Бебе почина, оставили го само на масата за повиване, но не това е причината за смъртта му

Съдят майката, забавила се с миенето на бутилката

бебе
Източник: pixabay.com

Когато оставите бебето си на масата за повиване, лесно можете да се разсеете  докато търсите кърпички за почистване или за да изхвърлите мръсна пелена в кошчето. Повечето майки и татковци, които се отдръпват от децата си, ги е страх, че то може да падне от ръба, дори не подозират, че има още една опасност за живота на бебето. Такъв е случаят с едно 3-месечно бебе, което почина, след като се задуши, докато е останало само на масата.

Майката на момиченцето, Лъки Лин Тейлър, 26-годишна, я остави на масата за смяна на пелени и отиде да измие бутилката за хранене. През това време, според полицията в Дес Мойнс, Айова, която изследва смъртта на детето в продължение на четири месеца, бебето се е търколило и врата му се е заклещил на отвора на сглобяемата маса за повиване като е прекъснала дихателните пътища на 3-месечното дете.

Тейлър е обвинена в застрашаване живота на бебето си.  Макар че звучи като ужасна злополука, която нито един родител никога не би могъл да предвиди, полицейският сержант Деул Мойн Пол Парижк каза пред KCCI-TV: "Фактът, че тя е оставила детето само за продължителен период от време, е това, което го прави престъпно".

Тъжно! 22-годишна родилка с трансплантирано сърце почина след раждане у дома

Докато полицията не отбелязва колко дълго бебето е оставено без надзор, според Доверието за превенция на злополуките за деца, отнема само няколко минути, за да се задуши бебето, тъй като то е твърде малко, за да може без чужда помощ да повдигне главичката си.

Ако си помислите колко време може да мине, за да измиете бутилката, да я напълните и да я затоплите, точно там са тези животоспасяващи няколко минути.

И тази сърцераздирателна история е за припомняне важността на безопасното поставяне на децата при сън. Прочетохме за толкова много ужасяващи инциденти с деца, които са се задушили оставени в жегата в автомобил или паднали от креватчетата си.

Доверието за предотвратяване на злополуки на деца настоява родителите да избягват възможни рискове от задушаване, като поставят бебета в собствените си детски креватчета без одеала или възглавници.

Facebook изригна! Майка остави детето си да стои на пода, докато си рови в телефона

Съпругът на Лъки, Дон, не я обвинява. Той каза пред KCCI-TV: "В тялото ми няма частица, която обвинява жена ми, всъщност тя е дала на дъщеря ми бутилка да си играе и е отишла да измие другата за много кратко време.  Хората могат да кажат каквото искат, но това беше инцидент. "

Без съмнение Лъки вече е преследвана от загубата на момичето си. Както казва партньорът й: "Събуждам се всяка  сутрин и чувам жена ми да крещи името на дъщеря ми. С това трябва да живея всеки ден."

Етикети: бебе
19:30 | 20 Март 2018 г.

Пететажна жилищна сграда рухна при газов взрив в М...

19:30 | 20 Март 2018 г.
Един човек загина, четирима са ранени и още петима са блокирани под развалините на 5-етажна жилищна сграда в северния руски град Мурманск...
Тръмп и Путин обсъдиха Сирия, Северна Корея и Украйна в телефонен разговор
17:44 | 20 Март 2018 г.

Тръмп се обади на Путин да го поздрави, планират с...

17:44 | 20 Март 2018 г.
Американският президент Доналд Тръмп поздрави Владимир Путин с победата на президентските избори, съобщи Кремъл. Телефонният разговор...
Спорът за името: Гърция натиска за Горна Македония
17:20 | 20 Март 2018 г.

Спорът за името: Гърция натиска за Горна Македония

17:20 | 20 Март 2018 г.
Министърът на външните работи на Гърция Никос Коцияс е разкрил съдържанието на предложението, което е отправил в Скопие за разрешаване на...
Ученици пак се стрелят в САЩ, убити няма
16:59 | 20 Март 2018 г.

Ученици пак се стрелят в САЩ, убити няма

16:59 | 20 Март 2018 г.
Трима души са ранени при стрелба във вторник сутринта в гимназия в Грейт милс в източната част на американския щат Мериленд. Инцидентът б...
Не е истина! (+18) Вижте какво правят в автоморгата (ВИДЕО, СНИМКИ)
14:39 | 20 Март 2018 г.

Кощунство! (+18) Вижте какво правят в автоморгата ...

14:39 | 20 Март 2018 г.
Трябва ли да има специален член в британското законодателство за търсене на наказателна отговорност от тези, които разрушават произведени...
14:14 | 20 Март 2018 г.

Насрочиха дата за европейските избори

14:14 | 20 Март 2018 г.
Европейските избори догодина вече си имат дата. Следващият вот за Европейски парламент ще се проведе на датите от 23-ти до 26 май 2019 г....

гледай на живо

21.03.2018
 • в момента
  Повторения
 • 05:30
  Кухнята на Звездев
 • 06:00
  Денят на живо
 • 07:00
  Всяка сутрин