Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за всички зодии

Кариера и финанси, дом и семейство, любов и социален живот - какво ви вещаят звездите - вижте тук

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за всички зодии
Източник: Facebook

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за всички зодии

В продължение на хиляди години движенията на планетите и другите небесни тела са заинтригували най-големите умове във всяко поколение. В животът няма по-голямо предизвикателство или радост от това, да опознаем себе си и вселената, в която живеем. Астрологията е един от ключовете на това знание.

Хороскопът за 2019 г., ще ви покаже основните тенденции в живота и как да се възползвате от планетарните влияния, така че да може да извлечете максимума от годината. Индивидуалната си прогноза, може да прочетете по-надолу. Но преди това, нека да видим какви са годишните астрологични тенденции за 2019г.

Като цяло, курса от предната година се запазва. Но 2019г., по-своему е уникална. Годината започва с четири планети в собствения си знак, Нептун, Сатурн, Юпитер и Марс. Това не се случва много често.

С новия цикъл на "Плутон-Сатурн" започващ от "Козирог", начинът по който в момента властите действат на Земята, ще бъде прекратен, а системите за контрол ще бъдат възстановени и преструктурирани. Тъй като системната корупция и алчност, които понастоящем са укрепени в структурите на правителството, финансите, образованието и други институции по целия свят, достигат нови висоти, хората ще бъдат принудени да се изправят и да си възвърнат властта. Когато самодоволството на управляващите, надхвърли тяхното вече затлъстяло чувство за право, природата изисква корекция.

Друг интересен аспект е, опозицията на Плутон със Северен лунен възел. От една страна, Плутон в Козирог и съвпад с Южен лунен възел, символизира статуквото и властта от друга Северен Възел в Рак, с господар Луна, която олицетворява народа и желанието за промяна. Това говори за директен сблъсък на народа, със структурите на властта, която е дълбоко окопана и няма да иска да отстъпи, пред натиска на хората.

Опозицията на двете фиктивни планети Бялата и Черната луна, която започна през 2018г., ще продължи през 2019. Този аспект се случва в света веднъж на 33,5 години и според Павел Глоба, това е съдбоносен момент за света и сблъсък между силите на доброто и злото. За цялото човечество настъпва време за избор, на духовните и морални основи за развитието на обществото като цяло. Може да станем свидетели на конфликти, конфронтации, противопоставяне и борба за да живеем в един по-добър свят.

Но този аспект също, ще засегне лично всеки един от нас и може би, това е последна година в която трябва да изберем, на коя страна да застанем.

Всичко това, се подсилва от Уран, който през март ще влезе окончателно в Телец и ще зададе тон за радикални промени. Така че, през следващите години може да очакваме криза и драматична трансформация на икономическите модели, финансовия и банков свят, преразпределение на материалните ресурси, в това число и промяна на границите.

С Уран (внезапна енергия) в Телец (физическа среда), ще има драстични промени, засягащи природната среда и физическата инфраструктура на цивилизацията. Това може да бъде под формата на земни промени, които могат да бъдат, земетресения, урагани, вулканични изригвания, падане на метеори и др.

Юпитер почти до края на годината, ще бъде в Стрелец и ще носи силно желание да направим света по-добро място, за повече свобода на движение, толерантност, по-добро-образование и закони. Вероятно ще има увеличено преместване на хора, в търсене на нов, по-добър живот и по-голямо чувство за оптимизъм, вяра в бъдещето и в чудесата! Но през 2019 г. Юпитер ще формира три пъти квадратура с Нептун в Риби и това може да направи нещата неясни, мъгливи, мистични, а понякога и измамни. Възможно е да се появят хора и политици, които предлагат привлекателни идеологии и обещания, но в крайна сметка те да се окажат фалшиви и това да доведе до разочарование.

Квадратурата на Юпитер с Нептун, добавя и елемент на религиозен фанатизъм и може да сме свидетели на упадък на определена доктрина или вероизповедание.

