Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии

Необходимо е да влезете в новия период в мир и хармония

Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии
Източник: pixabay.com

Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии

Седмицата започва с пълнолуние и пълно лунно затъмнение в знак Лъв в 07:17ч. Лунното затъмнение повдига важни вътрешни проблеми, символично отбелязва завършването на нещо важно в нашия живот. Необходимо е да влезете в новия период в мир и хармония. Наложително е да сключите мир с всеки, с когото можете.

Овен

През първата половина на седмицата, е препоръчително представителите на зодия Овен да смекчат амбициите си. Може да сте склонни да се държите прекомерно агресивно и напористо, като участвате в спорове с по-възрастни, по-опитни и по-влиятелни от вас. Подобно поведение може да е оправдано, ако сте млади и все още не сте се отървали от младежкия максимализъм и от желанието да не признавате авторитетите. Ако сте зрял човек, трябва да се сдържате и да вземате под внимание реалните ограничения на живота. Основната вътрешна нужда, която ще ви движи сега, ще е чувството за свобода. Ще ви бъдат чужди всякакви ограничения и формалности. Вашето поведение ще бъде отражение на състояние на душата ви. Съвсем неочаквано за другите, а може би и за себе си, може да се качите в колата или в самолет и да се отправите на пътешествие. Най-добре от всички тази седмица, ще бъдат тези, които не са обременени със задължения към семейство, деца, брачни партньори и са млади и свободни.

Телец

Представителите на зодия Телец през първата половина на седмицата, може да се чувстват малко дезориентирани. Факт е, че вашата система от ценности и морални идеи ще претърпи промени. Това може да се дължи на нови преживявания и важна роля във всичко, ще играе комуникацията в интернет. Също така, този период може да бъде свързан със срив на плановете ви, за някакво пътуване на дълги разстояния. В тези дни ще имате повишен интерес към всичко тайно и скрито, към духовното саморазвитие и религията. В същото време, вашите идеи за правила и норми на поведение, ще бъдат размити. През втората половина на седмицата, външните обстоятелства, ще са на ваша страна. Често ще се формират по такъв начин, че няма да се налага да постигате нещо сами. Външният свят, чрез други хора или обстоятелства, ще ви предложи готови решения и ще трябва само да решите дали да приемете или откажете. Вашата интуиция и психологически прозрения ще се усилят - никой няма да може да ви заблуди или подведе.

Близнаци

За представителите на зодия Близнаци първата половина на седмицата, ще е неблагоприятна за отношенията с приятели. Възможно е да има неочаквани усложнения, поради неразбиране на позициите на другите. Може да се случи, да не ви поканят на парти и това да стане причина за разваляне на отношенията. Възможно е да вземете спонтанно решение, за прекъсване на връзките с този кръг от хора. Във всеки случай, ако нещо ви е напрягало в някой отношения, то може да се прояви в някаква конфликтна ситуация. Втората половина на седмицата, ще внесе късмет и оптимизъм в живота ви. Ако е дошло време да си вземете отпуска за почивка, малко е вероятно някой да ви спре от туристическо пътешествие. При дълги пътувания има по-голям шанс, да срещнете интересен необикновен човек, който по-късно да стане ваш партньор. Ако, обаче, отпуската е далеч, тогава може само да мечтаете и планирате бъдещето си пътуване. Много от вашите планове, направени през тази седмица, ще се сбъднат чудотворно в бъдеще. Затова мечтайте и планирайте колкото е възможно повече, за да се изпълнят вашите желания.

Рак

Представителите на зодия Рак през първата половина на седмицата, може да се сблъскат с проблеми в отношенията с брачния партньор или на работа. Това не са най-добрите дни за семейни тържества, сватбени церемонии и годежи. Поведението на брачния партньор, може да бъде прекомерно конфликтно и непреклонно. И като цяло, това ще е труден период, когато външните обстоятелства ще доминират над вас и вие ще трябва да им се подчинявате безропотно. Също толкова трудни, могат да бъдат бизнес партньорствата и в тази връзка ще търсите изход от създалото се положение. Ако имате постоянен партньор, тогава връзката ви ще играе главна роля. Другата тема, която ще се развива хармонично, ще е решаването на въпроси, свързани с финансите и кариерата. Самите обстоятелства, ще подкрепят вашите желания.

