"Другото лице": Вълшебството да преобразяваш каравани с Теди Велинова и Велислава Ножарова


"Другото лице": Вълшебството да преобразяваш каравани с Теди Велинова и Велислава Ножарова

В предаването "Другото лице" ви срещаме с две необичайни жени, които се занимават с реставрация на каравани. Теди Велинова, интериорен дизайнер и Велислава Ножарова, която се занимава с фотография сами преобразявят къщите на колела, превръщайки ги в уютни места за почивка.

"Идеята беше на Вили, разказва Теди. "В този момент бях в състояние, в което не знаех накъде да поема. Точно тогава се появи тя със това страхотно предложение. Аз дълги години съм се занимавала с реставрация на мебели, с интериорен дизайн и винаги съм обичала да се занимавам с реновиране. Самият процес да разрушаваш и изграждаш ти дава сила и смисъл да продължаваш напред", каза още тя. 

Вили споделя, че това което ги събира като фотограф и стилист е именно съдбата.

"Ние и преди сме работили заедно и Теди е правила такива чудеса със стайлинга, то е вълшебство, то е чудеса. Никога не сме го правили само защото трябва да отидем на работа, във всичките ни проекти е имало душа. Двете се допълваме по един изключително успешен начин, който тя вкрава в ред моят хаос, а пък той от друга страна създава идеи. За мен караваните са бъдещето, защото ти дават възможност да пътуваш със своя дом, децата са много щастливи.", разказа тя.

Как двете жени успяват да реставрират каравани сами и какво ги вдъхновява да се занимават с тази необичайна професия, гледайте в предаването на Канал 3 "Другото лице"!