Като обобщение, може да се каже, че през 2019 г., натиска ще бъде голям, но най-тъмно е, преди разсъмване. И докато с квадратурата на Юпитер с Нептун, много все още ще е неясно, след 2020 г., когато няма отрицателни аспекти, а Юпитер също се присъедини към Сатурн с Плутон, се поставя солидна основа за бъдещето. Позицията на Уран в знака на Телец допълнително стабилизира ситуацията. Разрушението и злото, ще бъдат принудени да отстъпят място на съзиданието и доброто.

Овен

 

Основни тенденции за 2019г.

Уран е в края на вашият знак и ще бъде там до 6 март, след което ще премине в Телец, и вашият втори дом. Много от вас, ще могат да въздъхнат с облекчение. Най-малкото, ако нещата са изглеждали малко луди, през последните години. Сега енергията вероятно ще се забави и ще гледате по-практично към промените в живота. Но ако все още искате да направите нещо не традиционно, началото на годината е идеалният момент, докато все още Уран е в знака ви. Тези от вас, с асцендент в края на Овен, могат да бъдат засегнати най-много.

Слънцето, ще е във вашият знак от края на март, до края на април и тогава може да покажете на света, чистата, неподправена версия на самите вас! Това означава, че ще сте по-смели, по-спонтанни и изпълнени с живот и ще следвате приключенията навсякъде, където ви водят.

Марс, от началото на годината до средата на февруари, ще е във вашият знак, така че ще започнете 2019г., с много енергия и невероятен тласък за останалата част от годината по отношение на целите и амбициите. Ще сте много ентусиазирани и готови да уловите всяка възможност. Но трябва да сте внимателни особено към 13 февруари, когато Марс и Уран, ще се съединят. Липсата на самоконтрол или невъзможността да контролирате собствения си гняв, може да ви навлече неприятности около това време.

Юпитер е във вашият девети дом на философията, така че през цялата година ще бъдете окуражавани да учите, да растете и споделяте усвоените знания. Девети дом е също тясно свързан с международните пътувания, тъй като пътуването е един от най-добрите начини да опознаете света около вас. Тази тенденция включва и възможността за работа в чужбина. Когато Юпитер и Венера се съединят в края на ноември, ще осмислите пътя, който сте изминали през тази година, а странните съвпадения ще придобият по-голямо значение.

Това е втора година, когато Сатурн преминава през вашият десети дом и ще оказва влияние върху кариерата и обществения ви образ, до края на 2020 г. Изграждането на успешна кариера се превръща в основна задача. Придобиването на умения, а не на престижна длъжност, е един от основните ключове за вашето само развитие. Това е време да разберете кой искате да бъдете по отношение на останалата част от света, да изследвате и експериментирате и да опитате различни неща, за да видите какво работи.
А истинско и ефективно развитие в кариерата, може да очаквате в края на транзита на Сатурн през Козирог или непосредствено след него.

Плутон остава в 10-ти дом на вашият обществен образ. Целите в кариерата ще се променят и може да решите да смените професията си с напълно различна от тази, за която сте се обучавали и учили. Вашият статус в света, може да претърпи радикална промяна и да се окажете в центъра на прожекторите, по един или друг начин.

Нептун остава във вашият дванадесети дом и ще бъде тук още много години. В този период, трябва да се възползвате от въображението и виденията, но без да допускате да се изгубите в света на мечтите и фантазиите. Или казано по друг начин, бъдете състрадателни, но не ставайте глупави.

Кариера и финанси

През 2019 г Плутон и Сатурн остават във вашият десети дом, на кариерата и обществения живот, точно както през 2018 г., така че може да продължите да търсите своя правилен път в живота и нужната посока, по пътя към постигане на целите и амбициите ви. Възможно е, сега да имате много работа и заради нея, да поемете повече отговорности. Добре е, да се съсредоточите върху новите цели в началото на годината около 5 януари, когато е слънчевото затъмнение в този сектор, тогава, ще имате повече ентусиазъм. На 16 юли, по време на лунното затъмнение, може да постигнете нещо, върху което сте работили усилено и страстно или да определите целите си и да се съсредоточите само върху тези, които са наистина важни. Годината завършва със слънчево затъмнение в дома на кариерата на 26 декември, така че годината се очертава добра за вашите цели и амбиции. Юпитер също се премества в този дом на 2 декември и до 2020 г. , ще ви носи невероятна енергия за напредък и успех. И ако направите нещата по правилния начин, то следващата година може да разчитате на невероятни постижения.

