Подводничарите знаят най-много за изолацията: Ето какво ни съветват

Ако някой знае какво е изолацията, това със сигурност са тези хора

подводница
Източник: pixabay.com

Ако някой знае какво е изолацията, това със сигурност са тези хора. Ето няколко съвета как да прекарате времето си в изолация по-бързо, съветва BuzzFeed.
 
Райън Рамзи прекара повече от 20 години в британския флот и е бил командир на ядрената подводница HMS Turbulent. Той подчертава важността на структурата в дневния график.
 
„Бързо си създайте рутинен дневен ред и се придържайте към него. Това означава, че ще си дадете време за почивка, за релаксиране и ясна времева рамка за фокусиране върху работата”, съветва Рамзи.
 
"На подводницата няма много място за движение, но за да бъдете психически готови за всички задачи, трябва да сте физически годни и следователно упражненията са много важни", каза Рамзи.
 
Ричард Каванаан е бил оператор на радар на подводница 12 години и твърди, че здравословното хранене е от съществено значение, а не само за физическото здраве.
 
Ако ядете нездравословни храни, вашият серотонин ще спадне и може да изпаднете в депресия, обясни той.
 
С него се съгласява Том Херман, който е бил във ВМС 40 години и е командвал две подводници.
 
Много е полезно да определите точното време за хранене. Можете да следите времето по ежедневните си ангажименти. Поради липса на движение апетитът може да бъде намален, така че спазването на графика на хранене е много важно, добави той.
 
 
Рон Гордън, който е служил в подводниците от 1964 до 1998 г., подчертава важността на забавлението.
 
"Мнозина имаха различни хобита. Решаваха пъзели, правеха примамки за риби, някои дори плетяха. В морето е най-важно да поддържате мозъка активен и можете да го правите с различни занимавки".
 
По време на изолация е от голямо значение поддържането на връзка със семейството и приятелите. Шегите също са от съществено значение според подводничарите.
 
"Знаехме как да се смеем един на друг до сълзи. В моменти, когато стресът е голям, е много важно да се усмихвате за своя сметка. Това ще улесни забравянето на тревогите за дреболиите", казва Кавано.
 
Единственото място в подводницата, където можете да сте сами, е вашата кабина
 
"Отделете време за себе си като се отдалечите от другите и след това правете каквото ви дойде наум", съветва Джон Бейли, който служи на подводница.
 
21:41 | 28 Март 2020 г.

Докато хората са вкъщи... животните свободно зажив...

21:41 | 28 Март 2020 г.
Откакто хората останаха по домовете си, се наблюдават много диви животни, които бродят из града, разказва „Пари Мач“. &nb...
15:03 | 28 Март 2020 г.

Койоти изскочиха по пустите улици на Сан Франциско

15:03 | 28 Март 2020 г.
Докато котките и кучетата на семействата се наслаждават на прекарването на дните със собствениците си, работещи от дома по време на спира...
Хиляди християни се стекоха във Витлеем за Рождество Христово
9
14:32 | 27 Март 2020 г.

Християни по цял свят виждат в коронавируса пророч...

14:32 | 27 Март 2020 г.
В светлината на пандемията от коронавируса, набожните християни в социалните медии от цял свят виждат зловеща прилика между текущите съби...
14:20 | 27 Март 2020 г.

Тигърчето Ковид носи надежда на зоопарк в Мексико

14:20 | 27 Март 2020 г.
Изненадващата поява на бял свят на тигърчето Ковид донесе лъч надежда на частен зоопарк в Мексико в момент, когато страната се бори да ов...
13:42 | 27 Март 2020 г.

Откраднаха оръжието на Джеймс Бонд

13:42 | 27 Март 2020 г.
Пет пистолета, участвали във филми за Джеймс Бонд, бяха откраднати от собственика им в Лондон, съобщи британската полиция. Инцидентът...
13:00 | 27 Март 2020 г.

Да настръхнеш! Ето как изглежда брада и прическа п...

13:00 | 27 Март 2020 г.
В Канада бяха представени петимата финалисти от конкурса за заледени фризури и бради, които трябва да бъдат класирани от публиката в инте...