Животинска страст: 80-годишна английска булка с 10 г. по-голяма от майката на египетския жених

Пенсионерката се почувствала като "девственица" след секс с избраника си в долнопробен хотел

Източник: Facebook

Странна сватба скандализира медиите на Острова - брак между английска пенсионерка на 80 години, и нейният годеник - 35-годишният Мохамед. Мъжът често бива наричан "boy toy" ("мъж-играчка") заради огромната разлика във възрастта на младоженците, пишат британски медии.
 
Скандалът гръмна, когато младоженците съобщиха пред местни медии, че 80-годишната пенсионерка Айрис е с 10 години по-голяма от майката на Мохамед.
 
Иначе, историята на двамата влюбени започва от facebook - когато пенсионерката вижда профила на египтянина, решава да му пише. А той пък - безработен, решава да й отговори.
 
Така бързо любовта между двамата пламва, а когато се срещат на летището в Кайро, "четири десетилетия без секс бяха пометени от прилив на животинска страст".
 
 
Двойката решава да сключи брак на четвъртия ден от запознанството си в Кайро, но заради липса на документи идеята им не се осъществява.
 
Иначе, Айрис настоява, че Мохамед не е с нея заради парите й, нито пък заради бъдещото му британско гражданство. "Ако се ожени за мен, ще е само по любов, защото съм пенсионерка и живея само от пенсията си", смята пенсионерката.
 
При пътешествието си в Кайро бъдещите младоженци посещават скъпи ресторанти и атракциони, като си делят сметката наполовина.
 
"Мохамед ми обеща да подпишем и предрбачен договор, защото твърди, че не иска къщата ми или каквото и да е наследство един ден. По-силна любов от тази съществува ли?", пита се Айрис.
 
Двойката правила секс за първи път няколко часа след запознанството си в долнопробен хотел в Кайро, а 80-годишната дама споделя, че се почувствала отново като девствена.
 
За пенсионерката това ще бъде втори брак, след като съпругът й починал отдавна. Тя е бивша чистачка, пенсията й е около 800 паунда, но взима и обезщетение за инвалидност. Къщата й се оценява на стойност от над 220 000 паунда.
 
А Ромео от Кайро напуснал работата си, когато срещнал възлюбената си. "Парите не носят щастие, не съм с нея заради скъпата й къща", твърди Мохамед. И припомня, че "Любовта не знае граници".
 
Романсът на двойката предизвиква истински трус в семейството на пенсионерката. Тя има двама сина, и докато 54-годишният Стив приема със снизхождение новата любов на майка си, то Дарен, на 53, изобщо не иска и да чуе.
 
Бъдещата свекърва на Айрис е с десет години по-малка от нея, и по думите й, била щастлива, че синът й е намерил "любовта на живота си".
Етикети: Англия , сватба
12:42 | 22 Февруари 2020 г.

Разбиха мрежа за фалшив алкохол в Гърция, има арес...

12:42 | 22 Февруари 2020 г.
Гръцката полиция разкри мрежа за нелегален внос и разпространение на фалшив алкохол. Сред арестуваните има и българи.   Поли...
08:57 | 22 Февруари 2020 г.

Първа жертва на коронавируса в Италия

08:57 | 22 Февруари 2020 г.
Пациент в северния град Падуа почина, след като е бил заразен с коронавируса. Така той става първата италианска жертва на заболяванет...
21:28 | 21 Февруари 2020 г.

Борисов: Не се постигна компромис в ЕС, България з...

21:28 | 21 Февруари 2020 г.
След изтощително маратонско заседание, продължило около 27 часа, Европейският съвет не успя да достигне до споразумение за бюджета на ЕС ...
19:43 | 21 Февруари 2020 г.

В Испания подозират "Периодико" във връзки с руски...

19:43 | 21 Февруари 2020 г.
Каталунското издание "Периодико", което отново извади на преден план темата "къща на Бойко Борисов в Барселона" под д...
15:27 | 21 Февруари 2020 г.

700 кг кокаин, прикрит като трапезна сол, открит в...

15:27 | 21 Февруари 2020 г.
Германската полиция и митници предотвратиха вноса в Германия на 700 килограма кокаин, благодарение на съвместна операция, проведена с тех...
12:39 | 21 Февруари 2020 г.

В Солун подпалиха автомобили на Министерството на ...

12:39 | 21 Февруари 2020 г.
През нощта в Солун неизвестни лица са подпалили четири превозни средства, три от които са на Министерството на културата на Гърция, парки...