Уран се премества във вашият дом на материалните ценност на 6 март и ще остане там почти седем години. Сега е време да разберете, кои идеи за вашия финансов или професионален живот са остарели и какви ресурси и таланти, трябва да развиете, за да печелите повече пари. Може да откриете нови начини на работа, различно работно място, да правите нови инвестиции или пред вас, да се отворят нови възможности за реализиране на вашият талант.

Сега, ще може да печелите пари по нови и различни начини или чрез използване на енергията на Уран ( технологии, интернет, креативни групи). Може да предприемете нови подходи спрямо финансите си или те в някои момент, да станат по-нестабилни. Възможни са внезапни печалби, а понякога и внезапни спадове. Трябва да сте подготвени за това и да заделите известна сума пари. Марс, ще е в сектора на финансите от средата на февруари до март и това е времето, когато трябва да се възползвате максимално от възможностите за създаване на стабилност и сигурност. Възможно е, доходите ви да са необичайни, неконвенционални или такива, за които не сте мислили преди.
Марс, ще е във вашия дом на работата, от средата на август до септември и тогава, ще се стремите да реализирате проектите си, ще сте по-практични и ще желаете да постигнете повече.

Дом и семейство

Марс, ще е във вашия сектор на дома и семейството, от средата на май до юни. Тогава ще имате повече енергия и може да се заемете с проекти у дома, да прекарвате повече време със семейството или да укрепите връзките си. Ще станете по-активни и ще работите, за да направите домашния си живот възможно най-удобен. Слънчевото затъмнение, което се случва в този дом на 2 юли, ще ви зареди с ентусиазъм и положителни чувства по въпросите за дома и семейството. Но Меркурий, който също влиза в този сектор през втората половина на юли, може да ви застави да решавате проблеми, свързани с вашият дом.

Марс ще бъде в дома на децата и творчеството от юли до средата на август, така че ако имате деца, по това време, ще имате възможност да им отделите повече време и внимание. Може да ги подкрепите и помогнете. Ретроградния Меркурий в този сектор през първата половина на юли, може да ги направи малко по-буйни и своенравни, затова се опитайте да бъдете търпеливи с тях.

Любов и социален живот

Лунното затъмнение на 21 януари, ще се случи във вашият дом на любовта и това може да е момент, когато ще разберете дали отношенията ви са сериозни или повърхностни. Ако сте обвързани, може да почувствате по-силна връзка с партньора си, а ако сте сами, да се заинтересувате от някого. Марс преминава през вашия сектор на любовта от юли до средата на август и това е период, в който ще имате много енергия за любов. Ще изпитвате по-силни чувства и ако сте необвързани, сега е моментът да флиртувате и да се забавлявате. Ако имате връзка, може да обновите чувствата и да си възвърнете искрата на любовта.

Марс минава през дома на връзките и брака, от октомври до средата на ноември и тогава, ще станете по-отговорни и възможно да се замислите за брак. Ако имате връзка, отношенията могат да се задълбочат и да предприемете следващата стъпка. Ако сте необвързани, ще искате да изградите сериозни отношения с някой, основани на взаимно уважение и обич.

Меркурий е ретрограден в сектора на сексуалността, през първата половина на ноември и е възможно, стари любовни връзки да напомнят за себе си, а съществуващите проблеми в интимността да излязат на преден план. Ако имате връзка, може да се съсредоточите върху партньора си, ако сте сами, ще станете по-активни и страстни, спрямо обектите на вашият интерес. Марс също влиза в този сектор веднага след това, така че може да приключите годината изпълнени с много страст и с по-голяма нужда от силна емоционална връзка, която да издържи на всякакви изпитания.

