Кание Уест се обясни в любов на Тръмп в Овалния кабинет

Рапърът ставал като Супермен с шапката на президента

Източник: EPA/БГНЕС

Рапърът Кание Уест, който е женен за американската риалити звезда Ким Кардашиян, се обясни в любов на президента Доналд Тръмп пред цяла Америка на среща между двамата в Овалния кабинет. 
 
"Обичам този  човек тук", каза рапърът, след което подкрепи думите си с прегръдка за Тръмп. Той бе поканен в Овалния кабинет да обсъждат с президента реформа на затворите, но съпругът на Ким Кардашиян през цялото време се скъса да хвали президента, който за пръв път остана без думи. "Ето това си беше нещо", съвзе се накрая президентът, а репликата му предизвика бурен смях сред помощниците му и журналистите в кабинета.
 
 
"Дойде от душата, аз само го насочих", отвърна музикантът, след което добави в рапърски стил, че Тръмп "сигурно не е очаквал луд шибаняк като Кание Уест да го подкрепя".
 
Доналд Тръмп го изчетка, като подхвърли,  че Уест "би  могъл да бъде" бъдещ президент, но рапърът посочи, че не би искал да пречи на преизбирането на Тръмп през 2020, като заключи: "Само след него през 2024 г."
 
Оплюван за това, че носи една от червените шапки "Да направим Америка отново велика" от предизборната кампания на Тръмп, Кание Уест се появи с такава в Овалния кабинет. "Има нещо в нея, защото всеки път, когато си сложа тази шапка, се чувствам като Супермен", увери музикантът.

Той обяви, че няма психическо заболяване, а просто се е борил с последиците от липсата на сън. "Аз бях диагностициран с биполярно разстройство, свързаха ме с невропсихолог, който работи с най-добрите спортисти. Той погледна в мозъка ми и се оказа, че нямам биполярно разстройство, а всичко е било заради липсата на сън, която може да ми причини деменция и след 10- 20 години няма да мога да си спомня дори името на сина ми.”

41 годишният рапър има три деца от Ким и преди е споделял, че се е учил как да приеме биполярното си разстройство.

"Смятам, че е добре, че когато получих първото си петно в паметта на пет годишна възраст моята майка избра да не ме подложи на медикаментозно лечение. Защото вероятно никога нямаше да стана „Ие”. Имаше и някои моменти, в които се радвах, че знам, че имам биполярно разстройство. Дори и за това интервю аз знам, че искам да остана спокоен”, сподели Уест, който наскоро обяви, че сменя първото си име от Кание на Ие.

В края на миналия месец той обяви смяната на името си в пост в Туитър, като написа "Съществото, познато официално като Кание Уест. Аз съм Ие.”

22:48 | 15 Февруари 2019 г.

Виждате ли бухалчето? А то ви гледа право в очите

22:48 | 15 Февруари 2019 г.
Те са сред върховните тихи хищници в гората, защото виждат и чуват надалеч, и умеят да остават невидими с маскировката си. Как го правят?...
15-те най-брутални затвора в света (СНИМКИ)
12:42 | 15 Февруари 2019 г.

15-те най-брутални затвора в света (СНИМКИ)

12:42 | 15 Февруари 2019 г.
Ако адът е на земята, едно от тези места по света със сигурност го е приютил. Става въпрос за селекция на най-охраняваните и строги затво...
14:17 | 14 Февруари 2019 г.

Нетрадиционен израз на любовта - кола осъмна със с...

14:17 | 14 Февруари 2019 г.
Кола осъмна със стотици залепени хартийки на паркинг в София. Поводът не е известен, но пък се случва точно навръх 14 февруари, а и ф...
Учениците във Варна и Ямболско тръгват на училище - отменят грипната ваканция
14:20 | 13 Февруари 2019 г.

Полово неутралното възпитание набира популярност в...

14:20 | 13 Февруари 2019 г.
В „Социална мрежа” очаквайте: 1. Дископатията е най-честата болест на нервната система и заема второ място след настинка ...
Бузлуджа на 10-ти ноември 4
10:14 | 13 Февруари 2019 г.

Намериха решение за Бузлуджа, соцпаметникът става ...

10:14 | 13 Февруари 2019 г.
Паметникът на Бузлуджа ще бъде превърнат в обредна зала, съобщава „Монитор”. „Докато бъде изцяло саниран, монументъ...
21:22 | 12 Февруари 2019 г.

Николета Лозанова и Жени Калканджиева взривиха Bed...

21:22 | 12 Февруари 2019 г.
Николета Лозанова и Жени Калканджиева дадоха начало на ексклузивната поредица дамски партита - Ladies Friday. Идеята е вдъхновена, от лег...

гледай на живо

17.02.2019
 • в момента
  Парламентът на фокус
 • 12:30
  Другото лице
 • 13:00
  Новини
 • 13:15
  Градът с Канал 3