Екип на Канал 3 представи интерактивна изложба за фестивала в Кан

10:10 | 21 Юни 2019 г.

Екип на Канал 3 представи интерактивна изложба за фестивала в Кан

Ален Делон, Антонио Бандерас и Моника Белучи "гостуваха” в София – но не на червения килим, а в столичната галерия "Нирвана”. А за да се срещнем с блясъка и емоциите на кинофестивала в Кан първо през телевизионния екран, а после и като част от интерактивна изложба, и тази година се погрижиха специалните пратеници на Канал 3 във Френската Ривиера Ивелина Кунчева и Таси Асенов.

Творческото пространство в центъра на София трудно побра всички, които искаха да се докоснат до едно от най-мащабните светски събития в света на киното на Лазурния френски бряг. А чрез интерактивната изложба под надслов "Tete-a-tete” родният светски елит и всички други присъстващи се доближиха една идея по-близо до най-големите имена в кино индустрията.

Звезди като Леонардо Ди Каприо и Брад Пит гостуват всяка година в домовете на зрителите на Канал 3 – с ексклузивни кадри от червения килим в Кан. 

Ако и вие искате да усетите духа на звездния кинофестивал в Кан и да се срещнете „на четири очи” със световните кинозвезди, столичната галерия „Нирвана” е техен дом и през следващите 2 седмици.

 

 

гледай на живо

18.01.2020
 • в момента
  Повторения
 • 07:00
  Парчета от реалността
 • 07:15
  Имате думата
 • 08:00
  Пулс