Учение и самоусъвършенстване

Юпитер, ще е във вашият дом на философията, през по-голямата част от 2019 г. и това може да ви помогне, да се съсредоточите върху светлата страна на ситуациите, независимо колко трудни са те и колко отговорност трябва да поемете. Може да работите върху отваряне на съзнанието си или да запишете висше образование, особено ако имате някаква цел. Ще попивате знанията по много начини и ще се чувствате, като ученик на живота. Марс преминава през трети дом на вашият интелект и комуникации, от април до средата на май и това може да е време, когато умът ви ще е по-отворен и възприемчив към нова информация. В този период, по-активно ще общувате и споделете наученото с другите.

Нептун остава в дванадесети дом, управляващ вашето подсъзнание през цялата година и внимателно ви приканва, да започнете да се вслушвате в подсъзнанието си. Меркурий ще навлезе в този сектор през март и ще насочи вашето внимание към вашата интуиция. Възможно е да осмислите някои подсъзнателни проблеми, мотивации или желания, които трябва да коригирате. Напълно е възможно също, да изживеете едно малко духовно пробуждане. Настройте се към духовното и използвайте по-силната връзка с вашата интуиция.

Телец 

Основни тенденции за 2019г.

Уран беше за кратко във вашият знак миналата година, но през март 2019 г. ще влезе и ще остане там почти седем години. Това отваря пред вас, пътя на промените и сега ще може да трансформирате всяка област от своя живот. Възможно е да започнете да правите нещата по различен начин, да сте привлечени към нестандартното и необичайното и да излезете извън зоната си на комфорт. Сега ще искате да бъдете по-независими и често ще се фокусирате върху бъдещето, надеждите и мечтите, които имате. Може да станете малко по-идеалистични от обикновено, но това не е беда. Тъй като харесвате стабилността, старайте се да сте разумни и на прага на промените, контролирайте нещата, здраво стъпили на земята.

Марс ще е във вашият знак, от средата на февруари до март. Заедно с Уран може да почувствате, че имате повече енергия, ентусиазъм, вълнение и креативност. Трябва да се възползвате от възможностите и да станете по-инициативни в живота. Сега ще получите един по-голям тласък, за нещата които искате да направите. Когато Марс премине през вашият дом на работата, в периода октомври и ноември, ще се повиши вашата физическа активност. Но дори ако не работите с тялото си, а с ума, ще бъдете по-активни и по-продуктивни отпреди. Ще вършите бързо всяка работа и ще сте много ефективни. Само от едно трябва да се пазите в този период, от грубата критика.

Юпитер, планетата на растежа и късмета, ще бъде във вашият осми дом, на споделените ресурси. Тук планетата на просперитета, може да ви донесе големи финансови облаги от другите: пари, финансови ресурси от семейството, от вашия съпруг, от акции или от различни банкови институции. Може да получите скъпи подаръци, да наследите пари и ценни имоти или да има увеличение на доходите на вашият съпруг. Ако ръководите собствен бизнес, това е най-доброто време за постигане на успех. Може да използвате тези астрални влияния, да се обучавате, да развивате взаимоотношения с професионалисти, да намерите най-добрите бизнес партньори, да правите интелигентни инвестиции, да внедрявате иновации и да поемате определени рискове. Мерките, предприети през този период, ще ви помогнат много за бъдещото ви развитие като предприемач.

Вашият владетел, прекрасната Венера през 2019 г. няма да има ретроградни периоди, но това не означава че няма да имате нито един проблем през цялата година. По скоро това ще ви донесе просперитет в областите на живота, които управлява: любовта и парите. В периода на връзката Венера-Юпитер в Стрелец в края на януари и отново в края на ноември, всичко ще бъде малко по-лесно и по-хубаво.

Новолунието в знака ви в началото на май, ще ви помогне да започнете нови взаимоотношения и проекти. И ако използвате мощния си потенциал, всичко ще бъде успешно.

През 2019 г., Плутон и Сатурн остават във вашият 9-ти дом. Вероятно сте станали много по-сериозни и сте привлечени от учението и всичко, което разширява вашите перспективи. Може да се върнете обратно в училище или да започнете да изучавате нова религиозна или духовна система от вярвания. С допълнителното влияние на Плутон върху Сатурн в този дом, може да претърпите пълна трансформация на вашите разбирания, убеждения и идеали.

