Тест: Вижте какви тайни крие формата на ноктите ви

Погледнете към пръстите на ръцете си, за да научите неподозирани неща за характера си

За жени: Вижте какви тайни крие формата на ноктите ви
Източник: google

За жени: Вижте какви тайни крие формата на ноктите ви

Още по темата
Този кратък тест за дами ще ви помогне да разберете някои (неподозирани?) отличителни черти на характера си само по формата на ноктите на ръцете ви. Не вярвате, че това е възможно? 
 
Е, обикновено в началото почти всички се съмняват в достоверността на този тест, но след това се убеждават, че все пак има нещо...
 
Убедете се и вие! Достатъчно е да се вгледате във формата на ноктите на ръцете си, групирани в 5 основни вида: правоъгълни (№1), трапецовидни (№2), квадратни (№3), кръгли (№4) или ветрилообразни (№5).  
 
А сега проверете какво означава съответната форма.
 
 
ПРАВОЪГЪЛНИ
 
По природа сте оптимистични и практически никога не губите жизнеността си. Запазвате изумителната способност да се радвате като деца, да се удивлявате и да получавате удоволствие.
 
Умеете да си правите правилни изводи и да извличате полза от всичко, което се случва с вас. 
 
Ако си поставите някаква цел, обикновено я достигате, като неблагоприятните обстоятелства могат най-много да ви забавят, но не и да ви спрат по пътя.
 
 
ТРАПЕЦОВИДНИ
 
Не сте свикнали да се съмнявате в собствените си сили и дори не допускате да се прокрадне даже и мисъл, че нещо може да не ви е в ред.
 
Изобщо не е необходимо да изследвате статии на тема "Как да обикна себе си и да си вдигна самочувствието", защото проблеми със самочувствието вие нямате. 
 
Вярно, високото ви самомнение понякога ви изиграва лоша шега, а категоричната ви позиция - "има само две гледни точки: неправилната и моята", съвсем не увеличава броя на феновете ви.
 
Вие повече от всеки друг се нуждаете от признанието на другите, затова реагирате бурно и рязко на всяка критика, особено насочената към външния ви вид.
 
 
КВАДРАТНИ
 
Дори ако на вид изглеждате като крехка, бледа и изнежена госпожичка, трябва да знаете, че дълбоко в душата си със сигурност ще намерите сили, за да се справите с всяка критична ситуация.
 
Вие сте здравомислещ човек, а на душевното ви равновесие и вътрешно спокойствие може само да се завижда. Едва ли някога ще седнета на дивана, замечтана за това "а как можеше да бъде, ако не беше"...
 
Истории в условно наклонение не са за вас, вие никога не съжалявате за нещата от миналото. Много високо цените собствената си независимост и внимателно и ревниво пазите своето лично пространство от любопитните погледи на околните.
 
 
КРЪГЛИ
 
Понякога сте прекалено замечтани и сантиментални. За жалост умението да се хвалите и да се самопредлагате не е сред силните ви страни, макар че доста често вие сте и по-компетентни, и по-дружелюбни и по-умни, отколкото ви се струва.
 
Нерядко ви гложди неосъзнато чувство за вина, вие твърде често се оглеждате към другите и осъзнавате, че живеете много по-добре от тях.
 
Едва ли може да ви нарекат безпристрастен критик, защото в своите оценки се ръководите не от обективните факти, а от своите лични пристрастия и антипатии.
 
Ако някой човек (особено мъж) ви харесва, вие сте способни да му простите много неща или просто да "не забележите" нещо, като гледате през пръсти на прегрешенията му.
 
 
ВЕТРИЛООБРАЗНИ
 
Ако формата на ноктите ви напомня отворено ветрило, чиято основа е далеч по-тясна от краищата му, то вие сте свръхчувствителни и раними. Деликатната ви душевност и изостреното чувство за справедливост не ви оставят да живеете на спокойствие.
 
Вие постоянно се замисляте и за собственото си предназначение на Земята: "Кой съм аз?", "Каква е мисията ми?", "Ще се справя ли с нея или напразно съм се появил под небето?"
 
Отговорите на тези философски въпроси ви интересуват също толкова, колкото и кариерата на съпруга ви, началото на поредната разпродажба в мола или тънкостите на паркирането в ограничено пространство.
 
А на вашето чувство за хумор, което често преминава директно в сарказъм, прескачайки иронията, може само да се завижда. Вярно, често нервничите, при това за дреболии.
 
 
Етикети: характер , нокти
Празничният прием при президента по случай 24 май
20:13 | 24 Май 2018 г.

Десислава Радева облече стилна червена рокля за пр...

20:13 | 24 Май 2018 г.
Стилна червена рокля облече съпругата на президента за приема днес за 24 май. Тя бе домакин на празничната вечеря, заедно със своя съпруг...
18:56 | 24 Май 2018 г.

Легендата Роналдиньо стяга сватба... с две жени

18:56 | 24 Май 2018 г.
Бразилската футболна звезда Роналдиньо се стяга за сватба през август. Това разкри журналистът от вестник "О Диа" и близък прия...
Принц Хари и Меган на градинско парти в Бъкингамския дворец (Снимки)
20:12 | 22 Май 2018 г.

Принц Хари и Меган на градинско парти в Бъкингамск...

20:12 | 22 Май 2018 г.
Принц Хари и неговата съпруга Меган направиха своята първа официална публична поява след сватбата им на градинско парти в Бъкингамск...
Хю Грант и приятелката му Ана Еберщайн най-накрая решиха да минат под венчилото
17:44 | 22 Май 2018 г.

Хю Грант и приятелката му Ана Еберщайн най-накрая ...

17:44 | 22 Май 2018 г.
Хю Грант и приятелката му Ана Еберщайн от шест години са заедно и сега решиха да си кажат "да". Ергенството за Хю Грант веч...
Какво ни вещаят звездите през месец юни - най-пълният хороскоп за всички зодиии
09:51 | 21 Май 2018 г.

Какво ни вещаят звездите през месец юни - най-пълн...

09:51 | 21 Май 2018 г.
Първият летен месец юни ни дава допълнителна доза стрес. Юни е предвестник на летните и ваканционни месеци, но обича да си играе с психик...
Празното място в Сейнт Джордж било за Даяна
11:45 | 20 Май 2018 г.

Празният стол в Сейнт Джордж бил за принцеса Даяна

11:45 | 20 Май 2018 г.
Принц Хари и принц Уилям отдадоха почит на своята майка - принцеса Даяна на Кралската сватба вчера. Бели рози, любимите цветя на Даян...

гледай на живо

25.05.2018
 • в момента
  Денят на живо
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Без монтаж
 • 10:00
  Спорт в обектива