Какво Ви вещаят звездите за месец юни - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Не се заслепявайте от страстта, гледайте на ситуацията реалистично през първия летен месец

Какво Ви вещаят звездите за месец юни - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)
Източник: pixabay.com

Какво Ви вещаят звездите за месец юни - пълен хороскоп за всички зодии (част 2)

Месец юни ни си отразява много, въпреки че много пъти отказваме да го признаем. Той е предвестник на летните и ваканционни месеци, но естествено си играе с психиката на хората. Това е времето, когато сме готови да започнем абсурдни диети в последния момент преди плажния сезон. Така излагаме живота си на допълнителна доза стрес.

Хороскопът за юни 2019 препоръчва хората да действат разумно. Не се заслепявайте от страстта, винаги гледайте на ситуацията реалистично, спрете за момент и преценете дали си струва риска. Само тогава ще можете да живеете спокойно през този месец.

Хороскопът за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева вижте ТУК 

Везни

През юни представителите на зодия Везни, ще ги преследва миналото. Внезапно ще ви връхлети меланхолия, която ще ви върне няколко години назад. Но преди да се върнете към стари отношения, помислете внимателно, в противен случай отново ще се нараните в бъдеще. Да се отървете от тежките мисли, ще помогне спонтанната почивка. И колкото по-далеч от дома бъде, толкова по-бързо ще възвърнете формата си.

Може би това пътуване, ще ви донесе запознанство с един наистина достоен човек, с когото ще придобиете душевно спокойствие. На работа, не бързайте да свършите всичките задачи едновременно. Бъдете учтиви с колегите, покажете търпение и уважение. Обърнете внимание на здравето си: юни е време за укрепване на имунната система.

Любов и семейство

През юни много фактори, могат да нарушат баланса в семейството. Това може да са служебните конфликти, напрегнатият работен ритъм, нерешените ежедневни проблеми. Всички тези трудности са преодолими. През този период най-добрите помощници ще са ви хуморът, шегите и доброто настроение. Водещата роля, разбира се, трябва да принадлежи на децата. В личния живот на някои от вас, ще се изостри чувствителността. Открийте на вашият партньор най-добрите си чувства - топлина, ласкавост, любов. За него това сега, ще е много важно. Бъдете честни в изявленията си. Дори лекият фалш, може да наруши разбирателството.

Особено внимателни трябва да бъдете към любимите си хора, през първата половина на юни. Вие сте напълно готови да направите семейния живот, ако не приказка, тогава много близо до това. В интимната сфера експериментирайте, покажете въображение и творчество. Половинката ви ще го оцени, а за вас ще бъде удоволствие. И най-важното е, че ще помогне за изграждането на взаимоотношенията, за установяване на хармония и дълбоко взаиморазбирателство един с друг. Необвързаните, най-вероятно ще се запознаят с човек, с който в бъдеще ще минат под венчилото.

Кариера и финанси

През юни, както в нито един друг период от време, ще чувствате желание за изучаване на нещо ново. На работното място, ще искате да преместите планини, да реализирате проекти, които преди това са изглеждали невъзможни. Въпреки това, сега не е време да влизате в авантюри и да поемате неразумни рискове. Началото на новите проекти, е по-добре да отложите. Междувременно се занимавайте с ежедневните си дела: например, уредете отношения с колеги, които отдавна ви имат зъб. При изясняване на отношенията, бъдете сдържани, не си позволявайте резки изказвания, в противен случай ще си спечелите лоша репутация.

Във финансовите въпроси, юни няма да донесе изненади. Не харчете за дреболии, умейте да спестявате и тогава ще избегнете паричните затруднения. Към края на юни, могат да възникнат непланирани разходи. Не се препоръчват сделки с недвижими имоти. Възможна е конфронтация с шефовете. Не настоявайте на своето. Няма да може да докажете правотата си, дори и ако сте уверени в нея. Препоръчително е да се въздържате от участие, в официални мероприятия.