Нептун остава в 11-ти дом, на вашите цели и приятели. Вашите идеали ще бъдат много по-важни за вас през този период и ще искате да ги реализирате. Възможно е да се сблъскате с някои проблеми, при осъществяване на плановете си в реалността или да се фокусирате върху нещо, което е твърде непрактично по природа. Бъдете внимателни с хората, с които избирате да се свържете в този период. Може да ги идеализирате и да ги смятате за нещо повече, отколкото всъщност са и това да доведе до самоизмами.

Кариера и финанси

Марс е във вашият дом на парите от април до средата на май и това може да ви даде допълнителен фокус върху финансовите дела. Ще преследвате финансови възможности, ще реализирате идеите си или ще създавате нови. Може да започнете втора работа, да превърнете хобито си в източник на доходи или да намерите по-добри начини за управление на вашите финанси. Възможно е да се съсредоточите върху важни финансови споразумения, договорености или партньорства и това да ви помогне да повишите финансовия си просперитет.

Марс е във вашият дом на работата, от октомври до средата на ноември. През този период, ще се чувствате по-продуктивни, трудолюбиви, практични и съсредоточени. Може да извлечете максимума от времето и енергията си и да работите много. Колкото по-увлечени сте от това, което правите, толкова повече ще напредвате. Това може да е чудесно време за търсене на нова работа. Сега ще имате повече енергия, за да се справите с новите отговорности и да подобрите начина си на живот.

Дом и семейство

Марс ще е във вашия сектор на дома и семейството, от юли до средата на август, а Меркурий ще е ретрограден в този дом в средата на юли, така че, ще има силен акцент върху домашната и семейна среда. Може да се съсредоточите върху подобряване на отношенията с близките или да правите планове за семейни събирания. Възможно е да планирате подобрения у дома, да направите ремонт и да се стремите дома ви да стане по-уютен.

Марс ще бъде в дома на децата и творчеството от средата на август до септември и ако имате деца, те могат да изискват повече внимание. Може да се притеснявате или да мислите за въпроси, касаещи кариерата, здравето, обучението или брака на децата ви. Сега ще се чувствате по-привързани към семейството и ще споделяте своята любов с тях.

Любов и социален живот

Марс, ще е във вашият дом на любовта от средата на август до септември и това е времето когато любовния ви живот, ще е много активен и страстен. Ще сте склонни да влагате много време, във флиртове, удоволствия, забавления. Ако сте необвързани, в този период, ще сте като магнит за противоположния пол. Ако сте обвързани, може да се опитате да върнете искрите във връзката. Марс ще премине във вашия сектор на взаимоотношенията в средата на ноември и до края на годината, ще бъдете по-уверени, отворени, ангажирани и и склонни към компромис във вашите отношения. Ако сте необвързани, може да срещнете някой и да започнете сериозна връзка, ако имате връзка, може да преминете на следващото ниво.

Ретроградния Меркурий в сектора на връзките, през първата половина на ноември, може да ви застави да решавате стари проблеми, свързани с взаимоотношенията. В този момент, по-ясно ще виждате проблемите и ще ги коригирате. Може също да разберете, кои взаимоотношения са добри за вас и от кои, трябва да се отдалечите.

Юпитер прекарва по-голямата част от годината в сектора на интимността, така че, това може да е добра година за фокусиране върху укрепване на емоционалните връзки и задълбочаване на интимността, във вашите взаимоотношения. Ако сте необвързани, сега ще се чувствате по-сериозни, съблазнителни и малко загадъчни и ще искате да сте с някой, към когото изпитвате силно емоционално и физическо привличане.

Учение и самоусъвършенстване

През март Уран излиза от дома, отговарящ за вашето подсъзнание, а Марс ще е в този сектор, от началото на годината до средата на февруари. Може да се възползвате от тази енергия, за да се свържете с вашата интуиция и да получите по-добро разбиране и прозрение, за вашите подсъзнателни проблеми, мотиви и желания. В този период, често ще оставате сами със себе си, ще анализирате неща от миналото и ще работите, за премахване на подсъзнателните чувства, които ви пречат да се движите напред.