Лъв

Представителите на зодия Лъв, през първата половина на седмицата ще трябва да работят усилено, но в един момент може да възникне съмнение относно целесъобразността на това, което вършат. Може би това ще се дължи на факта, че вашите задължения по време на работа, ще противоречат на вашите идеали. Вярно е, че това време ще е свързано с много задължения и отговорности, които ще паднат върху вас. Също така на раменете ви ще лежи отговорността за поддържането на реда у дома и грижата за домашните любимци. Може би, това ще бъде свързано с пристигането на роднина отдалеч. Втората половина на седмицата, благоприятства партньорството. Това е чудесно време за помирение, след караници и кавги. Говорете с вашият партньор по всеки от най-належащите въпроси и се опитайте да намерите решение за тях. Този път ще успеете да стигнете до компромис и да хармонизирате отношенията за дълго време. Задължително използвайте това време за уреждане на партньорските отношения - друг такъв благоприятен период може да нямате скоро. Страхотно време за сватба.

Дева

За представителите на зодия Дева първата половина на седмицата, може да бъде свързана с повишена креативност и желание по някакъв начин да покажете таланта си, да станете видима фигура и да получите похвала. Заедно с това, във всичко, трябва да спазвате умереност - в противен случай няма да постигнете желаното. Също така, това време може да бъде свързано с напрежение в любовните взаимоотношения. В особено кризисни ситуации, е възможно дори да се замислите за раздяла. Във всеки случай, не се препоръчва в този момент, да правите прибързани заключения и да изяснявате чувствата си. През втората половина на седмицата, най-важната тема ще бъде превенция на здравето и борба с болестите. В това ще ви помага активно собственото ви тяло, чийто имунитет и енергия през този период значително ще се засили. Особено добре ще е, ако имате възможност да отидете в санаториум, където има всичко необходимо за лечение. Другата тема, която ще ви вълнува тази седмица е, придобиването на домашен любимец и грижата за него.

Везни

През първата половина на седмицата в семейството на представителите на зодия Везни, могат да възникнат разногласия. Добре ще е , ако в този период не се заемате с дълъг и изтощителен ремонт на жилището. Тъй като най-трудното нещо ще е да постигнете съгласие, така и общата работа ще бъде невъзможна. Споровете могат да възникнат на базата на борба за власт и лидерство, правото да се вземат решения по определени въпроси в семейството. Втората половина на седмицата благоприятства любовните преживявания, флирта, творческите занимания и хобита. Ако вече имате романтична връзка, сега тя ще процъфтява и ще блести с невероятно красиви цветове. Най-важното и приятно ще е, че любовта ще се развива много хармонично и вашите чувства ще бъдат взаимни. През почивните дни, бъдете по-активни, посетете концерти на любимите си изпълнители, дискотеки, клубове, театри и художествени галерии. Бъдете близо до изкуството. Ако имате деца, тогава те могат да бъдат източник на радост и вдъхновение.

Скорпион

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Скорпион, може да бъде свързана с напрегнати отношения с обкръжаващите. Основната причина за това, ще е не достатъчният контрол и търпението. Ако възникнат недоразумения с някой от вашите приятели, роднини, съседи, то тази седмица ще бъдете склонни да изразявате мнението си директно по всички спорни въпроси. Втората стресираща тема за седмицата, ще бъдат проблемите с личния транспорт. Ако карате кола, тези дни може да се наложи да оставите колата в автосервиз. Пътуванията, ще бъдат усложнени и с закъснения. През втората половина на седмицата, ще получите рядката възможност, за драматично подобряване на семейните отношения. Ако преди това от време на време ви се е налагало да се справяте с недоразумения или да влизате в конфликти, сега ще има мир и хармония в семейството. Това е чудесно време да направите някои промени у дома, със съвместните усилия на цялото семейство. Например, лесно може да направите генерално почистване, да пренаредите мебелите или дори да се заемете с козметични ремонти.

Стрелец

През първата половина на седмицата представителите на зодия Стрелец, могат да се сблъскат с финансови затруднения. Успоредно с това, отношенията с любимия човек могат да се усложнят. Тези дни не е препоръчително да обсъждате с половинката си, въпроси свързани с финанси, приходи и разходи, както и да купувате скъпи подаръци. Желанието да блеснете пред любим човек със сигурност е разбираемо, но трябва да вземете предвид реалните си финансови възможности. През втората половина на седмицата, ще успеете успешно да задоволите желанието си за повече информация и новини. Интензивно ще общувате с приятели и познати, ще разказвате за вашите преживявания и ще се интересувате от живота на другите. Това е чудесно време да се примирите с познати или роднини, с които не сте били в добри отношения напоследък. Благоприятно ще се развиват романтичните срещи, пътувания, екскурзии. Използвайте своя значителен творчески потенциал, за флирт и завързване на нови запознанства.