Здраве

През юни трябва да ограничите социалните контакти. През този период, има опасност да се заразите от другите. Ако имате хронична болест на червата, обърнете специално внимание на диетата. Не натоварвайте тялото си с излишни мазнини. Опитайте се да разнообразите менюто си пресни зеленчуци и плодове.

Укрепете сърцето. Най-добрите помощници в това са, физическата активност и чистият въздух. Най-добри резултати ще донесат малките, но редовни натоварвания. Ходете на работа пеша, ако не е много далече. Комбинирайте приятното с полезното. Към края на юни подозрителността, мнителността и хипохондрията, могат да се изострят. Опитайте се да промените обстановката. Вземете отпуска, отидете на вилата.

Скорпион

Въпреки някои проблеми в началото на юни, представителите на зодия Скорпион трябва да се опитат да съхранят оптимизма и доброто си настроение. През този период е по-добре да се въздържате от рискови предложения, дори ако са от приятели. Не преувеличавайте собствените си заслуги и значимост. Бъдете доволни от възможностите, които имате. Не е желателно да започвате нови дела, завършете старите.

Натрупвайте сили и средства. Способността за компромис ще позволи, да преодолеете разногласията с другите. Не се опитвайте да насилвате хода на събитията.

С идването на лятото, ще искате промяна. Изведнъж ще решите да се подстрижете, да пребоядисате косата, коренно да промените имиджа си. Всички тези промени, ще доведат до нови интересни запознанства и добро настроение. В края на месеца ще ви се отдава всичко- важни проекти ще бъдат реализирани, а в семейството ще ви гледат с обожание. Необвързаните могат да срещнат човек, който ще превземе всичките им мисли.

Любов и семейство

Интуицията никога не подвежда, представителите на зодия Скорпион. И този път тя ще ви подскаже кои обожател, е наистина достоен за вас. Ако се доверите на шестото си чувство, ще намерите любовта на вашият живот. Тези който вече имат партньор, стабилността и предсказуемостта, ще спомогнат за установяване на хармонични отношения и ще убедят любимият ви в искреността на вашите чувства. Съвместно обсъждайте плановете си, за бъдещето. А за да не би някой да разруши вашите планове, ги пазете в тайна от приятели и съседи.

През юни близкото семейно обкръжение, ще изисква внимание и подкрепа от вас. В дома е възможно известно напрежение, но взаимоотношенията ще се подобрят, ако планирате съвместно мероприятие, в което всеки, включително и децата, ще намерят поле за изява на своите таланти. Семейните ще изненадват партньора си с неудържима фантазия през целият месец. Възможно е да организирате за любимия човек, творческа вечер или романтична разходка през нощния град. Каквото и да измислите, представянето ви ще го впечатли и ще го привърже още по-силно към вас.

Кариера и финанси

Своевременно въведете ред в бизнес делата. Възможни са проверки. Паричните и данъчните задължения, плащайте навреме. През юни, са възможни проблеми с бизнес партньорите. За да не се стигне до съдебни дела, своевременно вземете предвид желанията на заинтересованите страни. Много време ще отделите, за разрешаване на натрупаните производствени проблеми. Приятелските срещи, забавленията, ще трябва да отложите и да се фокусирате върху работата.

През втората половина на юни, някой промени в работата, може да изменят най-близките ви планове. Вашите нови оригинални идеи, ще постигнат професионален успех. Ще имате възможност, успешно да използвате вашите творчески способности, красноречие, способност за убеждаване. По отношение на финансите, месецът няма да е лесен. Разходите ще бъдат големи и често ненужни. Ще бъдете привлечени от закупуването на скъпи антики или други неща, от които нямате нужда. Ако не се спрете навреме, скоро ще изпаднете в дълбока депресия.