Плутон и Сатурн остават в дома на философията и учението, точно както през 2018 г., Така че, може да продължите сериозно и интензивно да разширявате съзнанието си, да учите и споделяте знанията си с другите. Може да се съсредоточите върху обучение, което ще ви е полезно в живота и ви помага, да се трансформирате и растете. Слънчевото затъмнение в този сектор на 5 януари, ще ви вдъхнови с големи идеи и ще работите за осъществяване на плановете си. На 16 юли с лунното затъмнение в този дом, може да видите кулминацията на всичко, което сте направили и да постигнете напредък в плановете си. Последното слънчево затъмнение за годината на 26 декември, също ще е в този сектор и може да обмисляте нови идеи и планове за 2020 г.

Марс също навлиза в този дом от средата на май и ще е там до юни. Тогава ще може по-ясно да идентифицирате идеите си и активно да работите върху тях. Слънчевото затъмнение в този сектор на 2 юли, ще ви вдъхнови с нови идеи и стремеж да ги реализирате. През 2019 г., с приоритет ще е вашето интелектуално развитие, така че това може да бъде отлична година за всякакъв вид учене, преподаване, писане, говорене, както и пътуване.

Близнаци 

Основни тенденции за 2019г.

Уран влиза в12-ти дом на вашето подсъзнание, в началото на март. Тук той ще ви помогне да се освободите от минали навици и привързаности, ще разбърка личния ви живот и ще внесе някои необичайни съвпадения в него. Може да възприемете необичаен подход, за помагане на другите или анонимно да работите зад кулисите, чрез технологии, интернет.
Възможно е да почувствате необходимост, да преосмислите вашите дългогодишни вярвания и убеждения. Целият този процес е бавен и ще продължи години наред, но със сигурност ви отделя от миналото и подготвя за едно по-различно бъдеще.

Юпитер, планетата на разширението и оптимизма преминава през вашият 7-ми дом на връзките и ще дава благоприятни условия за всички отношения или партньорства, в които участвате. Ще допринася за хармонизиране на отношенията между съпрузите, често показва щастлив брак. Вашата социална среда ще се разшири и може дори да се издигнете на по-високо социално ниво. Възможни са изгодни сътрудничества с хора от чужбина и печеливши предложения.

В края на годината през декември, Юпитер ще влезе във вашият 8-ми дом на споделените ресурси, където ще се присъедини към Сатурн и Плутон. И това е много добра новина, защото, за разлика от Сатурн, планета на ограниченията, Юпитер носи много оптимизъм. Така че, финансовото ви положение може да се подобри значително, най-вече благодарение на съпруг, родители и партньори. И също така, разширяването и връзките с чужденци, ще се превърне в ключов фактор за успех в бизнеса.

Както и миналата година, Сатурн остава във вашият 8-ми дом на споделените финансови ресурси. Сега вече сте научили някои уроци, предадени от Сатурн и вече знаете как да накарате вашите пари да растат. Сега ще е важно да осъзнаете вашите отговорности, свързани с дългове, пари, споделени материални и нематериални ресурси, да ги изпълнявате, като се опитате да го направите добросъвестно и с удоволствие. Това е ключът към вашата бъдеща сигурност.

Със Сатурн и Плутон в този сектор, периода ще е особено важен, за завършване на някой стари модели в живота. Необходимостта от дисциплиниране на вашите желания и структуриране на емоционалните привързаности, обикновено ще става или в резултат от обстоятелства, които ще ви карат да се обърнете към определени факти под натиска на чувството на неудовлетвореност или чрез вътрешно осъзнаване на крайностите на вашите желания и как сте използвали всички форми на сила: сексуални, емоционални, окултни и духовни.

Нептун остава във вашият 10-ти дом и ще бъде там още дълго. Може да се колебаете за правилността на избора, относно текущата ви сфера на дейност или кариера. Или да бъдете привлечени към по-алтруистични, духовни и творчески професии.

Марс ще е във вашият знак, от април до средата на май и това може да е много активен период. Може да се съсредоточите върху това, което ви вълнува, вдъхновява, ентусиазира, да станете по-уверени, инициативни и да преследвате мечтите си. Възможно е пред вас да се отворят нови възможности или да тръгнете по нов път на развитие. Марс влиза във вашия знак на всеки 2 години и за вас това е началото на нов 2-годишен цикъл, така че се възползвайте максимално от тази енергия.

