КРЪВОСМЕШЕНИЕТО МЕЖДУ ДЖОН СНОУ И ЛЕЛЯ МУ ДЕНЕРИС - погнуса, угризение, удоволствие (ВИДЕО)

На Емилия Кларк й се догадило, когато разбрала за секса с "племенника" си

КРЪВОСМЕШЕНИЕТО МЕЖДУ ДЖОН СНОУ И ЛЕЛЯ МУ ДЕНЕРИС - погнуса, угризение, удоволствие (ВИДЕО)
Източник: НВО

КРЪВОСМЕШЕНИЕТО МЕЖДУ ДЖОН СНОУ И ЛЕЛЯ МУ ДЕНЕРИС - погнуса, угризение, удоволствие (ВИДЕО)

 
 
 
Всички считаха това за шантаво, включително и актьорите - става дума за горещата секс сцена между Джон Сноу и Денерис в последния епизод от 7-я сезон на Игра на тронове. 
Очакваше се тя да шокира, но едва ли всички са били подготвени за смесицата от удоволствие и погнуса, докато гледаха любовните кадри между двамата кръвни роднини.
Тя бе очаквана, и все пак никой сякаш не вярваше, че това се случва. Тази сцена бе класика за Игра на тронове - кръвосмешението е нещо обичайно в сериала. 
В случая обаче има една съществена разлика: двамата герои си нямат понятие, че са роднини. Въпреки тази обезпокоителна подробност, любовта им бе посрещната добре от публиката.
Кит Харингтън (Джон Сноу) и Емилия Кларк (Денерис) признаха след финалния епизод, че са изпитали угризения и доста особени чувства при филмирането на този епизод. Емилия Кларк сподели, че й "се догадило", когато разбрала какво трябва да снима.
За разлика от актьорите, героите им Джон и Денерис обаче си нямат и понятие, че са роднини. Денерис е малката сестра на Регер, бащата на Джон. И макар да е по-млада от него, тя му се пада леля.
"Сцената беше странна, но тя бе неизбежна", коментира Кит Харингтън. "И двамата знаят, че това ще им донесе проблеми".
Харингтън и Кларк са сред главните герои в сериала още от началото, но едва миналата година те снимаха съвместна сцена. "И двамата си казахме: "Ааа, какво правиш ти на моята снимачна площадка?", сподели Емилия Кларк. "Бяхме доста възбудени", добави Кит Харингтън. "Обикновено когато започнеш да снимаш филм и се срещнеш с колега за пръв път, с времето двамата развивате особена екранна връзка.
А тук се случи да познаваш някого от 7 години, да си гледал неговия герой на екрана през цялото това време. И затова като актьор е уникално изживяването да се съберем със съзнанието, че светът ни гледа. И аз предсказах, че двамата ще се срещнат този сезон, макар и не толкова бързо. Доколкото Джон знае, той просто трябва да срещне тази кралица, за която е слушал, и да опита да преговаря с нея - той среща кралица, а не Денерис. Което допринася за изненадата".
 

 

Идеално време за полет
13:04 | 18 Юли 2018 г.

Какво трябва да знаят болните от сърце преди да се...

13:04 | 18 Юли 2018 г.
Във „Всеки следобед” днес очаквайте: 1. Кои са новостите при мезотерапията за лице? Защо все по-често се разчита на преве...
Флойд Мейуедър
08:20 | 18 Юли 2018 г.

Флойд Мейуедър и Джордж Клуни оглавиха класацията ...

08:20 | 18 Юли 2018 г.
Списание "Форбс" публикува годишната си класация за най-високоплатени знаменитости. Първото място е за боксьора Флойд Мейуедър,...
13:23 | 17 Юли 2018 г.

В сезона на бързите свалки - каква е тайната на до...

13:23 | 17 Юли 2018 г.
Във „Всеки следобед” днес очаквайте: 1. В сезона на мимолетните любовни авантюри и бързите свалки – каква е тайната...
12:07 | 17 Юли 2018 г.

Луд майтап! Ето как се гаврят с новите футболисти ...

12:07 | 17 Юли 2018 г.
Летният футболен трансферен сезон е в разгара си, но покрай умопомрачителните суми и лъскавите официални представяния често се забравя не...
11:31 | 17 Юли 2018 г.

Путин и Тръмп си премериха и колите - ето какви чу...

11:31 | 17 Юли 2018 г.
Срещата между президентите на САЩ и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин в Хелзинки бе пряк двубой за надмощие между двете големи момчета ...
10:23 | 17 Юли 2018 г.

Анджелина Джоли на гости на семейство бежанци с тр...

10:23 | 17 Юли 2018 г.
Анджелина Джоли за пореден път прояви съпричастност към бедните и онеправданите. Тя се се срещна със сирийско семейство бежанци, които по...

гледай на живо

18.07.2018
 • в момента
  Новини
 • 13:15
  Парламентът на живо
 • 13:45
  Телемаркет
 • 14:00
  Новини