Здраве

Силното напрежение в работата, може да засегне вашето здраве и да предизвикат невроза и хипохондрия Ще ви мъчи безсъние, постоянен глад, ще възникнат проблеми с храносмилателната система, ще започнат мигрени. С появата на неясни симптоми, не се подавайте на паниката. Може би, това е въображаема болест. Без пълноценна почивка, ще станете апатични, ще се чувствате ненужни, както на работа, така и у дома.

За да се справите с проблемите, ще помогнат заниманията със спорт, любимото ви хоби, посещенията в салона за красота. Добре е през този период, да консумирате повече мед. Както никой друг продукт, той бързо възстановява физическото и емоционалното равновесие на тялото. Уязвима ще е и храносмилателната система. При наличие на хронични заболявания, трябва да предприемете превантивни мерки.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, особено през първата половина на юни, ще бъдат зарити с работни задачи. Ще трябва да присъствате на безкрайни, предимно безсмислени срещи, да пишете много доклади, да работите не само за себе си, но и за отсъстващи колеги. На вашата продуктивност ще пречат вредните привички, така че ако искате да постигнете нещо, ще трябва да си поставите приоритети.

Необвързаните, които са уморени от самотата, ще искат непременно да намерят партньор в живота, който да ги приеме такива каквито са. Към края на месеца, съдбата най-накрая ще ви се усмихне и ще изпрати точния човек. С появата на любовните чувства, ще придобиете увереност. Внезапно ще намерите отговорите, на всички неотложни въпроси, а товарът от делата струпали се върху вас през последните месеци, ще намалее.

Любов и семейство

Първата половина на юни е подходящ момент, за нови романтични запознанства, както и за промени в старите отношения. Необвързаните, ще имат възможност да срещнат сродната си душа. Между другото, това ще бъде любов от пръв поглед. Постарайте се избраникът ви, да ви обикне толкова силно, колкото и вие. В средата на месеца, обвързаните ще имат чудесна възможност да поправят грешките от миналото - не пропускайте този шанс!

Средата на юни е опасно време за семейните, възможни са кавги и конфликти. Научете се да сдържате чувствата си, с вашата импулсивност може да обидите не само близките, но и приятелите, на които държите. Затова е препоръчително да работите върху грешките и да спрете да потискате любимите си хора със силата на своя темперамент.

Кариера и финанси

Работата през юни, ще бъде уморителна. Нещата няма да вървят гладко, всичко ще виси във въздуха, от което ще изпадате в отчаяние. Повечето срещи и преговори ще се провалят, така ще губите ценно време. Възможни са недоразумения с колеги, които да прераснат в открит конфликт, от който няма да излезете победител. От финансова гледна точка се очакват големи разходи. Може да се наложи, да вземете заем.

Препоръчително е през този период, да не харчите пари за дреболии и да не инвестирате пари в ненадеждни проекти. Отложете инвестициите за края на месеца. През втората половина на месеца, всичко ще се стабилизира постепенно. Ще решете дори онези задачи, които, са ви се стрували немислими. Всичко ще се развива толкова добре, че дори е възможно да получите по висока и добре платена позиция.

Здраве

През юни, ще бъдете твърде подозрителни и склонни да надценявате сериозността на заболяванията. Не прекалявайте с течностите, пазете бъбреците. В края на юни трябва да намалите активността, да не се натоварвате физически и да пестите силите си. Бъдете бдителни към храната която консумирате, за да не предизвиквате стомашни проблеми.

Пестете енергията си и пазете нервите, избягвайте стресови ситуации. През този период всички операции на белите дробове и бронхите са забранени. Има опасност от задух, затруднено дишане. Ще е добре да прекарвате повечето време на чист въздух, вън от затворените стаи. През този период ще се повиши чувствителността ви към различни инфекции, има вероятност от алергични реакции.

Козирог

За представителите на зодия Козирог, първата половина на юни ще премине спокойно. Ще се справите успешно с битовите проблеми, а на работа ще се проявите в ролята на миротворец. Ще потушавате конфликти и разрешавате спорни ситуации. Като цяло, каквото и да се случи, увереността в собствените сили и позитивното настроение няма да ви напуснат.

