Плодов хороскоп! Виж какво казва за теб любимият ти плод!

Всеки избор, който правим, ни определя

Плодов хороскоп! Виж какво казва за теб любимият ти плод!
Източник: wonderhowto.com

Плодов хороскоп! Виж какво казва за теб любимият ти плод!

Още по темата

Личните избори често могат да ни кажат много за това какъв човек сме, защото всъщност всеки избор, който правим, малко или много ни определя.  

Вижте какво можете да научите за себе си според това кой плод предпочитате да похапвате:

Диня

Ти си една наистина оптимистична личност. Не обичаш да спориш и никога не се оплакваш. Често се опитваш да показваш на хората правилния път, но рядко успяваш.

Круша

Притежаваш ексцентричен характер. В повечето случаи се стараеш да спазваш дистанция от обикновените хора. Всичко, което правиш, е с вкус – дрехи, заобикаляща среда, книгите, които четеш. Обичаш да си сам, но когато трябва, не ти представлява проблем да си социален.

Сливи

Оплакваш се прекалено много и не понасяш критиката. Нямаш много приятели. Може би трябва малко да се отпуснеш и да спреш да приемаш всичко толкова насериозно.

Ананас

Обичаш красотата. Внимателно преценяш абсолютно всяка дума, която излиза от устата ти. Поради тази причина винаги знаеш какво да кажеш и хората те харесват. Не ти представлява трудност да манипулираш останалите.

Грозде

Умееш да пазиш тайни. В същото време обаче самият ти си толкова потаен, че хората често те поглеждат с недоверие. Трябва да се стараеш да си по-отворен, защото има опасност отношенията ти със семейство и приятели да се влошат. Винаги спазваш дадените обещания.

Кайсия

Ти си щедър човек. Другите може и да смятат, че си срамежлив и слабохарактерен, но са в огромна заблуда. Когато те атакуват, ответната ти реакция е безмилостна. Можеш да бъдеш най-страхотният приятел и най-лошият враг. По природа си артистичен.

Ябълка

Изключително си трудолюбив и малко старомоден. Шефовете те харесват, защото си способен да изпълниш всяка задача, която ти поставят. Личността ти е сантиментална и често си тъжен без видима причина.

Череши

Имаш добро сърце и винаги си готов да помогнеш на някой друг, дори и по този начин да вредиш на самия себе си. Обичаш да доставяш удоволствие. Никога не се увличаш по клюки, но обичаш да слушаш и да казваш вицове. Лесно е човек да те нарани и ако партньорът ти изневери, това може да те съсипе.

Праскова

Чувстваш се най-добре в компанията на приятелите си. Понякога за околните е трудно да преценят кога се шегуваш и кога говориш сериозно. Интелигентен човек си, но понякога препятствията ти идват в повече и избираш да си пасивен.

Малини

Ти си абсолютния егоцентрик и живееш, отдаден единствено на собствените удоволствия. Никога не правиш нещо добро в полза на някой друг, подтикнат от естествен вътрешен импулс. Все пак трябва да се признае, че си изключително отговорна личност.

Банани

Притежаваш меко и добро сърце, въпреки че много хора те считат за арогантен и горд. Истината е, че си сантиментален и лесно раним. По природа си мечтател, въпреки че повечето ти мечти не са се осъществявали. Падаш си мързелив и лесно се влияеш от другите.

Ягоди

Винаги си усмихнат, гостоприемен си и знаеш как да се оправяш с хората. Обичаш красивите вещи, елегантен си, не познаваш завистта и е изключително трудно човек да те разгневи. В същото време обаче си много ревнив, когато си във връзка.

Лимон

Преминал си през множество трудности и страдания в живота си. Именно поради тази причина имаш огромен опит и познанията да се бориш успешно буквално с всичко, което се изпречи на пътя ти.

Грейпфрут

Ти си човек, който очаква само позитивни перспективи пред себе си. И никой не би могъл да те убеди в противното. Виждаш света като едно благоприятно място и би се борил с целия плам на сърцето си, за да си извоюваш щастлив живот.

Киви

Страдал си много. Развил си песимистично виждане за света и това ще ти попречи по пътя към щастието. Дори и да те застигне щастието, по всяка вероятност няма да успееш да го разпознаеш. Ще помислиш, че е поредната лъжа. Спри да бъдеш толкова негативен и погледни нещата от светлата им страна!

Етикети: плодове
Какво ни вещаят звездите през февруари - пълен хороскоп за всички зодии
09:22 | 20 Януари 2018 г.

Какво ни вещаят звездите през февруари - пълен хор...

09:22 | 20 Януари 2018 г.
Хороскопът за февруари 2018 г. ще бъде малко по-спокоен. Началото на новата година става остаряла тема. Така ще можете отново да се съсре...
10:27 | 17 Януари 2018 г.

Огромна акула отхапа част от гмуркач, а той си е о...

10:27 | 17 Януари 2018 г.
28-годишен гмуркач се срещна очи в очи със страховита голяма бяла акула, която го изненада в гръб на 5 м под водата и дори отхапа метър о...
Астрологът: Забравете секса, сделките, големите покупки, пътуванията и гнева
08:03 | 16 Януари 2018 г.

Астрологът: Забравете секса, сделките, големите по...

08:03 | 16 Януари 2018 г.
29-ти лунен ден започна в 07:12 ч. Един от най-тежкитe дни на месеца. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Да не с...
13:31 | 14 Януари 2018 г.

С ахкане и негодувание в София тръгва първият трам...

13:31 | 14 Януари 2018 г.
Преди 117 години - на 1 януари (стар стил) или 14 януари (нов стил) 1901 година, в София тръгва първият трамвай. Точно в 10.30 ч. мотриса...
15:40 | 13 Януари 2018 г.

20-годишен стана мултимилионер с един талон

15:40 | 13 Януари 2018 г.
Млад мъж от американския щат Флорида е притежателят на печелившия билет за джакпота от 451 милиона долара в лотарията "Мега милиони&...
Фидел Кастро
13:21 | 13 Януари 2018 г.

Рекорд! Кутия с пури на Фидел Кастро е продадена з...

13:21 | 13 Януари 2018 г.
Кутия с 24 пури на Фидел Кастро бе продадена за почти 27 000 долара на търг на компанията "Ар Ар окшънс". Дървената кутия ...

гледай на живо

21.01.2018
 • в момента
  Повторения
 • 06:30
  Кухнята на Звездев
 • 07:00
  Офанзива с Любо Огнянов
 • 09:00
  Пулс