:24 | 01 Април 2020 г.
Смартфоните, таблетите и мобилните телефони отдавна са станали неразделна част от нашия живот. Ние не се разделяме с тях по време на рабо...
14:34 | 31 Март 2020 г.

Кои зодии съжителстват перфектно по време на каран...

14:34 | 31 Март 2020 г.
Знаците на зоадиака са интересна тема в ежедневието ни. В допълнение към личните особености на всеки човек, звездите могат да влияят на с...
13:51 | 31 Март 2020 г.

Как зодиите борят скуката?

13:51 | 31 Март 2020 г.
Продължителното оставане вкъщи по време на пандемия е предизвикателство за всеки от нас. Представителите на някои зодии обаче борят по-ле...
16:16 | 30 Март 2020 г.

Фетишистки сексшоп дарява престилките си на британ...

16:16 | 30 Март 2020 г.
Британски онлайн сексшоп за продажба на фетишистки стоки, свързани с лекарски фантазии, е дарил наличните си престилки на медицинския еки...
21:41 | 28 Март 2020 г.

Докато хората са вкъщи... животните свободно зажив...

21:41 | 28 Март 2020 г.
Откакто хората останаха по домовете си, се наблюдават много диви животни, които бродят из града, разказва „Пари Мач“. &nb...
15:03 | 28 Март 2020 г.

Койоти изскочиха по пустите улици на Сан Франциско

15:03 | 28 Март 2020 г.
Докато котките и кучетата на семействата се наслаждават на прекарването на дните със собствениците си, работещи от дома по време на спира...