От средата на месеца, ще трябва да започнете да действате. Ще станете по-активни в бизнеса и творчеството. Ще се появят нови обещаващи партньори, сътрудничеството с които ще донесе добри печалби в бъдеще. В семейството ще царува идилия и спокойствие. Необвързаните, няма да бързат да започват нов роман. Сега, ще ценят много повече свободата. Уединението, ще ви даде време да се отпуснете и да изградите планове за бъдещето.

Любов и семейство

В отношенията със семейството, не се очакват проблеми. Напротив, ще цари пълна идилия. През този месец се очаква чести пътувания за посещение на роднини, нови запознанства, забавно прекарване на времето с приятели. В компанията на любимите си хора, ще си отдъхнете от душа. Вашата половинка, ще бъде напълно сигурна в лоялността ви. Семейните връзки, ще станат по-силни.

Необвързаните през юни, ги очакват нови запознанства. Тези връзки, едва ли ще стигнат веднага до любов. Но може и това да е за добро? Има много примери, когато любовта идва на фона на приятелството. В края на месеца, е възможно ново увлечение, което да прерасне в страстна връзка. Може би това, ще е служебен роман или ще завържете романтични отношения по време на почивка.

Кариера и финанси

През първата половина на месеца, е препоръчително да работите в спокойно темпо. По време на този период, е по-добре да не рискувате. Най-добре заемете позиция на изчакване и се огледайте за потенциални партньори. Дръжте финансите си под контрол. Не правете ненужни разходи, за които в последствие да съжалявате. По-добре пестете за бъдещето: например, за пътуване с любим човек или за обучение на дете.

Втората половина на юни, ще бъде благоприятна във всяко едно отношение. След 20-ти, вашата активност в работата ще се увеличи. Без много усилия ще намерите партньори, с които ще изградите печеливш бизнес. Във финансов план, юни обещава благополучие. Ще имате възможност да печелите допълнително или да получите дългоочаквани плащания. Може успешно да инвестирате, да вземате правилни решения и да се занимавате с търговски въпроси.

Здраве

Като цяло, здравето няма да ви създава проблеми, ако не започнете да действате безразсъдно. Пазете се от слънчеви изгаряния и възпаление на кожата. Носете шапка, когато излизате навън. Вашата имунна система, не е в перфектно състояние и затова пийте повече витамини. Ограничете къпането, солариумите и масажите.

Големите физически натоварвания, може да повлияят на общото физическо състояние. И на първо място върху нервната система. Ето защо, през първия летен месец, всички укрепващи процедури ще са много благоприятни: чист въздух, здравословни спортни натоварвания, както и положителните емоции, които подобряват настроението! Практикуването на йога или просто дихателни упражнения, ще бъде много полезно.

Водолей

Представителите на зодия Водолей през юни, ще трябва да се заемат с тяхното здраве, което е сериозно разклатено. Но животът ви ще бъде засенчен не само от не доброто здраве: изведнъж ще се струпат дела, които ще трябва да решите много бързо, шефовете ще ви затрупват със задачи, в семейството се очакват караници. Както се казва: неприятностите не идват сами. През юни, постоянно ще бъде тествана вашата сила, ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт и поставени пред труден избор.

Всичко това може да доведе до продължителна депресия, която няма да е възможно да излекувате веднага. Междувременно дори лошото настроение, няма да повлияе на ползотворното завършване на делата в края на месеца и получаването на парично възнаграждение. Похвалите от шефовете и надутият портфейл, ще изиграят своята роля - настроението внезапно ще се повиши и старите болежки, ще спрат да ви притесняват.

