Една зодия ще има голям късмет през 2018 - вижте дали не е вашата!

Разберете как ще се завъртят небесните тела за вас през годината

Една зодия ще има голям късмет през 2018 - вижте дали не е вашата!
Източник: Фейсбук

Една зодия ще има голям късмет през 2018 - вижте дали не е вашата!

Какво вещае за всяка зодия новата 2018 г. - това разкрива астрологът Ива Иванова. И посочва кога е най-добре да се сключи брак през 2018 и в кой период това е абсолютно забранено.

През 2018 г. е абсолютно забранено сключването на брак между 6 октомври и 16 ноември, защото по това време Венера е ретроградна, а тя отговаря за тази дейност от човешкия живот, каза астрологът Ива Иванова.

"Иначе в началото на годината - от 20 януари до 10 февруари, е подходящо да се сключи брак, който се основава на силно приятелство и взаимно уважение. А браковете, които са по-скоро икономически съюз и се създават за взаимна изгода, ще се сключват през април.
 
От 20 май до 15 юни ще се сключват най-здравите бракове, като тези на нашите прабаби и прадядовци. 
След 10 септември пък ще бъдат такива съюзи, които са основани най-вече на страст и се отличават с диви сцени нса ревност, поради което най-често са нетрайни", поясни Ива Иванова.
 
Според нея според китайската религиозно-философска система през 2018 г. ще се раждат деца, които имат невероятни таланти и невероятни възможности за реализация в живота.

А ето и всяка зодия поотделно.

 

Козирог (22 декември - 20 януари)

За Козирозите 2018 г. ще бъде трудна, но с много възможности за добра реализация. За представителите на тази зодия предстои малко труден период, тъй като от Игнажден – 20 декември 2017 г., Сатурн се премести в Козирог и изисква ред и дисциплина.

На това ще се дължат затрудненията и неуютното усещане на козирозите, че нещо им пречи и ги ограничава – ограничение както за това какво правят и къде отиват, така и ограничение на фантазии и желания им.

Но това пък дава възможност за отговорно, законно и морално съобразно поведение – това, което ни прави човеци. В този смисъл периодът е труден. Но предвид това, че Козирозите могат да бъдат много дисциплинирани, когато виждат цел – а един Козирог винаги има цел, успяват да я постигат макар понякога и това да става бавно, трудно и мъчително.

Така че според мен за тях това ще бъде една трудна, но хубава година, пълна с възможности за добра реализация, ако съумеят да се съсредоточат върху изпълнението на желанията си.

По думите ѝ през 2018 г. Козирозите няма да имат периоди на самозаблуда, на терзания, на лъжи и измами. „Във втората половина на лятото може да се усещат уморени, изтощени и унили, заради което ще позабавят темпото и ще намалят скоростта и енергията, с които вършат ежедневните си задължения – било то работа, било то обучение.

Но това не е лошо, тъй като могат да използват този период за глътка въздух и за презареждане на батериите за по-нататък“, обясни Иванова.

 

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Началото на 2018 г. ще бъде период на любовни терзания за Водолеите. Те започват годината с възможност за любов от пръв поглед, но януари ще изтече и ще започнат да се интересуват я от нови технологии, я от нов метод за отглеждане на магданоз, я от нещо друго, тъй като от всички зодиакални знаци те са най-любопитните към новото и винаги им е необходимо разнообразие.

Но трябва да им отправя и едно предупреждение – трябва да се постараят да правят разлика между любов и приятелство, защото малко им се губи границата между двете“, каза още тя и уточни, че емоционалните сътресения за Водолеите ще бъдат в началото на годината. 

Първата половина на 2018 г. им е с внезапни, разтърсващи и даващи им нова информация за света и живота събития, след което господ ще ги остави малко да си починат, за да съберат сили за по-нататък.

В този период ще успеят да си уредят финансовата страна на живота, но трябва да бъдат по-внимателни с информацията, която получават. Водолеите като цяло мислят много бързо, което от една страна е много добре, но от друга обаче, ако в един определен момент не огледат всичките решения на даден въпрос, има възможност да се самоизлъжат. Така че трябва да мислят повече. Иначе имат предпоставки за добро професионално развитие“, обясни Иванова.

