10 идеи за най-кофти татус

Вижте кое постижение на бодиарта оглави антикласация за най-лоша рисунка на кожа за всички времена

Jon Bovi. Чували ли сте го? Не? И ние не сме, но пък знаем, че вече е увековечен. Поне за това говори татус на негов фен. Всъщност правилно предположихте, че не става въпрос за Jon Bovi, а за Bon Jovi. И в това няма грешка, а просто татуистът е сгрешил като е написал името му - иначе какво щеше да прави допълнението It's My Life, заглавието на хитовата песен на рокаджиите.

Правилно е казано, че преди да се татуира някой, много добре трябва да си помисли какво иска, защото рисунката остава за цял живот.

А провалите в този вид изкуство не са един и два. Дори има и класации на най-ужасните татуировки и те не са една и две. В тях има изобилие от примери в това бодиарт изкуство - от лоши проекти , ужасни татуисти и брутална граматика, та до небивали инфекции. Не са един или два случаите, в които желалите да се разкрасят в тату-салона, после попадат в клиника, а някои от тях до такава степен биват обезобразени, че стигат и до услугите на пластичните хирурзи. Списание Mirror дори даде първа награда на този случай и го титулoва "Най-лош татус на всички времена". "Призът" е абсолютно заслужен, защото на подобен стил биха завидeли всички експресионисти, а краснописът и правописът... ако целта е да бъде ужасен учителят ви по писане, очевидно е постигната. Дали цялата тази татуировка е една грешка, била тя на човека, който си я е поръчал, татуиста, или пък наистина нарочно е направена по този начин като на шега, тя завинаги ще си намери място във всеки списък за лош боди арт.

Всеки обича децата си. Поради тази причина не изглежда необичайно да си татуира техния образ. Но нека си дадем сметка какъв би бил крайният резултат. Пример като този доказва, че изборът на изображение може и да не е добър. В случая това бебе повече прилича на бившия съветски лидер Никита Хрушчов, отколкото на самото себе си. Представете си как, когато остареете то ще гледа своя образ на кожата ви. Дали пък няма да го травмирате, като го накарате да си помисли, че е било толкова грозно?

Това вече не се нуждае от коментар. Очевидно е, че човекът, който си го е татуирал, е почитател на едни по-особени игри за напреднали, за които повечето възрастни знаем от порно филмите. Той явно е наблегнал на по-практичната страна на нещата и е татуирал на гърба си "инструкции" за употребата на неговите задни части. Така, когато бъде съблечен, всеки ще може да "чете" "упътването". Но каквато и да е идеята на този татус, той пак би намерил място във всяка една класация за кофти работа.

Татуировките са вече нещо съвсем тривиално. Ако допреди години те изглеждаха като територия на моряци и военни, днес и политици, дори и нежната агентка на Avon, та била тя и детската учителка на вашия син, има на кожата си нещо нарисувано. Повечето хора подхождат внимателно към татусите и си ги правят на места, които лесно могат да бъдат скрити от дрехите, но други постъпват по съвсем различен начин. Те ги слагат на възможно най-видни места, като този човек например. Той си е нарисувал огромен паяк на лицето, очевидно така иска да провокира. В единия случай той търси отчаяно нужда от внимание и затова така се е окепазил, а във втория – иска да отблъсне всички. Има и трети вариант, да има арахнофобия (непоносимост към паяци) и да си е направил татуса с терапевтична цел, но едва ли.

Тук вината е изцяло на татуиста. Ако се беше научил да пише правилно, както и рисува, щеше всичко да е наред. Но този мъничък апостроф и тази буквичка s, поставени не на място правят нещата да изглеждат нелепи и смешни. Този човечец ще си остане с това посмешище за цял живот.

Да си боднеш един музикант на кожата винаги е било много желано от всеки тинейджър. Но когато не познаваш даден човек, не рискувай да си го татуираш. Това е Йън Уоткинс, бивш вокалист на несъществуващите вече  Lostprophets. Неотдавна той сам призна и беше осъден за насилие над деца. Колко жалко за онзи, който си го е татуирал на кожата, дълго ще трябва да обяснява защо я е направил, а онези които помнят случая с бившия фронтмен, ще започнат да го държат настрана, защото във всеки един от тях ще остане съмнението, че човек с подобна татуировка, вероятно както Йън, обича насилието над деца и това е причината той да си го нарисува.

