Бебе почина, оставили го само на масата за повиване, но не това е причината за смъртта му

Съдят майката, забавила се с миенето на бутилката

бебе
Източник: pixabay.com

Когато оставите бебето си на масата за повиване, лесно можете да се разсеете  докато търсите кърпички за почистване или за да изхвърлите мръсна пелена в кошчето. Повечето майки и татковци, които се отдръпват от децата си, ги е страх, че то може да падне от ръба, дори не подозират, че има още една опасност за живота на бебето. Такъв е случаят с едно 3-месечно бебе, което почина, след като се задуши, докато е останало само на масата.

Майката на момиченцето, Лъки Лин Тейлър, 26-годишна, я остави на масата за смяна на пелени и отиде да измие бутилката за хранене. През това време, според полицията в Дес Мойнс, Айова, която изследва смъртта на детето в продължение на четири месеца, бебето се е търколило и врата му се е заклещил на отвора на сглобяемата маса за повиване като е прекъснала дихателните пътища на 3-месечното дете.

Тейлър е обвинена в застрашаване живота на бебето си.  Макар че звучи като ужасна злополука, която нито един родител никога не би могъл да предвиди, полицейският сержант Деул Мойн Пол Парижк каза пред KCCI-TV: "Фактът, че тя е оставила детето само за продължителен период от време, е това, което го прави престъпно".

Тъжно! 22-годишна родилка с трансплантирано сърце почина след раждане у дома

Докато полицията не отбелязва колко дълго бебето е оставено без надзор, според Доверието за превенция на злополуките за деца, отнема само няколко минути, за да се задуши бебето, тъй като то е твърде малко, за да може без чужда помощ да повдигне главичката си.

Ако си помислите колко време може да мине, за да измиете бутилката, да я напълните и да я затоплите, точно там са тези животоспасяващи няколко минути.

И тази сърцераздирателна история е за припомняне важността на безопасното поставяне на децата при сън. Прочетохме за толкова много ужасяващи инциденти с деца, които са се задушили оставени в жегата в автомобил или паднали от креватчетата си.

Доверието за предотвратяване на злополуки на деца настоява родителите да избягват възможни рискове от задушаване, като поставят бебета в собствените си детски креватчета без одеала или възглавници.

Facebook изригна! Майка остави детето си да стои на пода, докато си рови в телефона

Съпругът на Лъки, Дон, не я обвинява. Той каза пред KCCI-TV: "В тялото ми няма частица, която обвинява жена ми, всъщност тя е дала на дъщеря ми бутилка да си играе и е отишла да измие другата за много кратко време.  Хората могат да кажат каквото искат, но това беше инцидент. "

Без съмнение Лъки вече е преследвана от загубата на момичето си. Както казва партньорът й: "Събуждам се всяка  сутрин и чувам жена ми да крещи името на дъщеря ми. С това трябва да живея всеки ден."

Етикети: бебе
Путин: Непредсказуемостта на Тръмп е свързана и с голямо съпротивление в САЩ
20:15 | 19 Октомври 2017 г.

Путин: Непредсказуемостта на Тръмп е свързана и с ...

20:15 | 19 Октомври 2017 г.
Непредсказуемостта на американския президент Доналд Тръмп е свързана с големи съпротивителни сили вътре в самите САЩ, но независимо от то...
Банката за развитие отпуска $500млн. за газопровода TANAP
16:04 | 19 Октомври 2017 г.

Банката за развитие отпуска $500млн. за газопровод...

16:04 | 19 Октомври 2017 г.
Европейската банка за възстановяване и развитие одобри заем за 500 млн. долара за Трансанатолския газопровод (TANAP), съобщи агенция Ройт...
Ксения Собчак
14:10 | 19 Октомври 2017 г.

Тя ще се кандидатира за президент на Русия!

14:10 | 19 Октомври 2017 г.
36-годишна журналистка, актриса, участничка в риалити програми, радиоводеща и бивш член на Координационния съвет на руската опозиция в пе...
13:17 | 19 Октомври 2017 г.

Мадрид започва отмяна на автономията на Каталуния ...

13:17 | 19 Октомври 2017 г.
Испанското правителство обяви, че продължава стъпките по отмяна на автономията на областта Каталуния, след като регионалният сепаратистки...
Два слаби труса разклатиха Македония на 108 и 105 км южно от София
13:05 | 19 Октомври 2017 г.

Два слаби труса разклатиха Македония на 108 и 105 ...

13:05 | 19 Октомври 2017 г.
Две земетресения в рамките на половин час станаха в Македония, близо до границата с България. Първото е с магнитуд 3 по скалата на Ри...
САЩ: Терористи готвят нова самолетна атака, разузнаването няма съмнения
10:45 | 19 Октомври 2017 г.

САЩ: Терористи готвят нова самолетна атака, разузн...

10:45 | 19 Октомври 2017 г.
Американският министър по вътрешната сигурност Илейн Дюк разкри, че терористични групи подготвят нови атаки със самолети. Тя каза това по...

гледай на живо

20.10.2017
 • в момента
  Повторения
 • 06:30
  Кухнята на Звездев
 • 07:00
  Всяка сутрин
 • 09:00
  Парламентът на живо