По думите ѝ за разлика от бурната пълна половина, втората половина на годината ще бъде сравнително спокойна за водолеите. „Към края на пролетта ще почувстват умора и липса на енергия и им препоръчвам да забавят темпото, за да съберат нови сили“, каза още тя.

 

Риби (20 февруари - 20 март)

През цялата 2018 г. рибите ще имат възможности за любовни преживявания с предпоставки за брак и деца. При Рибите през цялата година ще има възможности за любовни преживявания, които ще се отличават с разбиране и съпричастност, а това е изключително важно за тях.

Но трябва да имат предвид, че не е хубаво да започват връзки в месеца, в който са родени. За тях ще има предпоставки за брак и деца, както и за добро професионално развитие - дори и да решат да сменят работното си поприще“, каза още астрологът, като уточни, че това може да се случи през втората половина на годината. 

"Септември и октомври са месеците, през които трябва да положат повече усилия в това, с което искат да се занимават в бъдеще и да реализират всичко, което са си поставили като цел преди това.

Определено 2018 г. за тях ще е хубава, заради което през цялото време ще се чувстват добре и обичани и с възможност за реализация. И ако подхождат към всичко с любов мисля, че нещата ще им се получават чудесно.

Опасността, която от доста време ги грози и която ще продължи и през следващата година, е вътрешната им нужда да се самозаблуждават и да се отделят в един фантазен свят, защото много трудно могат да приемат това, което се случва наоколо.

Но ако се чувстват по-добре като Алиса в страната на чудесата, това няма да навреди чак толкова върху останалите им неща“, обясни Иванова.

 

Овен (21 март - 20 април)

През 2018 г. Овенът трябва да бъде внимателен в две сфери – парите и любовта. Овенът трябва да бъде внимателен през периода март-април, тъй като тогава Меркурий е ретрограден и се мотае върху Слънцето му, което означава, че каквато беля може да се направи – тя ще стане.

Но това не означава, че нещата са непоправими – дори и да сбърка нещо, то ще може да бъде поправено. В този период представителите на тази зодия трябва да бъдат внимателни най-вече в две сфери – в сферата на любовните отношения и в сферата на парите.

Има възможност през тези месеци да им бъде направено предложение за нова работа или за нови занимания, които обаче трябва да бъдат много добре преценени и обмислени, а Овните обикновено бързат.

Нужно е внимателно да помислят дали това, което им се предлага, е това, което искат, и това, с което смятат, че могат да се занимават“, каза ще Иванова и обясни, че Овните ще имат възможност да поправят грешките от пролетта през лятото.

"А що се отнася до любовта – трябва да имат малко повече търпение и да чакат тя да дойде при тях, а не да бързат, както обичат да правят. Годината на Овните като цяло е добра, с възможност за деца за тези, които искат, както и с възможности за получаване на нови знания.

А при отговорно отношение от тяхна страна, има възможност и за работа с чужди пари – това означава и стартиране на бизнес, и теглене на кредити за развиване на бизнес“, каза още астрологът.

 

Телец (21 април - 21 май)

За Tелците 2018 г. е годината, в която трябва да създават партньорски отношения – както в бизнеса, така и в семейството. По думите ѝ представителите на тази зодия ги очаква една сравнително стабилна година.

"Те като цяло са реалисти и дори и да има някакви не до там благоприятни ситуации, с реалистичното си мислене могат да вземат правилните решения. За тях това е годината, в която могат да създават партньорски отношения – както в бизнеса, така и в семейство.

С това, което ще направят в рамките на 2018 г., могат да доизкусурят онова, което вече имат като мечти или идеи, или това, което не е било достатъчно добро или развито в партньорските им отношения – да се поправи“, обясни тя.

Астрологът уточни, че в началото на пролетта на телците ще им се наложи да взимат важни решения, но е препоръчително при възможност да ги отложат за след рождения си ден, тъй като допреди това няма да имат пълната информация, за да направят правилната постъпка.

"В края на годината трябва да имат повишено внимание по отношение на договори, обещания и кратки пътувания. Като цяло това ще е времето, в което ще им бъдат предлагани лесни печалби, които след това ще се окажат измама.