Меркурий, вашият владетел, ще е ретрограден през март, юли и ноември, по това време може да станете по-чувствителни. Ще ви трябва много търпение, не само с другите, но и със самите вас. Възползвайте се от възможността за втори шанс, намерете различни начини за изразяване, слушайте интуицията си. Занимавайте се повече с рутинна работа и ако имате нужда от почивка, си вземете отпуск.

Кариера и финанси

Нептун остава в дома на кариерата през цялата година и може да се съсредоточите върху цели и амбиции, към които се чувствате духовно привлечени, както и да вземате решения за пътя по който да продължите, въз основа на вашата интуиция. Но трябва да внимавате, да не се подавате на самоизмами относно своята кариера, както и да избягвате всяка форма на манипулация в работата си. Меркурий, ще е ретрограден в дома на кариерата през март и е възможно да се сблъскате със стари ситуации, да получите втори шанс или да работите усилено, за да направите по-добро впечатление на нужните хора.

Марс е в сектора на работата от средата на ноември до края на годината и по това време, има вероятност да бъдете по-продуктивни, по-трудолюбиви, по-фокусирани върху вашата професия. Колкото сте по-увлечени от това, което вършите, толкова повече работа ще свършите. По това време е добре да се съсредоточите върху възможностите за развитие и да планирате тяхното осъществяване. Меркурий ще е ретрограден в работния ви сектор, през първата половина на ноември и е възможно да изпитате някои трудности в делата си. Може би, ще ви липсва фокус, енергия и най-вероятно ще имате нужда от почивка. Но Марс, ще ви даде енергия и ентусиазъм, за да се върнете на пистата.

Марс е във вашия сектор на парите от средата на май до юни. По това време, ще бъдете по-енергични, ще се стремите да спечелите повече пари, ще подобрите доходите си или ще преследвате финансови възможности. Затова ще ви подпомогне и слънчевото затъмнение в този сектор на 2 юли, но Меркурий е ретрограден в този сектор през втората половина на юли, така че може да се наложи да обърнете по-голямо внимание на вашите финанси и да проявите известна предпазливост.

Тъй като Меркурий, ще е ретрограден във вашите сектори на кариерата, работата и парите през 2019 г., това може да е добра година за връщане при бивш работодател или месторабота или започване на дейност с която сте се занимавали в миналото.

Дом и семейство

Марс ще е във вашия сектор на дома и семейството, от средата на август до септември. И това е чудесен момент, да прекарвате повече време у дома. Може да се заемете с ремонти, обновяване, преустройство на жилищното пространство. Сега ще имате повече енергия, за да се захванете с домашни проекти и дейности, съвместно с близките. Така ще подобрите семейните връзки, ще получите уважение и подкрепа. Въпреки това, има вероятност, да сте по-борбено настроени и това да провокира конфликти, затова се контролирайте.

Марс влиза във вашият дом на творчеството и децата, от октомври и ще е там до средата на ноември. Ако имате деца, това е благоприятно време, да им обърнете повече внимание и да участвате активно в техния живот. Сега, те може да се нуждаят от повече помощ, но е важно да намерите правилния баланс между вашата подкрепа и тяхното самостоятелно, индивидуално развитие.

Любов и социален живот

Юпитер ще е във вашия дом на взаимоотношенията, през по-голямата част от 2019 г. и това може да донесе много положителна енергия в тази част от живота. Сега по-лесно ще общувате и разбирате с другите. При срещите си с нови хора, ще бъдете по-ангажирани и ще ви привличат сериозните отношения. Ако имате връзка, може да работите за укрепване на вашите чувства. Ако сте необвързани, ще търсите някой, който отговаря на вашите нужди.

