Бебе почина, оставили го само на масата за повиване, но не това е причината за смъртта му

Съдят майката, забавила се с миенето на бутилката

бебе
Източник: pixabay.com

Когато оставите бебето си на масата за повиване, лесно можете да се разсеете  докато търсите кърпички за почистване или за да изхвърлите мръсна пелена в кошчето. Повечето майки и татковци, които се отдръпват от децата си, ги е страх, че то може да падне от ръба, дори не подозират, че има още една опасност за живота на бебето. Такъв е случаят с едно 3-месечно бебе, което почина, след като се задуши, докато е останало само на масата.

Майката на момиченцето, Лъки Лин Тейлър, 26-годишна, я остави на масата за смяна на пелени и отиде да измие бутилката за хранене. През това време, според полицията в Дес Мойнс, Айова, която изследва смъртта на детето в продължение на четири месеца, бебето се е търколило и врата му се е заклещил на отвора на сглобяемата маса за повиване като е прекъснала дихателните пътища на 3-месечното дете.

Тейлър е обвинена в застрашаване живота на бебето си.  Макар че звучи като ужасна злополука, която нито един родител никога не би могъл да предвиди, полицейският сержант Деул Мойн Пол Парижк каза пред KCCI-TV: "Фактът, че тя е оставила детето само за продължителен период от време, е това, което го прави престъпно".

Тъжно! 22-годишна родилка с трансплантирано сърце почина след раждане у дома

Докато полицията не отбелязва колко дълго бебето е оставено без надзор, според Доверието за превенция на злополуките за деца, отнема само няколко минути, за да се задуши бебето, тъй като то е твърде малко, за да може без чужда помощ да повдигне главичката си.

Ако си помислите колко време може да мине, за да измиете бутилката, да я напълните и да я затоплите, точно там са тези животоспасяващи няколко минути.

И тази сърцераздирателна история е за припомняне важността на безопасното поставяне на децата при сън. Прочетохме за толкова много ужасяващи инциденти с деца, които са се задушили оставени в жегата в автомобил или паднали от креватчетата си.

Доверието за предотвратяване на злополуки на деца настоява родителите да избягват възможни рискове от задушаване, като поставят бебета в собствените си детски креватчета без одеала или възглавници.

Facebook изригна! Майка остави детето си да стои на пода, докато си рови в телефона

Съпругът на Лъки, Дон, не я обвинява. Той каза пред KCCI-TV: "В тялото ми няма частица, която обвинява жена ми, всъщност тя е дала на дъщеря ми бутилка да си играе и е отишла да измие другата за много кратко време.  Хората могат да кажат каквото искат, но това беше инцидент. "

Без съмнение Лъки вече е преследвана от загубата на момичето си. Както казва партньорът й: "Събуждам се всяка  сутрин и чувам жена ми да крещи името на дъщеря ми. С това трябва да живея всеки ден."

Етикети: бебе
На 116 г. почина най-възрастният човек в Европа
20:14 | 16 Декември 2017 г.

На 116 г. почина най-възрастният човек в Европа

20:14 | 16 Декември 2017 г.
Испанката Ана Вела Рубио, най-възрастният човек в Европа, е починала в петък на 116 г. в старчески дом в Барселона, съобщават и...
Цар Симеон II присъства на поклонението пред тленните останки на Крал Михай I (СНИМКИ)
16:54 | 16 Декември 2017 г.

Цар Симеон II присъства на поклонението пред тленн...

16:54 | 16 Декември 2017 г.
Н.В. Цар Симеон II присъства на поклонението пред тленните останки на Крал Михай I и поднесе своите съболезнования на румънското кралско ...
Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на 30 градуса
11:36 | 16 Декември 2017 г.

Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на 30...

11:36 | 16 Декември 2017 г.
Норвежкият котарак Зеро случайно попадна в пералнята на семейство от Осло и издържа на 40-минутно пране на вълнени дрехи при 30-градусова...
Изхвърлят Испания от световното в Русия догодина?
09:40 | 16 Декември 2017 г.

Изхвърлят Испания от световното в Русия догодина?

09:40 | 16 Декември 2017 г.
ФИФА заплаши да извади Испания от световното първенство по футбол в Русия догодина, съобщи в. "Ел Паис".   В офиц...
Доналд Тръмп, Владимир Путин
08:10 | 15 Декември 2017 г.

Тръмп и Путин разговаряха по телефона - ето какво ...

08:10 | 15 Декември 2017 г.
Президентите на Русия Владимир Путин и на САЩ Доналд Тръмп са провели телефонен разговор, в който са обсъдили редица въпроси, включително...
21:45 | 14 Декември 2017 г.

Медицинската марихуана не е заплаха за общественот...

21:45 | 14 Декември 2017 г.
Световната здравна организация (СЗО) обяви, че медицинската марихуана не е заплаха за общественото здраве и не трябва да бъде о...

гледай на живо

17.12.2017
 • в момента
  Офанзива с Любо Огнянов
 • 09:00
  Пулс
 • 09:30
  „Всеки следобед с Криси”, избрано
 • 10:00
  Телемаркет