А Телците са склонни заради материални придобивки понякога да се самозалъгват. В началото на годината за тях ще има две основни неща, за които трябва да мислят и да внимават – първо, ще имат склонност към зараза с вируси и грипни настинки от онези, които ни оставят за няколко дни на легло. И, второ, ще имат много работа в работата и неразбиране от страна на колеги и шефове“, каза Иванова.

 

Близнаци (22 май - 21 юни)

През 2018 г. за Близнаците приключва един доста дълъг труден период и през следващите 2 години ще получат своето възнаграждение за това. "Ако представителите на тази зодия са си направили изводите за това, което им се е случвало през последните две години и половина, ще продължават с бодра крачка напред.

Трябва да имат повишено внимание в периода от началото на април до средата на май – тогава хем ще имат нужда от много общуване, хем силно желание да обичат света и в частност един човек. Но трябва да имат предвид, че не винаги това, което виждат, отговаря на истината“, каза още тя.

По думите ѝ през 2018 г. близнаците ще имат възможности и за много нови познанства и срещи. „Съществува обаче опасност от всичката информация, която получават, да се забият в нереални области тип „позитивно мислене“, които вместо щастие, ще им донесат депресия и ще ги изхвърлят зад борда на ежедневието.

Много добри възможности има за онези Близнаци, които искат да правят кариера, поемайки повече отговорности, но трябва винаги да са наясно докъде им се простират възможностите.

В рамките на следващата година те трябва да помислят много хубаво и да си дадат ясен отговор на въпроса какво точно искат – директорска позиция, министерско кресло или професия, която ще им даде достатъчно време да се развиват интелектуално.

През 2018 г. Близнаците ще имат възможности за много пътувания, които обаче ще бъдат на малки разстояния и по-близки места, а само година по-късно - през 2019 г., ще ги очакват големите далечни пътешествия.

Финансовото им положение също няма да бъде лошо, като подреждането на финансите е най-добре да се случи в края на април и началото на май. През този период животът им ще им се струва изключително добър“, обясни Иванова и уточни, че най-важното за Близнаците е, че ако досега са били почтени и са живели съобразно законите и морала, през следващите две години ще получат своето възнаграждение за това.

 

Рак (22 юни - 23 юли)

Раците, които имат творчески дарби, ще просперират през 2018 г.  За Раците от следващата година започва един малко по-труден период, който ще продължи още година-две и в който ще трябва да доказват и пред обществото, и пред себе си нивото на почтеността си.

Това е време, в което не трябва заради ежедневни удобства да жертват принципи и да минават границите на човещината. И като се има предвид, че Раците като цяло са чувствителни, консервативни и силно привързани към традициите на народа, от който произлизат, смятам, че това няма да им бъде особено трудно“, обясни тя.

По думите ѝ през 2018 г. представителите на този зодиакален знак ще имат възможност за много добра реализация в сферата на творчеството – без значение дали става въпрос за плетене на дантели или писане на поезия.

Тези от тях, които имат творческа дарба, ще просперират. Като цяло в края на зимата ще ги очакват малко финансови затруднения, но ако имат правилното и моралното отношение, този период ще мине леко.

През лятото трябва да бъдат особено внимателни с харченето на пари, защото в края на пролетта ще имат повече доходи, които могат да ги излъжат да „отворят кесията“ и да се получи така, че през август-септември ще им се наложи да си броят стотинките.

Точно в началото на годината Раците ще имат възможности за много работа и повече професионално натоварване, но към средата на годината това ще им донесе признание за това, което са направили, и възможност за осигуряване на стабилност“, каза Иванова.

 

Лъв (24 юли - 23 август)

2018 г. е годината, в която Лъвовете ще има възможност да открият своя партньор, ако нямат такъв. 

"В началото на 2018 г. Лъвовете ще имат добър период, в който трябва да си направят сметка в сферата на финансите за цялата година. Ще мислят реалистично, защото след като са се показали като великолепни същества с великодушие и много подаръци по време на празниците, ще осъзнаят, че все пак парите имат крайни граници.

И това ще им помогне да си направят един добър бизнес план за това какво печелят, какво харчат и как трябва да се отнасят с тази не до там маловажна сфера в живота“, каза тя.
По думите ѝ в края на лятото и началото на есента Лъвовете ще бъдат застрашени от това да си създават сами проблеми.