Със Сатурн и Плутон, които остават във вашия сектор на интимността през цялата година, може да има силен фокус върху емоционалните връзки и сексуалността. Юпитер също преминава в този сектор през декември и вашите интимни взаимоотношения могат да растат чрез силно емоционално обвързване и взаимно уважение. Слънчевото затъмнение на 5 януари, също се случва тук и ще насочи вниманието ви към любовната връзка. Лунното затъмнение на 16 юли също в този сектор може да доведе до неочаквани събития и новини, които вероятно ще предизвикат безпокойство и несигурност за бъдещето. Годината завършва със слънчево затъмнение на 26 декември, отново в този сектор и е добро знамение за прекратяване на конфликтите и стабилизиране на връзката.

Марс ще е във вашият сектор на любовта от октомври до средата на ноември, по това време, ще бъдете по-страстни, щастливи и ще разпръсквате любов на всички страни. Ще ви доставя радост вниманието на противоположния пол и ще се наслаждавате на времето, прекарано с близките си хора.

Учение и самоусъвършенстване

Уран се премества в сектора, управляващ вашето подсъзнание в началото на март и през следващите години, с неговата енергия може да получите внезапни, неочаквани прозрения или да предизвика безсъние, безпокойство, минали спомени. Той може да ви помогне да се освободите от страхове и подсъзнателни модели, както и да се разбудят интуитивните способности и творчески таланти.

Марс е в този сектор от средата на февруари до март и това може да ви зареди с повече енергия и да стимулира свързването с вашата интуиция. Слънчевото затъмнение на 21 януари носи усещане за вътрешен баланс, хармония и задоволство от живота. Ще видите двете страни на ситуациите, по справедлив и балансиран начин.

Меркурий е ретрограден във вашият трети дом на интелекта, през първата половина на юли и това може да изведе на преден план някои стари идеи, да се почувствате малко по-разпръснати, разсеяни или да имате проблеми в комуникациите с другите. Марс е в този сектор от юли до средата на август и това е шанс, да получите много повече умствена енергия и ентусиазъм за реализиране на вашите идеи, както и по-усилено да учите и споделяте знанията си с другите.

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за Рак, Лъв и Дева може да намерите ТУК

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за Везни, Скорпион и Стрелец може да намерите ТУК 

Най-пълният астрологичен хороскоп за 2019 за Козирог, Водолей, Риби може да намерите ТУК

Източник: astrostar.eu

Етикети: зодии , хороскоп
17:32 | 16 Август 2019 г.

Камила ли е идеалната за Ди Каприо?

17:32 | 16 Август 2019 г.
Очевидно връзката между Леонардо ди Каприо и Камила Мороне се задълбочава с всеки изминал ден. Двамата бяха забелязани да се наслаждават ...
Всичко за червилото – тайното оръжие на жените
16:15 | 16 Август 2019 г.

Скандална реклама на червило взриви мрежата (Видео...

16:15 | 16 Август 2019 г.
Френската козметична компания, чието рекламно лице е моделът Криси Тейгън, разбуни духовете с реклама на ново червило. "Сексът п...
Instagram
10:22 | 16 Август 2019 г.

Instagram пуска функция срещу фалшиво съдържание

10:22 | 16 Август 2019 г.
Приложението за споделяне на снимки в Instagram пуска функция, която ще позволи на потребителите да съобщават за фалшиво съдържание, съоб...
Кралица Елизабет ІІ посрещна Тръмп в Бъкингамския дворец
1
09:52 | 16 Август 2019 г.

Разкриха какво носи в чантичката си кралица Елизаб...

09:52 | 16 Август 2019 г.
Кралският биограф Сали Бедел Смит разказа какво носи в чантата си британската кралица Елизабет II, съобщи вестник The Sun. Според пис...
Пингвин подава \
09:49 | 16 Август 2019 г.

Двойка пингвини-гейове в Германия осиновиха яйце

09:49 | 16 Август 2019 г.
Двойка пингвини-гейове в Германия, които се опитаха да излюпят камък, сега имат шанса да станат истински родители. Наскоро служителит...
14:45 | 15 Август 2019 г.

Как комарите промениха историята на човечеството

14:45 | 15 Август 2019 г.
Oт 198 0г. до 2010 г. маларията е отнела живота на между 1,2 млн. и 2,7 млн. души всяка година.   Според доклада на Световна...