Какво говори формата на веждите за вашата личност?

Знаете ли, че дори от формата на веждите говорят за вашата личност?

Какво говори формата на веждите за вашата личност?
Източник: Facebook

Какво говори формата на веждите за вашата личност?

Разчитането на чертите на лицето се практикува от хиляди години, първото писмеnо доказателство за това писмена е намерено в Китай и датира от преди 2 000 години преди н.е.

Знаете ли, че дори от формата на веждите говорят за вашата личност? Много експерти в тази ниша смятат, че можете да научите всичко, което трябва да знаете за един човек само като погледнете в тях.

Всяка част от лицето ни отразява възрастта ни, аспект от нашия живот, орган в тялото ни. Така например устните издават много за нашия темперамент, а за разчитането на линията на сърцето, издълбана на дланта ни има цяла наука.

Хората винаги са намирали начин да променят своите вежди, за да изглеждат по-привлекателни, но формата която избират говори много за тяхната персоналност. Проверете какво говорят веждите ви за вашата личност:

 

Извити вежи Вие сте перфекционист. Приятелите ви биха ви описали като човек, който държи на визията и има набито око за детайлите.

Естествено прави вежди Ако веждите ви растат в напълно права линия. Вие сте здраво стъпили на земята и на вас разчитат много хора. Приятели, семейство, работодатели и колеги - всички ви имат доверие и не се колебаят да се обърнат към вас, в случай, че имат нужда от помощ. Тази форма издава и талант да решавате логически задачи и в напрегнати ситуации да се обръщате към логиката, а не към емоциите. 

Вежди с извивка нагоре Тази извивка издава любовта ви към състезанията, в които разбирасе държите да излизате победител. Вие имате заложби на лидер и добър шеф. Тези вежди издават още непоклатимата ви етика и такт на работното място.

Вежди, извити надолуВие сте много чувствителни и обсебени от собствената си личност. Прекарвате повече време да се чудите какво хората си мислят за вас Това понякога може да бъде и хубаво качество, но ви създава и доста проблеми.

Вежди-дъгаВие сте балансирана личност. Действате разумно, но не криете чувствата си прекалено. Обичате приятелите си, емоционални сте, но не допускате да ви проличи много често, защото логиката бързо ви връща на земята.

 

Етикети: очи , тест
16:31 | 18 Февруари 2020 г.

Кон летя в първа класа на самолет (ВИДЕО)

16:31 | 18 Февруари 2020 г.
Не всеки ден виждаш кон в самолет, камо ли в първа класа. Но конят Фред, с помощта на своята треньорка, се озовал точно там, съобщава WPI...
14:56 | 18 Февруари 2020 г.

Тест: Първото, което видиш, разкрива скрита черта ...

14:56 | 18 Февруари 2020 г.
Начинът, по който възприемаме света, се определя от нашата личност. Първото животно, което подсъзнателно видиш на снимката, може наистина...
11:21 | 18 Февруари 2020 г.

Защо някои жени преследват мъже, които не отвръщат...

11:21 | 18 Февруари 2020 г.
Да се влюбиш в някого и той да не отговори на чувствата ти, е една от болезнените страни на любовта. Може би на всяка жена се е случвало....
10:56 | 18 Февруари 2020 г.

Психолози: Секс роботите депресират

10:56 | 18 Февруари 2020 г.
Американски изследователи предупредиха, че секс-роботите с изкуствен интелект (AI) представлява нарастваща психологическа и морална запла...
09:54 | 18 Февруари 2020 г.

Зловещ кораб-призрак като от "Карибски пирати" изн...

09:54 | 18 Февруари 2020 г.
Призрачен кораб мистериозно изплува на скалист бряг в Ирландия като от класиката "Карибски пирати". Изоставен от екипажа си, ръ...
20:40 | 17 Февруари 2020 г.

Хотел предлага безплатна нощувка на дамите, които ...

20:40 | 17 Февруари 2020 г.
Исландският хотел "Ранга" ще осигури безплатна нощувка на всички дами, които предложат годеж на любимия на високосния ден 29 фе...