"Трябва много да внимават с обещанията, които ще получават, уговорките, които ще имат, и договорите, които ще сключват. Очаква ги повече работа в рамките на май-август, което ще доведе до по-добро финансово положение.

Иначе през лятото ще имат възможности за повече контакти, а за тези, които нямат семейство, тогава ще бъде времето да си намерят партньори. А в края на годината има възможности и за деца за тези, които още нямат“, каза Иванова и уточни, че иначе всичко друго за лъвовете през годината ще бъде в рамките на нормалното.

 

Дева (24 август - 23 септември)

През 2018 г. Девите ще имат възможност да поставят основите на бъдещото си развитие в кариерата и в обществото.

"При Девите годината ще бъде сравнително спокойна, ако имат почтено поведение и почтени мисли. Не се очакват внезапни преживявания, удари и събития, както и любов от пръв поглед.

Нещата ще бъдат тихи и равни. Преди рождения им ден ще бъдат в добро материално положение. Пак горе-долу по това време - в края на лятото и в началото на есента, ще могат да разберат накъде да се насочат през следващите години“, каза още тя и уточни, че през 2018 г. представителите на този зодиакален знак няма да имат проблеми, свързани с професионалното им развитие, както и здравословни грижи. 

"Най-важното, което трябва да запомнят и да имат предвид оттук нататък, е, че това, което правят през 2018 и 2019 г., ще е нещото, което ще им позволи по-нататък да се развиват в кариерата си и в обществото.

Това, което правят сега, ще им помогне да бъдат оценени, защото в крайна сметка винаги всичко се вижда и нищо не остава скрито. В момента девите натрупват капитал, за да могат да продължат след 2020 г. в посоката, която са си избрали.

Като цяло тази зодия ще има много възможности за изграждане на бъдещото си развитие с действията, които предприема сега. Затова трябва много хубаво да мисли преди да действа“, каза Иванова.

 

Везни (23 септември - 23 октомври)

През 2018 г. Везните ще имат много добър финансов успех и ще се избавят от всякакви мисли за пари и тревоги за материалната страна на живота. 

"Везните са имали бурни преживявания през последните две години и оттук нататък ги очаква много добър финансов успех с много добри материални възможности. 2018 година е времето, в което ще могат да се избавят от каквито и да е мисли за пари и всякакви други тревоги във финансовата област.

Ако са успели в този период да направят възможната промяна в професионалното си развитие, тъй като им е било време за създаване на собствен бизнес, то сега вече могат да получат неговата реализация“, каза Иванова.

По думите ѝ от началото на зимата до края на годината Везните трябва да обръщат особено внимание на това с кого се срещат, какво им обещават, с кого общуват и дали приятелствата, които им се предлагат, са достатъчно истински и откровени, а не по интереси.

"Има вероятност за създаване на любовни отношения в края на годината, които не са искрени, а имат втори и трети план. А Везните обикновено избират да са там, където ги харесват, защото имат нужда от това.

И още нещо много важно – трябва да бъдат много внимателни с употребата на алкохол и опияняващи вещества, защото те са най-подложени на тези влияния.

В края на 2018 г. и в началото на 2019 г. ще успят да подредят информацията за всичко, което им се е случило, и вече да бъдат наясно кое е било хубаво, кое – лошо, и кое наистина има значение за техния живот“, каза още астрологът и уточни, че в началото на годината Везните ще имат повече работа и професионални ангажименти, но ще се справят благополучно с всичко.

 

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

През 2018 г. Скорпионите ще имат най-много късмет от всички зодии.  

"Ако има зодиакален знак, който ще има много късмет в рамките на 2018 г., то това е Скорпионът. Той обаче ще бъде изразен по един особен начин – с възможност за много промени в живота. Има една много хубава индийска притча, която казва, че дори и лошите неща, които ни се случват в живота, са, за да ни вкарат в рамките на правия път.

Животът дава много възможности и ако не ги реализираме по правилния начин - или ни ги отнема, или ни праща нещо друго, което ни изглежда по-лошо. Но всъщност се оказва, че не е било такова“, каза още тя и уточни, че по тази причина за Скорпионите 2018 г. ще бъде с безкрайно много възможности. 