Козирог

През първата половина на седмицата, представителите на зодия Козирог, ще станат по-инициативни и ще държат на своята независимост. Нещо повече, може да имате желание да държате ситуациите под ваш личен контрол и това важи особено за вашето семейство. Но звездите ви предупреждават, че може да срещнете съпротива срещу тези инициативи. Може би вашето семейство, ще се оплаква, че правите малко за тях и че някои домашни проблеми остават нерешени. Втората половина на седмицата благоприятства натрупването на финансови ресурси. Доходите ви могат да растат и да си позволите да направите успешни покупки. Ако отдавна мечтаете да си купите бижу или домакински уред, сега такива желания ще станат съвсем реални. Не забравяйте също, задължително да намерите време, да останете за малко сами и на спокойствие. Това ще ви помогне да възстановите силите си, да подредите мислите си и да добиете хармония и баланс.

Водолей

За представителите на зодия Водолей, първата половина на седмицата ще бъде неблагоприятно време за пътуване и нови запознанства. Преди да предложите или да се съгласите за среща, опитайте се, първо да проучите човека, който ви интересува. Може да се окаже, че не е този, за който се представя. Би било изключително прибързано, да споделяте подробности от личния си живот, със случайни хора, например по време на път. Не забравяйте, че вашите думи могат да бъдат използвани срещу вас. Втората половина на седмицата, е благоприятна за тези, които възнамеряват да променят имиджа си. Посетете салон за красота, там ще ви помогнат. Може успешно да промените прическата си, да смените цвета на косата и всичко останало. Това важи особено за жените. Така ще привлече вниманието на представителите на противоположния пол, които ще започнат да проявяват повишен интерес към вас. Възможно е романтично запознанство. А, ако вече имате връзка, то тази седмица ще бъде много вълнуваща и приятна. 

Риби

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Риби ще е неблагоприятна за закупуване на компютърно или електронно оборудване. Също така през този период вашият компютър може да се повреди, което ще изисква допълнителни финансови ресурси. Тези дни е по-добре да се въздържате, от забавления в клубове и в приятелски компании. Ще бъдете твърде разточителни от финансова гледна точка и може да възникне напрежение в отношенията. През втората половина на седмицата, ще имате нужда от повече тишина и спокоен ритъм на живот. Опитайте се да намерите време за уединение и занимания с духовни практики. Ако успеете да останете насаме с вашите мисли, ще може да хармонизирате света както вътре във вас, така и извън вас. Косвено, това ще има благоприятен ефект върху успеха в решаването на чисто делови и практични въпроси.

Източник: www.astrostar.eu

 

12:26 | 06 Декември 2019 г.

Гъска спаси кученце от замръзване, стопли го с кри...

12:26 | 06 Декември 2019 г.
Живеем в свят, ръководен от технологиите, затова често прекарваме дните си в офиса, без физически да се налага да се виждаме или да разго...
10:29 | 06 Декември 2019 г.

Интернет полудя по тази "говореща" котка (Видео)

10:29 | 06 Декември 2019 г.
Милиони потребители са удивени от котка в САЩ, поздравяваща собственика си с подчертан южняшки акцент, съобщи „Фокс Нюз”. ...
21:06 | 05 Декември 2019 г.

Възкръсване: Сърцето й спря за 6 часа, но тя оживя

21:06 | 05 Декември 2019 г.
Одри със съпруга си Роън в болницата, където лекарите я върнаха от онзи свят Британска преподавателка по английски език в Барселона о...
21:36 | 04 Декември 2019 г.

Бебе Йода завладя социалните мрежи

21:36 | 04 Декември 2019 г.
Бебе Йода - мъничкият зелен персонаж от вдъхновения от вселената на "Междузвездни войни" нов сериал на "Дисни", бързо...
Хлапак открадна кутре от съсед в Пазарджик
20:33 | 04 Декември 2019 г.

Куче включи микровълнова фурна и предизвика пожар

20:33 | 04 Декември 2019 г.
Куче в град в английското графство Есекс било оставено само от собствениците на къщата. По някакъв начин кучето хъски успяло да включи ми...
15:48 | 04 Декември 2019 г.

Учени: забравянето е знак за изключителна интелиге...

15:48 | 04 Декември 2019 г.
Ако спадате към втората категория имаме добри новини за вас: забравянето може да е знак, че сте особено интелигентни. До това заключение ...