Бебе почина, оставили го само на масата за повиване, но не това е причината за смъртта му

Съдят майката, забавила се с миенето на бутилката

бебе
Източник: pixabay.com

Когато оставите бебето си на масата за повиване, лесно можете да се разсеете  докато търсите кърпички за почистване или за да изхвърлите мръсна пелена в кошчето. Повечето майки и татковци, които се отдръпват от децата си, ги е страх, че то може да падне от ръба, дори не подозират, че има още една опасност за живота на бебето. Такъв е случаят с едно 3-месечно бебе, което почина, след като се задуши, докато е останало само на масата.

Майката на момиченцето, Лъки Лин Тейлър, 26-годишна, я остави на масата за смяна на пелени и отиде да измие бутилката за хранене. През това време, според полицията в Дес Мойнс, Айова, която изследва смъртта на детето в продължение на четири месеца, бебето се е търколило и врата му се е заклещил на отвора на сглобяемата маса за повиване като е прекъснала дихателните пътища на 3-месечното дете.

Тейлър е обвинена в застрашаване живота на бебето си.  Макар че звучи като ужасна злополука, която нито един родител никога не би могъл да предвиди, полицейският сержант Деул Мойн Пол Парижк каза пред KCCI-TV: "Фактът, че тя е оставила детето само за продължителен период от време, е това, което го прави престъпно".

Тъжно! 22-годишна родилка с трансплантирано сърце почина след раждане у дома

Докато полицията не отбелязва колко дълго бебето е оставено без надзор, според Доверието за превенция на злополуките за деца, отнема само няколко минути, за да се задуши бебето, тъй като то е твърде малко, за да може без чужда помощ да повдигне главичката си.

Ако си помислите колко време може да мине, за да измиете бутилката, да я напълните и да я затоплите, точно там са тези животоспасяващи няколко минути.

И тази сърцераздирателна история е за припомняне важността на безопасното поставяне на децата при сън. Прочетохме за толкова много ужасяващи инциденти с деца, които са се задушили оставени в жегата в автомобил или паднали от креватчетата си.

Доверието за предотвратяване на злополуки на деца настоява родителите да избягват възможни рискове от задушаване, като поставят бебета в собствените си детски креватчета без одеала или възглавници.

Facebook изригна! Майка остави детето си да стои на пода, докато си рови в телефона

Съпругът на Лъки, Дон, не я обвинява. Той каза пред KCCI-TV: "В тялото ми няма частица, която обвинява жена ми, всъщност тя е дала на дъщеря ми бутилка да си играе и е отишла да измие другата за много кратко време.  Хората могат да кажат каквото искат, но това беше инцидент. "

Без съмнение Лъки вече е преследвана от загубата на момичето си. Както казва партньорът й: "Събуждам се всяка  сутрин и чувам жена ми да крещи името на дъщеря ми. С това трябва да живея всеки ден."

Етикети: бебе
След изписване от болницата децата ще дадат първата си пресконференция
10:02 | 18 Юли 2018 г.

"Глиганите" от Тайланд дават първата си пресконфер...

10:02 | 18 Юли 2018 г.
Дванайсетте ученици и техният треньор по футбол, които бяха спасени от пещера в Северен Тайланд, ще бъдат изписани днес от болницата, пре...
Тръмп говори от трибуната 22
07:41 | 18 Юли 2018 г.

Тръмп се отметна, бил направил лапсус при изказван...

07:41 | 18 Юли 2018 г.
Доналд Тръмп се отметна от думите си за предполагаемата руска намеса на президентските избори през 2016-а, които обяви по време на преско...
18:57 | 17 Юли 2018 г.

Силно земетресение люшна Албания

18:57 | 17 Юли 2018 г.
Земетресение с магнитуд 4,5 по Рихтер бе усетено днес в албанските градове Тирана, Дуръс и Кавая, предаде агенция АТА. Според албанск...
18:22 | 17 Юли 2018 г.

Министърът на труда на Чехия подаде оставка заради...

18:22 | 17 Юли 2018 г.
Министърът на труда и социалните грижи на Чехия, Петър Кърчал подаде днес оставка, поради подозрения в плагиатство, предаде Чешката ...
Референдумът в Турция спря мигрантите към границата ни
16:10 | 17 Юли 2018 г.

Български граничари върнаха в Турция 37 нарушители...

16:10 | 17 Юли 2018 г.
Две групи от общо 37 нелегални бежанци са успели да преминат от Турция в България, но нашите гранични полицаи са ги върнали обратно, пред...
Йоханес Хан и Зоран Заев
12:36 | 17 Юли 2018 г.

Йоханес Хан: Вратата на Европейския съюз е широко ...

12:36 | 17 Юли 2018 г.
Вратата на Европейския съюз е широко отворена за Македония. Това обяви еврокомисарят по разширяването Йоханес Хан. Той днес е в Скопие и ...

гледай на живо

18.07.2018
 • в момента
  Парламентът на живо
 • 13:45
  Телемаркет
 • 14:00
  Новини
 • 14:30
  Кухнята на Звездев