"Какво по дяволите е това”. Тази асоциация би предизвикала тази татуировка у всеки, който я види. Ако целта е да сте забелязан, значи сте успели. Подобно грозилище обаче няма никъде. Това е нещо средно между нарязана наполовина кървавица и извънземното E.T. С други думи казано – нещо като нищо. Внимавайте, резултат като този гарантирано би ви вкарал в класацията с несполучливите татуси.

Най-лош вариант за татус е да си сложите име на гадже. Животът си върви, хората се влюбват и разделят, а няма нищо по-лошо от това да си харесаш след раздялата с Ани, чието име си татуирал на китката си, Мария от съседния блок... Но как да й обясниш защо на кожата ти пише, че вечно ще обичаш Ани? Какъв е изходът – ако може името Ани да се замаскира с друг татус, или пак да си потърсиш ново гадже, но да го избираш по име, за да не ти се налага пак да се дупчиш. Абсурдно, нали?! А ако пък си мислите, че подобно нещо може да бъде скрито и да остане незабелязано, заблуждавате се. Ако новата ви го види - бъдете сигурен, че ако в ръката й попадне тежка ваза, няма да се поколебае да я метне по вас. 

А това наистина е лош татус. Откъдето и да го погледнеш. Не правете тази грешка да си рисувате подобен сюжет. Двойно-по лошо ще е, ако това трябва да е портрет на бившата ви. Така, когато един ден сте разделени, за вас ще си остане грозната картина на кожата ви и ще сте обект на насмешливи погледи и подигравки, и второ – ще ви хване още по-голям бяс на самия вас, че първо сте бил с такава грозотия, и въпреки всичко сте си я татуирали, а сега и вечно ще трябва да търпите подигравки заради нея.

Това винаги е било забавно, но не е добра идея за татус. Присъствието в антикласация с такава рисунка ви е гарантирано.

16:39 | 20 Август 2019 г.

Instagram акаунтът на котката на Лагерфелд стана о...

16:39 | 20 Август 2019 г.
Разрази се истинска съдебна битка за контрола над Instagram акаунта на котката на покойния Карл Лагерфелд – Шупет, съобщава "К...
Мелания Тръмп напусна дъждовна Япония в слънчеви цветове
1
16:09 | 20 Август 2019 г.

Доналд Тръмп стана дядо за 10-и път (Снимка)

16:09 | 20 Август 2019 г.
Американският президент Доналд Тръмп стана дядо за 10-и път. Съпругата на сина му Ерик – Лара, роди момиченце. Бебето е кръстено Ка...
15:19 | 20 Август 2019 г.

Първата изява на Свет Радославов в България тази г...

15:19 | 20 Август 2019 г.
Светлин Радославов - Свет е определян от медиите като музикална и интернет сензация. И ако често подобен род суперлативи са изкуствени и ...
13:47 | 20 Август 2019 г.

Баскетболен потник на Барак Обама беше продаден за...

13:47 | 20 Август 2019 г.
Баскетболен потник, използван от Барак Обама в гимназията, беше продаден за 120 000 долара. Потникът с номер 23 е носен от президента...
13:13 | 20 Август 2019 г.

Хавиер Бардем пред ООН: Спасете океаните (Видео)

13:13 | 20 Август 2019 г.
Испанският актьор Хавиер Бардем призова световните лидери да подкрепят договор за защита на моретата и океаните. Носителят на Оскар, ...
Пластмасата се превръща в \
12:29 | 20 Август 2019 г.

Пластмасата се превръща в "камъче" на плажа, няма ...

12:29 | 20 Август 2019 г.
Някои пластмасовите отпадъци могат да стоят незабелязани по плажовете в цял свят, защото приличат на "скали и камъчета", съобщи...