Любов и семейство

През юни са възможни недоразумения с втората ви половинка. Малките, дребнави и досадни кавги във семейството, ще бъдат почти ежедневни. Неразбирателството ще се отразява на всичко, поради което микроклимата в семейството, силно ще се влоши. Ако не искате отношенията ви да влязат в „задънена улица“, трябва да подчините емоциите си на разума и в случай на конфликт, не бъдете лениви а веднага изяснете всичко.

По някои въпроси може да направите компромис, при други до край отстоявайте мнението си. Но във всеки случай, не стигайте твърде далеч, в противен случай връзката ще се разпадне и единственият изход ще бъде развод. През втората половина на юни ви очакват обещаващи запознанства. Може да срещнете човек, който благодарение на своето влияние ще извади вашите дела от застоя.

Кариера и финанси

Юни е противопоказен за рискови проекти, макар че като цяло, финансови катаклизми не застрашават вашият портфейл, но в материално отношение ще се чувствате много ограничени. Ако се занимавате с бизнес свързан с търговия, сега решението на много въпроси ще бъде трудно. Ако разчитате на бонуси и увеличение на заплатата, дори и да е заслужено, по-добре забравете за сега за тази надежда.

По отношение на финансите, втората половина на месеца, ще е по-благоприятна и стабилна. По това време може да разчитате на финансов успех, както и на добри сделки по време на пазаруване. Представителите на вашият знак, знаят как да спестяват и ако не всички, тогава повечето. Спокойно може да живеете без скъпи обувки или огромен телевизор. Вашата сдържаност в разходите, скоро ще донесе плодове: в близко бъдеще спестяванията ще се умножат поради печеливш проект, в който ще участвате.

Здраве

През юни може да почувствате, обща физическа умора, намален имунитет и проблеми със стомашно-чревния тракт. Ето защо, предприемайте подходящи превантивни мерки, особено ако имате хронични заболявания.

Внимателно избирайте храната, която ядете. През юни е възможно сериозно натравяне, което да прерасне в хронично заболяване. Като цяло, храносмилателните проблеми, ще ви съпътстват през целия месец. Ще напомни за себе си и стомахът. Възможен е гастрит или язва. Да се постави диагноза навреме, ще помогне специалист. Не пренебрегвайте здравето си и при първите симптоми на заболяване, отидете на лекар.

Риби

През юни представителите на зодия Риби, ще трябва да забравят за шумните и луди партита с приятели. Началото на лятото, ще бъде белязано от куп проблеми. И те ще бъдат навсякъде: в семейните дела, в работата, във финансите. Безкрайният цикъл на не най-позитивни събития ще ви доведе до отчаяние. Но е препоръчително, да не падате духом. Научете се временно да се “изключвате” от светските проблеми и за малко да си отдъхвате.

Във всеки случай, вашата саможертва и желание да се справите с всички проблеми веднага няма да донесе резултати. В кариерата се очаква застой, както и в личния живот. Половинката ще престане да ви разбира и вие сами, няма да се стремите да хармонизирате отношенията. Нервното напрежение, ще ви доведе до ръба на депресията. А от това могат да изплуват хронични заболявания. Затова, когато се появят първите симптоми на заболяване, незабавно се консултирайте с лекар.

Любов и семейство

Препоръчително е да посветите началото на лятото на своите близки, особено на родителите и възрастните роднини. Те не са ви виждали дълго време и ще се радват много на неочаквано посещение. В семейството се очакват дребни тревоги и битови проблеми, които ще решите без особена трудност. Неприятности могат да възникнат в близкото ви обкръжение, само че тогава ще трябва да решавате "чужди" дела. В средата на месеца, най-накрая ще може да си починете нормално. Планирайте среща с приятели, които не сте виждали от дълго време. От любимия човек, може да получите хубав подарък. Като цяло, месецът в личен план е благоприятен.

