Какъв е характерът на жената, ако съдим по формата на гърдите ѝ

За никого не е тайна, че човешкото тяло може много да разказва за характера на дадена личност

Какъв е характерът на жената, ако съдим по формата на гърдите ѝ
Източник: Фейсбук

Какъв е характерът на жената, ако съдим по формата на гърдите ѝ

За никого не е тайна, че човешкото тяло може много да разказва за характера на дадена личност. Италианският психиатър Чезаре Ломброзо, например, създава знаменитата си теория, че по характерни черти от лицето може да се определи дали един човек е способен да извърши престъпления.

Експертите също така твърдят, че за вътрешния свят на жената може да се съди по формата на гърдите й. Разгледайте внимателно картинката с една дузина различни по форма женски бюстове. А след това прочетете характеристиката на всеки един от тях.№ 1 — интелектуална жена

Тя с радост винаги е готова да приема всяко предизвикателство само и само да докаже своя интелект. Изключително ценни за нея са спокойствието и комфорта. В очите на другите тя изглежда силна и решителна жена. Често крие истинските си чувства и обича да се наслаждава на самотата си.

№ 2 — роден лидер

Никой никога не я е чул да моли за помощ. Свикнала е сама да прави всичко. Всички нейни близки и познати се вслушват в мнението й и знаят, че в труден момент могат да разчитат на подкрепата й. Тя е успешна жена и роден лидер. Създава впечатление, че е малко хладна в личния си живот, но това е заради вродената ѝ деликатност.

Виж какво бельо носи, за да разбереш каква е в леглото! (СНИМКИ)

№ 3 — мис Оригиналност

Тя е съвременна силна жена, която не се бои от никакви проблеми. Доста импулсивна е и затова всеки нов ден се превръща за нея в истинско приключение. Нейното поведение може да шокира околните, но всъщност при избора на решенията тя се осланя винаги на собствената си ценностна система.

№ 4 — вечна оптимистка и мечтателка

Във всяка, дори в най-безнадеждната ситуация, тя вижда светли страни. Винаги е заредена с оптимизъм, а усмивката никога не слиза от устните ѝ. Тя лесно се забърква в конфликти и лесно се запознава с нови хора. Има прекрасно развита фантазия и не се бои да преследва мечтата си. Приятелите ѝ я смятат за душа на компанията, но малцина знаят, че дълбоко в душата си тя е лесно ранима и стеснителна.

№ 5 — храбра амазонка

Колкото и да са сериозни преградите по жизнения ѝ път, тя винаги е пълна с решимост каквото и да става да ги преодолее. Прелива от ентусиазъм, а с примера си вдъхновява на смели постъпки множество хора. В същото време не може да търпи, когато някои ѝ пречи. Дори и да не е права, не може веднага да признае грешката си.

№ 6 — истинска загадка

Тя е чувствителна и грижовна. Прекрасен слушател и приятелите ѝ имат възможност да споделят с нея най-съкровените си тайни. Може да ѝ се оказва доверие, но за околните тя си остава загадка. Тя не обича да посвещава другите в подробностите от живота си. Именно заради това я смятат за тайнствена и загадъчна.

№ 7 — сериозна и мъдра

Винаги се стреми да преумножи знанията си и да акумулира опит. Жилището ѝ е като библиотека, а околните я уважават за огромната ерудиция и я търсят за полезен съвет. Някои я имат за скучна, но това впечатление е лъжливо. Тя не обича да пилее силите си за дребни неща и може да се разкрие изцяло само в компанията на близките си приятели.

Вижте още любопитни новини и лайфстайл 

№ 8 — единственна и неповторима

Душата ѝ иска оригиналност и самоизразяване. Тя е невероятно творческа личност и винаги се стреми към нещо ново. Тя е пълна с идеи и планове, но нерядко ги захвърля нереализирани и се поддава на пристъпи на апатия и меланхолия. Нейните приятели обаче я обичат такава каквато е и високо ценят индивидуалността ѝ.

№ 9 — въплъщение на хармонията

Тя е балансирана личност и винаги се стреми към хармония. Всячески избягва конфликтите и се стреми да заглади острите ъгли. Рядко огласява гледната си точка и предпочита да подкрепя мнението на болшинството. Независимо от това, че външно изглежда срамежлива, тя ясно знае какво иска да постигне и уверено върви към поставената цел. Нейният ум винаги сдържа емоциите, а това ѝ позволява да направи правилния избор в труден момент.

№ 10 — душа на компанията

Нейната ярка харизма привлича множество хора. Тя е ярка и неординарна личност, но лесно се сближава и нейните приятели искрено ѝ се възхищават. Носи много емоции и силни моменти в живота на близките си.

11 — вулкан от енергия

Винаги се намира в епицентъра на вниманието и знае как да се възползва от това. Има много силна харизма и оказва огромно влияние върху хората.  В същото време ненавижда шаблонното мислене и предпочита да не се свързва с хора, за които практичността е на първо място.

№ 12 — опорна точка

Тя е изключително отговорна и на нея винаги може да се разчита във всякакви ситуации. Колегите ѝ възлагат големи надежди и не се притесняват да ѝ поверят най-отговорни задачи. Те са уверени, че тя ще изпълни всичко, така както е било замислено. В личния си живот тя е опора на цялото семейство.

Какви са резултатите? Съвпадна ли вашия характер с някое от описанията. Ако е така сподели с приятелките си това занимателно четиво. Ако пък има разминавания не си струва винаги да се приема толкова сериозно всеки тест. Дори хиромантията не е призната за официална наука, какво да говорим тогава за определянето на характера по формата на гърдите...

Етикети: жени , гърди
Погледнете навън! Изгря ягодова Луна
21:09 | 17 Юни 2019 г.

Погледнете навън! Изгря ягодова Луна

21:09 | 17 Юни 2019 г.
Днес любителите на небесните гледки могат да се любуват на т.нар. "ягодова“ Луна. Сама по себе си ягодовата луна не е рядк...
13:48 | 17 Юни 2019 г.

Попарата е сред най-екзотичните закуски в света сп...

13:48 | 17 Юни 2019 г.
В статия за кулинария Каси Барбър я слага в компанията на тунизийската супа от леблебия, украинските сирники, японския омлет тамагояки&nb...
Барак и Мишел Обама откриха галерия с официални техни портрети във Вашингтон
9
11:42 | 17 Юни 2019 г.

Семейство Обама е на почивка във Франция с двете с...

11:42 | 17 Юни 2019 г.
Мишел и Барак Обама, заедно с двете си дъщери – Саша и Малия, прекарват чудесна семейна ваканция в Авиньон, Франция, пише в. "...
11:07 | 17 Юни 2019 г.

Откриха следи от динозаври на 100 милиона години

11:07 | 17 Юни 2019 г.
Съвместна американско-китайска изследователска група обяви, че е открила четири вкаменелости от динозаври в източната китайска провинция ...
Каква титла ще носи детето на принц Хари и Меган
10:17 | 17 Юни 2019 г.

"Никой не се жени за актриса" казал дядото на прин...

10:17 | 17 Юни 2019 г.
Съпругът на кралица Елизабет Втора, 98-годишният принц Филип, казал на принц Хари преди сватбата му с Мегън Маркъл, че "никой не се ...
В Америка разрешиха консумация на синтетично месо
10:42 | 16 Юни 2019 г.

Пържолата и хамбургерите са като марихуана за мозъ...

10:42 | 16 Юни 2019 г.
Група изследователи от Австралийския национален университет установиха, че яденето на бърза храна допринася за преждевременното стареене ...