Погледни ноктите на ръката си и разбери какъв си

Всичко е въпрос на характер

Ноктите показват характера
Източник: adme.ru

Ноктите показват характера

Още по темата

Ноктите на ръката показват характера. Просто ги огледайте, определете формата им и с наша помощ ще се разкрие истинската картина за вашата същност.

Дълги и правоъгълни

Дълги и правоъгълни

Ако имате дълги и правоъгълни нокти, това означава, че сте общителен човек. Който притежава остър ум. Вие изпитвате удоволствие от новите запознанства, радвате се на всеки опит, който придобивате и не преставате да разширявате своя кръгозор.

Що се отнася до работата, за вас девизът е „Седем пъти мери — веднъж режи“. Вие обичате да сте наясно с всеки детайл от проблема, преди да пристъпите към решение на каквато и да било задача, първо оглеждате внимателно всеки ъгъл и чак тогава пристъпвате към работа и така съумявате да вземете оптималното решение.

Широки и плоски

Широки и плоски

Вие сте човек с ясен ум, който анализира вся и всьо. Вие мислите преди да говорите, ето защо често хората се обръщат към вас за съвет и внимателно слушат мнението ви. Вие прекрасно разбирате характерите на хората и инстинктите никога не ви лъжат.

Такъв тип хора са мечтаният партньор за всичко ново, защото те ще докарат нещата докрай. Тяхното верую е, че всеки труд се отплаща. Те са практични хора, интересува ги онова, което ще им е от полза, на останалото не обръщат внимание. Този тип обича да дава умни решения на сложните проблеми.

Къси и окръглени

Къси и окръглени
 

Преди всичко този тип е енергичен и творчески настроен човек с голям, не рядко и скрит талант. Той излъчва радост и позитивизъм, ето защо е желана компания от останалите хора. Този тип е верен, веднъж ако му станете приятел, той ще ви е верен докрай – каквото и да ви се случи, бъдете сигурни в него.

За този тип има няколко вещи, които той обича най-много от всичко на света . Вътрешно, в него витае дух на авантюрист, ако нещо си навие на пръста, никога няма да отстъпи и ще свърши намисленото. Не винаги е прям, но той отлично знае какво иска.

Неравни и къси

 Неравни и къси
 

Може би ноктите ви са такива, защото ги гризете. Това означава, че сте чувствителен и наблюдателен човек. Вие държите на отношения та с хората, трудно се доверявате и не допускате леко нови персони до вас.

За такива като вас казват, че "тихите води са най-дълбоки". Често външният ви вид не подсказана никакво безпокойство, но под черупката ви бушува океан от лава. От вас винаги може да се разбере истината, и вашите приятели отлично знаят това, ето защо, те не се обиждат, дори и ако им говорите горчиви неща.

Големи и правоъгълни

Големи и правоъгълни

Вие сте човек на труда и природен лидер, който съвестно си гледа задълженията. На вас се доверяват важни срещи, защото всеки знае, че може да разчита на вас. Ако се заемете с нещо, вие го правите по правилния начин.

Вие не сте просто работяга, но и веселяк. Хубавата компания винаги е желана от вас.

Триъгълни

Тръгълни

Вие сте смел и решителен човек, който винаги знае какво иска. Вие се хвърляте със страст към всичко онова, с което се заемете.

Когато нещата опират до работа, вашият девиз е — "Давай по-бързо и да се маха от главата ми“, ето защо винаги имате план в главата и внимателно сте обмислили всичко преди да действате. Вашият труд винаги ви се отплаща и свършеното от вас изглежда много добро.

Овални и дълги

Овални и дълги

Вие сте творческа личност. Имате добро въображение и се чувствате комфортно сред множество красиви предмети. Хората ви търсят когато ги тресат душевни терзания, за да намерят отдушник чрез вас.

Някои казват, че вие прекалено много се вглеждате в себе си. Не е лъжа. Истина е и това, че работата ви прави щастливи, особено ако тя носи радост на околните.

Изпъкнали кожички

Изпъкнали кожички

Това означава, че вие сте ярък човек, който избягва думите. Вие веднага ще намерите нестандартно решение на всеки проблем – дъвка, сламка, огледалце и ще направите и сателитна връзка. Такъв сте си.

Вашият девиз е "На работа, като на работа, на почивка, като на почивка". Вие умеете да получавате удоволствие от всичко, затова и работата ви спори, защото няма нещо, което да ви е скучно или досадно.

Ако не сте успели да намерите точно вашия тип пръсти, изберете онзи, който най-много прилича на тях. Помнете, все пак, че всеки човек е уникален, а това е само опит за класификация.


 

Променете пола си! Гащите, които превръщат мъжете в жени (Снимки 18+)
15:27 | 18 Декември 2017 г.

Променете пола си! Гащите, които превръщат мъжете ...

15:27 | 18 Декември 2017 г.
Благодарение на по-голямото социално приемане на общността на ЛГБТ, предприятията в целия свят започнаха да се грижат за желанията и нужд...
Обърнете внимание на това, когато купувате паста за зъби - химична или органична?
13:43 | 18 Декември 2017 г.

Обърнете внимание на това, когато купувате паста з...

13:43 | 18 Декември 2017 г.
Повечето хора четат етикета, когато купуват паста за зъби, но не много от тях четат това, което е написано на дъното на опаковката. Там, ...
Хороскоп за 2018 година! Ето какво да очакват зодиите през Новата година
12:51 | 18 Декември 2017 г.

Хороскоп за 2018 година! Ето какво да очакват зоди...

12:51 | 18 Декември 2017 г.
Заедно с началото на 2018г., има и нов хороскоп. Тази година можем да очакваме семейна стабилност, моменти на щастие, но и малко обрати. ...
Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на 30 градуса
11:36 | 16 Декември 2017 г.

Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на 30...

11:36 | 16 Декември 2017 г.
Норвежкият котарак Зеро случайно попадна в пералнята на семейство от Осло и издържа на 40-минутно пране на вълнени дрехи при 30-градусова...
Ето безумеца, който кара моторетката си легнал! (ВИДЕО)
19:33 | 08 Декември 2017 г.

Вижте безумеца, който кара моторетката си легнал! ...

19:33 | 08 Декември 2017 г.
Шантав джигит без книжка и без номера изправи косите на пътуващите по натоварено шосе в бразилския щат Гояс близо до Анаполис, съобщи мес...
Защо Кейт Мидълтън и Мегън Маркъл се превърнаха в модни икони?
13:43 | 08 Декември 2017 г.

Защо Кейт Мидълтън и Мегън Маркъл се превърнаха в ...

13:43 | 08 Декември 2017 г.
Какви са стиловете на обличане на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, и могат ли да се мерят с модните икони на висшето общество – принце...

гледай на живо

18.12.2017
 • в момента
  Новини - централна емисия
 • 19:00
  Патарински LIVE
 • 19:30
  Денят на живо
 • 20:30
  Спорт в обектива