Необвързаните през юни, не трябва да се плашат от нови усещания и преживявания - това ще ви бъде само от полза. Но и чувство за реалност не губете. Едно ново запознанство, може да се случи съвсем неочаквано, в момент, когато не сте съвсем готови за това. Краят на месеца, ще е най-проблематичен за личните отношения, приемете го като тест за личния си живот. Най-важното е да не прекъсвате рязко отношения и да не взимате прибързани решения.

Кариера и финанси

През юни, ви е гарантирано спокойствие в работата, но не очаквайте повишаване на репутацията, влиянието, доверието сред служителите и благосклонността на ръководството. За тези амбиции, е по-добре да изчакате. Не позволявайте на трудностите и апатията да ви надвият, не забравяйте, че положителното емоционално настроение и спокойствието понякога са най-доброто средство за постигане на победа.

Като цяло през юни, е по-добре да отложите взимането на сериозни решения относно вашата кариера. Но ако получите изгодно предложение, не бързайте да приемате веднага, претеглете всички плюсове и минуси. Не си струва да се дръжите прекалено силно за това, което смятате, за непоклатимо и да се вкарвате в твърди рамки. През юни силно се препоръчва да не бързате, довършете старите дела. Финансовото положение, ще бъде стабилно.

Здраве

В началото на месеца, ще бъдете весели и бодри по дух. Вие винаги сте в добро настроение. Въпреки това, физическото здраве трябва да поддържате на висота, за което ще трябва да преразгледате хранителните си навици. Консумирайте само здравословна и нискокалорична храна. В основата на диетата, трябва да бъдат плодовете и зеленчуците.

През втората половина на юни, са възможни проблеми с гърлото и щитовидната жлеза. В този период, ще бъдете склонни към мрачно настроение, ще драматизирате ситуацията и ще преувеличавате сложността. Вероятно алтернативните методи на лечение, могат да се окажат по-ефективни в борбата срещу болестите. Роднините ще ви окажат необходимата подкрепа.

Източник: astrostar.eu

13:38 | 14 Октомври 2019 г.

Откриха най-древната форма на живот на Земята

13:38 | 14 Октомври 2019 г.
Учени от Фуцзянския педагогически университет в Китай откриха в Западна Австралия следи от най-древната форма на сложен живот на сушата, ...
10:31 | 14 Октомври 2019 г.

Липсата на сън ни кара да ядем нездравословна хран...

10:31 | 14 Октомври 2019 г.
Лошият сън ни кара да жадуваме нездравословна храна, установи проучване на Чикагския университет. Лишаването от сън увеличава хормони...
Родопска певица с рекорд на \
11:10 | 12 Октомври 2019 г.

Родопска певица с рекорд за "Гинес" - има най-ниск...

11:10 | 12 Октомври 2019 г.
Рекорд на Гинес за най-нисък глас на планетата е признат на Марияна Павлова от Смолян. Тя е дъщеря на обичаната родопска народна певица Х...
Вижте как компания се присмя на абсурдните искания за подобрения на рекламата си от клиенти
08:22 | 12 Октомври 2019 г.

Вижте как компания се присмя на абсурдните искания...

08:22 | 12 Октомври 2019 г.
Дизайнерите и клиентите им рядко се разбират. И това не е толкова лошо. Ако сме честни, креативните хора в компаниите имат доста различно...
Пицата на бъдещето е с брашно от щурци и водорасли
21:25 | 11 Октомври 2019 г.

Пицата на бъдещето е с брашно от щурци и водорасли

21:25 | 11 Октомври 2019 г.
Организаторите на научен фестивал поръчаха на експерт да направи пица "Маргерита", каквато ще ядат хората през 2039 г., като де...
Мъж порасна с 41 сантиметра за седем години
20:10 | 11 Октомври 2019 г.

Мъж порасна с 41 сантиметра за седем години

20:10 | 11 Октомври 2019 г.
В пакистанският град Маншехра, провинция Хайбер-Пахтунхва живее мъж с необичаен ръст – 233 сантиметра, съобщава "Дейли Мирър&q...