Тест: Вижте какви тайни крие формата на ноктите ви

Погледнете към пръстите на ръцете си, за да научите неподозирани неща за характера си

За жени: Вижте какви тайни крие формата на ноктите ви
Източник: google

За жени: Вижте какви тайни крие формата на ноктите ви

Още по темата
Този кратък тест за дами ще ви помогне да разберете някои (неподозирани?) отличителни черти на характера си само по формата на ноктите на ръцете ви. Не вярвате, че това е възможно? 
 
Е, обикновено в началото почти всички се съмняват в достоверността на този тест, но след това се убеждават, че все пак има нещо...
 
Убедете се и вие! Достатъчно е да се вгледате във формата на ноктите на ръцете си, групирани в 5 основни вида: правоъгълни (№1), трапецовидни (№2), квадратни (№3), кръгли (№4) или ветрилообразни (№5).  
 
А сега проверете какво означава съответната форма.
 
 
ПРАВОЪГЪЛНИ
 
По природа сте оптимистични и практически никога не губите жизнеността си. Запазвате изумителната способност да се радвате като деца, да се удивлявате и да получавате удоволствие.
 
Умеете да си правите правилни изводи и да извличате полза от всичко, което се случва с вас. 
 
Ако си поставите някаква цел, обикновено я достигате, като неблагоприятните обстоятелства могат най-много да ви забавят, но не и да ви спрат по пътя.
 
 
ТРАПЕЦОВИДНИ
 
Не сте свикнали да се съмнявате в собствените си сили и дори не допускате да се прокрадне даже и мисъл, че нещо може да не ви е в ред.
 
Изобщо не е необходимо да изследвате статии на тема "Как да обикна себе си и да си вдигна самочувствието", защото проблеми със самочувствието вие нямате. 
 
Вярно, високото ви самомнение понякога ви изиграва лоша шега, а категоричната ви позиция - "има само две гледни точки: неправилната и моята", съвсем не увеличава броя на феновете ви.
 
Вие повече от всеки друг се нуждаете от признанието на другите, затова реагирате бурно и рязко на всяка критика, особено насочената към външния ви вид.
 
 
КВАДРАТНИ
 
Дори ако на вид изглеждате като крехка, бледа и изнежена госпожичка, трябва да знаете, че дълбоко в душата си със сигурност ще намерите сили, за да се справите с всяка критична ситуация.
 
Вие сте здравомислещ човек, а на душевното ви равновесие и вътрешно спокойствие може само да се завижда. Едва ли някога ще седнета на дивана, замечтана за това "а как можеше да бъде, ако не беше"...
 
Истории в условно наклонение не са за вас, вие никога не съжалявате за нещата от миналото. Много високо цените собствената си независимост и внимателно и ревниво пазите своето лично пространство от любопитните погледи на околните.
 
 
КРЪГЛИ
 
Понякога сте прекалено замечтани и сантиментални. За жалост умението да се хвалите и да се самопредлагате не е сред силните ви страни, макар че доста често вие сте и по-компетентни, и по-дружелюбни и по-умни, отколкото ви се струва.
 
Нерядко ви гложди неосъзнато чувство за вина, вие твърде често се оглеждате към другите и осъзнавате, че живеете много по-добре от тях.
 
Едва ли може да ви нарекат безпристрастен критик, защото в своите оценки се ръководите не от обективните факти, а от своите лични пристрастия и антипатии.
 
Ако някой човек (особено мъж) ви харесва, вие сте способни да му простите много неща или просто да "не забележите" нещо, като гледате през пръсти на прегрешенията му.
 
 
ВЕТРИЛООБРАЗНИ
 
Ако формата на ноктите ви напомня отворено ветрило, чиято основа е далеч по-тясна от краищата му, то вие сте свръхчувствителни и раними. Деликатната ви душевност и изостреното чувство за справедливост не ви оставят да живеете на спокойствие.
 
Вие постоянно се замисляте и за собственото си предназначение на Земята: "Кой съм аз?", "Каква е мисията ми?", "Ще се справя ли с нея или напразно съм се появил под небето?"
 
Отговорите на тези философски въпроси ви интересуват също толкова, колкото и кариерата на съпруга ви, началото на поредната разпродажба в мола или тънкостите на паркирането в ограничено пространство.
 
А на вашето чувство за хумор, което често преминава директно в сарказъм, прескачайки иронията, може само да се завижда. Вярно, често нервничите, при това за дреболии.
 
 
Етикети: характер , нокти
Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на 30 градуса
11:36 | 16 Декември 2017 г.

Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на 30...

11:36 | 16 Декември 2017 г.
Норвежкият котарак Зеро случайно попадна в пералнята на семейство от Осло и издържа на 40-минутно пране на вълнени дрехи при 30-градусова...
Ето безумеца, който кара моторетката си легнал! (ВИДЕО)
19:33 | 08 Декември 2017 г.

Вижте безумеца, който кара моторетката си легнал! ...

19:33 | 08 Декември 2017 г.
Шантав джигит без книжка и без номера изправи косите на пътуващите по натоварено шосе в бразилския щат Гояс близо до Анаполис, съобщи мес...
Защо Кейт Мидълтън и Мегън Маркъл се превърнаха в модни икони?
13:43 | 08 Декември 2017 г.

Защо Кейт Мидълтън и Мегън Маркъл се превърнаха в ...

13:43 | 08 Декември 2017 г.
Какви са стиловете на обличане на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, и могат ли да се мерят с модните икони на висшето общество – принце...
Какви проблеми крие пасивното поведение у децата
15:22 | 07 Декември 2017 г.

Какви проблеми крие пасивното поведение у децата

15:22 | 07 Декември 2017 г.
Днес във "Всеки следобед с Криси” очаквайте: Какви проблеми крие пасивното поведение у децата? Как да помогнем на детето д...
Изберете коледно дърво и разберете каква ще е за вас новата година
11:52 | 03 Декември 2017 г.

Изберете коледно дърво и разберете каква ще е за в...

11:52 | 03 Декември 2017 г.
Със сигурност вече чакате да завършите тази година и да започнете новата. В очакване на празниците и ново начало, направете това хуб...
Коледа идва! Накичете с имел, запазете любовта
11:15 | 03 Декември 2017 г.

Коледа идва! Накичете с имел, запазете любовта

11:15 | 03 Декември 2017 г.
От древни времена имелът е считан за вълшебно растение, обвито в тайнствени истории. Според поверията то дарява живот и плодородие, изпол...

гледай на живо

18.12.2017
 • в момента
  Интервю с Наделина Анева
 • 13:00
  Новини
 • 13:15
  Kалендар, хороскоп
 • 13:30
  „Холивуд” с Ивелина Кунчева