"Ако представителите на този зодиакален знак имат финансови проблеми, то това е един от сигналите, че нещо, което правят, не е правилно. И в момента, в който се сдобият с правилното поведение, финансовото положение ще се оправи.

През първия месец на 2018 г. Скорпионите ще имат прилив на енергия, а от октомври животът им ще се подобри в абсолютно всякакъв план. В рамките на цялата година не ги очакват ужасни натоварвания или време, в което да няма какво да правят, няма да имат и периоди на мизерия.

Също така през всичките 365 дни ще имат възможност да си позволяват най-хубавите неща в материален аспект, което особено за жените Скорпиони е много важно. Краят на годината пък ще е времето за извършване на малки лудории, но мисля, че могат да си го позволят“, обясни Иванова.

 

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

През 2018 г. Стрелците ще имат възможност да научат много непознати досега неща и да започнат да се занимават с нещо ново. 

"За стрелците предстои една много интересна година, в която биха могли да разширят познанията си, да се запознаят с нови географски понятия, нови философии, нови религии, да допълнят познанията си и да открият какво не знаят в определени области, да започнат да се занимават с нещо ново в сферата на интелектуалните занимания.

Тази година те ще имат възможност да научат безкрайно много неща, да си „подредят етажерките“ и да си направят планове какво точно ще правят през 2019 и 2020 г.“, каза още тя и уточни, че това ще бъде един много, много добър период за Стрелците, които внезапно ще открият неща, които допреди това не са подозирали, че съществуват и които ще направят живота им интересен. 

"Началото на лятото ще бъде добър период във финансово отношение, по време на който няма да влизат в увреждащи душевността и материалното им положение ситуации. Към края има възможност обаче да се самозалъгват, да започнат да се харесват повече, което не е градивно поведение. Иначе за Стрелците през цялата 2018-та приятелите ще бъдат приятели, пътуванията ще бъдат пътувания, животът ще е живот – всичко ще бъде интересно и прекрасно“, обясни Иванова.

 

Етикети: хороскоп
Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии
10:22 | 21 Януари 2019 г.

Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии

10:22 | 21 Януари 2019 г.
Седмицата започва с пълнолуние и пълно лунно затъмнение в знак Лъв в 07:17ч. Лунното затъмнение повдига важни вътрешни проблеми...
Брад Пит и Чарлийз Терон крият тайна връзка
20:52 | 20 Януари 2019 г.

Брад Пит и Чарлийз Терон крият тайна връзка

20:52 | 20 Януари 2019 г.
Холивудският актьор Брад Пит се среща с актрисата Шарлиз Терон, пише британският вестник Sun. Според публикацията, връзката между дв...
10:56 | 20 Януари 2019 г.

Почина най-възрастният мъж в света

10:56 | 20 Януари 2019 г.
Най-възрастният мъж в света е починал на 20 януари. Това бе японецът Масазо Нонака. Той е починал на 113-годишна възраст в дома си на...
09:29 | 20 Януари 2019 г.

Очаква ни небесен спектакъл - пълно затъмнение на ...

09:29 | 20 Януари 2019 г.
Първото и единствено лунно затъмнение за тази година ще може да наблюдаваме в ранните часове на утрешния ден, на 21 януари. Небесният...
16:35 | 19 Януари 2019 г.

Избраха Дейвид Боуи за най-великия артист на 20-и ...

16:35 | 19 Януари 2019 г.
Дейвид Боуи беше обявен за „най-великия артист на 20 век“. Изборът направиха британските фенове, които гласуваха в анкетата н...
Астероид, по-голям от Хеопсовата пирамида, ще премине край Земята
18:03 | 18 Януари 2019 г.

Краят идва! Гигантски астероид се блъска в земята ...

18:03 | 18 Януари 2019 г.
Учени от Държавния университет в Санкт Петербург предупредиха, че съществува опасност откритият през 2004 година астероид Апофис да ...

гледай на живо

21.01.2019
 • в момента
  Социална мрежа
 • 17:00
  Новини
 • 17:15
  Патарински LIVE
 • 18:00
  НОВИНИ - Централна емисия